skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Voda z vyfuku
čaute mam vybroušené sací a výfukové kanálky a tesněním a jak jsem to ted poprvé nastartoval pro seřízení předstihu tak mě zašala tést voda z katalizátoru a výfuku je možné že jsem stěnu hlavy stenčil natolik že by to prostřelilo?? 

-> James1991:
Musíš tomu dát občas kouř, aby se potrubí ohřálo a odpačila se voda. U Vectry máme jinej problém, tam se mi při agresivní jízdě smaží zkondenzovaný olej.
Musíš tomu dát občas kouř, aby se potrubí ohřálo a odpačila se voda. U Vectry máme jinej problém, tam se mi při agresivní jízdě smaží zkondenzovaný olej.

Pokud ti z výfuku nejde mlha, nemizí ti nemrzka v expanzce, není emulze na víčku a auto normálně topí tak je to opravdu jen kondenzovaná vodní pára z výfukových plynů.
-> squalo:
Ok, děkuju.
Ok, děkuju.
-> James1991: ked nemizne voda v nadrzke tak je to ok
-> James1991: normalny kondenz z vyfuku, to robi aj mne ked dlhsie postoji... Bud v klude

-> castrol:
Doufám že to tak opravdu bude, uklidnil si mě. Děkuju. Pokud to bude těsnění pod hlavou tak mě omejou, ale to snad ne, to by postupně bylo vidět na víčku...
Doufám že to tak opravdu bude, uklidnil si mě. Děkuju. Pokud to bude těsnění pod hlavou tak mě omejou, ale to snad ne, to by postupně bylo vidět na víčku...
-> James1991: skondenzovala tam voda nic neobvykle
Zdravim ve spolek. Favorit mi teď stál 5 dní v garáži bez hnutí. předevčírem jsem ho nastartoval na zkoušku. Dneska sem nastartoval a slyšim nějaký čvachtání. Kouknu pod auto a mezi ve spoji mezi prostředním dílem a koncovym dílem kapala voda a trochu byly kapky v koncovce u výfuku. Nikdy to nedělalo, ani předtim, než sem vjel do garáže tušim, ale na nic sem nesahal a na víčku u dolévání oleje je čisto, žádná emulze. Nevíte co by to mohlo být?
-> Mishoooo: Mne to nevadi...
-> mauceu: len aby si ty netlakoval v blizkej buducnosti

-> bawy: těsnění stojí asi 100 korun českých, jestli budeš potřebovat hlavu, nebo celej motor, dej si tady inzerát, je tu docela levně
-> bawy: Miszooo ma pravdu, lebo on ma s tym dost velke skusenosti. Jemu to tiez "tlakovalo jak šalené". Aj prispevok tu o tom niekde najdeš...

all: neviete kde by som nasiel cennik nahradnych dielov alebo tak... ? vdaka
-> bawy: ako ked ti to pred tym nerobilo tak si nalial vodu do horuceho motora a praskla ti hlava...

nejspis nejakej velkej pruser, pokud ta voda jde pryc tak rychle, tak bud musi byt to tesneni uplne na mraky nebo praskla hlava, vlozka... nebo jakakoliv kombinace zmineneho.
Zdravim...neviete mi poradit.. ? ako som tak isiel sa neak prehrial a pozeram ze uz nemam vodu c chladici tak som dolial a vsetko sa to neak asi dostalo do motora a dost toho vyslo von cez vyfuk...asi 2 dni nesla nastartovat a fcera nakoniec po 20 minutach som nastartoval ..vsetka voda vysla von ...neviete co to moze byt.. ? myslim ze tesnenie pod hlavou ale niesom si isty tak poradte..ak by sa dalo ICQ 232930691