skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Velfobin do N95?
-> Pavel P.: Myslim že ten Velfobin už nebudeš potřebovat, dneska píšou v novinách něco jako Do benzinu se přidá líh, pak podraží 

-> Bobesh: tož dobrá no, takže občas přilejt decku do nádrže...

-> Pavel P.: Pavle neblbni,flaška lihu do nádrže,jak píše Crestík. S Velfobinem jsem neměl dobrý zkušenosti ani s novým,natož jestli jsou to nějaký odleželý zásoby

-> Pavel P.: Varoval mi od toho muj motorar - ze praj kdyz se to tam leje hodne za se tim zadela karbec nakym humusem... Co je na tom pravdy nevim, ja to tam stejne neleju...

trocha liehu nezaskodi
-> petr s: díky
-> Syny: o tom nevim... čim by se to mohlo zanášet?

-> Syny: o tom nevim... čim by se to mohlo zanášet?
Akorad ten velfobin prej zanasi karburator co sem slysel... Kdyz se tam leje casto...
-> Pavel P.: minuly (ci predminuly?) rok som ho daval a vsetko ok. hlavne je ze to nikdy nezamrzlo 

-> Pavel P.: Pochopil
-> petr s: a tý bude v všech typech benzionu asi + - stejně že? takže je dobrý to tam na zimu občas přilejt...?
-> Pavel P.: Tam se nejedná o benzín ale o vodě v benzínu
-> Crestik: nu to je mi jasné... ale jelikož mám doma pár plechovek komunistickýho velfobinu tak bych je rád spotřeboval, a proto chci vědět jestli N95 může zamrzat nebo ne.... a abych to tam případně začal lejt.
občas trochu lihu do nádrže to řeší...
mám dotaz.. dává se velfobin taky do naturalu 95 a výš? proti zamrzání... někdo mi tvrdil že jen do specialu. tak abych něco nezanedbal a pak mi to nezamrzlo, a jak často ho tam přilejvat? díky za věcné rady