skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kolisanie otacok
-> JaRoY: cievkou to určite nebude
-> JaRoY: Jak vypsal Tom.t to jsou nejcastejsi priciny... Vetsinou to delaj spatne nastaveny venili nebo vytahany rozvody... Taky zalezi jak kolisa... Jestli v ramci 50ti otacek nebo traba 300... Pac tohle dela me kdyz nastartuju teplej motor... Treba po jizde na dalnici... Mi otacky volnobehu litaj od 250 do 1000 a pak se to ustali a je to ok...
-> JaRoY: inak, sadni do auta, otvor si zadnu kapotu, zatoc klucom do polohy 2, a pokial zacujes cvaknutie tak ta cievka volnobehu funguje a chyba vnej nieje

-> JaRoY: mne nesla cievka volnobehu a hned to zhasinalo motor, tym to na 99% nebude
No nejako sa mi to nezda,,,, Na fave mi miesalo a mechanici mi vymenili cievku a prestalo, Tak predpokladam ze aj na S120 to pomoze.
-> JaRoY: cívka na karburátoru ti to dělat na 90 procent nebude to by ti zhasl motor úplně
-> JaRoY: nieje draha..ale kolisanie skôr spôsobuje prisavanie vzduchu..derava hadica posilnovaca alebo zly samotny posilnovac..al. prehnute vyko karburatora

A moze to robit aj ta cievka? aby som ju zbytocne nekupoval, draha je .
nastavenie ventilov, vytahany rozvod, vymlátený rozdelovač alebo vynechavanie zapalovania vplyvom zlej sviečky kablu atd ...
S120. Kolisanie otacok moze sposobovat zla volnobezna cievka na karburatore?