skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Víko ventilov 120s- obrobenie
-> Boco: No ještě to můžeš udělat jako já pěkně po škodovácku. Dělal jsem Avona, protože víko s tímhle cool hrdlem jsem nesehnal prostě.
Foto je v ID Rapida a dělal jsem to ručně hrubé nerovnosti pilníkem a pak takovým tím brousítkem co jsem s ním dělal sádroš v garáži. Akorát jsem si do něj dával různý šmirgly a na konec leštil. Dolů musíš stejně nalepit korek, protože to nemá osazení
stačí mírně máznout červeným silikonem mezi těsnění a víko.
Foto je v ID Rapida a dělal jsem to ručně hrubé nerovnosti pilníkem a pak takovým tím brousítkem co jsem s ním dělal sádroš v garáži. Akorát jsem si do něj dával různý šmirgly a na konec leštil. Dolů musíš stejně nalepit korek, protože to nemá osazení
stačí mírně máznout červeným silikonem mezi těsnění a víko.
-> SO545: áno, dosadaciu plochu kmna vicko.
-> Boco 03.05.25 00:50:00: Co konkretne chces na tom hrdle obrabat ?
Len dosadaciu plochu pre uzaver ci aj nieco ine ?
Len dosadaciu plochu pre uzaver ci aj nieco ine ?
-> zabiakPUK: No... už som skúsil 3... majú problém s tým hrdlom na nalievanie oleja
to ti spraví každý frézar
Predstava je aby vyzeralo podobne ako toto (foto som našiel niekde na webe)
Ahojte
Pred nejakou dobou som zohnal surový odliatok víka ventilov na 5-kanál (na odliatku číslo AT13849), viz foto . Nájde sa tu niekto kto vie, prípadne poradíte niekoho kto by ho vedel obrobiť (spoľahlivo, tak ako treba)?
Čiže dosadacia plocha na tesnenie, nalievacie víko na olej, upevňovacie otvory.
K tomu ideálne ofrézovať rebrá a logo aby to aj pekne vyzeralo :)
Pred nejakou dobou som zohnal surový odliatok víka ventilov na 5-kanál (na odliatku číslo AT13849), viz foto . Nájde sa tu niekto kto vie, prípadne poradíte niekoho kto by ho vedel obrobiť (spoľahlivo, tak ako treba)?
Čiže dosadacia plocha na tesnenie, nalievacie víko na olej, upevňovacie otvory.
K tomu ideálne ofrézovať rebrá a logo aby to aj pekne vyzeralo :)