-> Bukaj: já kupoval membrány tady a 9let / asi 240 tis. km jsem na to nesahnul, ale nebylo to teda BRC, ale Lovato
www.automania.cz/prodejna
/lpg_nabidka_03.php , nádrž můžes dát takovou, jaká se tam vejde, ona se tam vetsi asi nevejde no, misto puvodni instalace by jsi mel zachovat, takze treba dopredu do kufru by Ti to težko nekdo zapsal nebo toroid do rezevy u 130, na to by se asi taky moc netvarili :). Co jsem se bavil s plynarem, tak by mi možna akceptoval u nivy i maly valec pod auto

Treba u feldy si taky muzes vybrat jestli toroid nebo valec, ale u té 130 moc moznosti nemas.
V rapidu mam 45l s tím, že mi to plovák zastavuje na 36l, tzn. na predpisovych 80%, mel bych s tím neco udelat, u feldy jsem se nastval, že se tam vešlo jen 27l a ohnul jsem plovak a vejde se 39,5 :), no ono o nic nejde, pokud s tim človek hned jede (já vetsinou asi 30 km po natankovani bezne jedu), ale nejde to natankovat a postavit nekde na slunicko, z toho by mohl byt pruser..
U těch nádrží je problém s expirací, klidně Ti jsou schopni prodat jen na 8 let, já jsem měl domluveno, že mi prodá starou jen 4 mesíce, ale pak se to objednavalo na jiny jmeno a poslal rok starou

, takze uz jen na 9 let, coz je i klasika pri montazich no :/.
Jinak nádrž jsem kupoval na tom shopu, co mas origo membrány, ale tenkrat ji tam mel za 1890,- kč.
Chtel bych se zeptat - v nive mam takovyhleho macka:
www.lpg-shop.cz/products/
valcova-nadrz-na-lpg-prume
r-360-delka-880mm-80lt nedá se nekde sehnat levneji? a membrány bych taky mel uz poresit, mam tam reduktor Elpigaz Cometa a má to pořád nějaké problémy s volnoběhem, nekdy to nekolik set km drzi a jindy, jak dam nohu z plynu, tak to chcipne. I jsem uvazoval jestli nedat jinej reduktor, protoze elpigaz ma pritelkyne ve fabii a jsou s tim jen problemy :(.