skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Výměna Gufera Kliky
85.105.12 Jo to by mělo být ono díky hoši to 85.110.13 je moc velké to bych tam nenasadil, už jsem si myslel že jsem pasta ale bude to naštěstí guferem fakt dík
-> PeterP136: mě posloužilo demontovaný víko se starým guferem

-> spartra: GP 85 x 105 x 12 DLV FKM v knizke to fakt nie je, myslel som ze aspon v katalogu dielov ale ani tam nebolo tak posluzil ujko google :).
takže 85 -105 - 12 je myslím ono
v knížke to právě nemám
v knížke to právě nemám

-> spartra: Ten je v knizke
. Tak toto fakt neviem, menene mi to bolo len raz a aj to som si to nemenil ja lebo som nedokazal povolit remenicu. Mimochodom mal som stastie pretoze aj napriek viditelnej drazke na remenici to nove doteraz netecie.

-> PeterP136: ted jenom ten rozměr

Gufero na favo sadne aj na 742.136.
-> Tauren: 85-110-13 bylo na 120 na favo bylo větší krapet myslím
z hlavy nedám něco 85 112 15 bez záruky
si myslím že bude i na 742 135-36
z hlavy nedám něco 85 112 15 bez záruky
si myslím že bude i na 742 135-36
Je to vůbec dobré gufero na 136 85.110.13?
-> Tauren: Jestli jsi dosedací plochu očistil a gufero má pořád malý přesah, tak je to v pořádku, aspoň nevypadne

-> Labros: Sáákra to jde fakt tak težko? Já měl pocit že jsem koupil špatně ale jak vidím budu muset klepat to staré jsem rozškubal cvakadlama na drátky
ale díky aspoň vím že to půjde ale těžce

mělo by tam jít skoro stejně blbě, jako šlo to staré ven, to šlo podle mě ven ještě hůř, než nové dovnitř, a musel jsem ho rozřezat... Nevím jaké metody máš na mysli, myslím že jsem použil metodu naklepání.
když sundáš kryt tak v pohodě, bez sundání jsem ho tam nandal, nanda setrvák a utáhnul pak povolil, pak doladil
asik tu budou jiný návody
asik tu budou jiný návody

Chtěl bych vědět jakou metodou vyměňujeta to velké gufero 85 110 xx? Mě to tam nechce vlést tak se ptám jestli to tam jde těžce nebo jak to měníte díky