Me felda felda 1.3 mpi 50kW dela zas to, ze najednou prestane tahnout, delala to uz pred montazi LPG, kdyz jsem si ji vzal od plynare, tak netahla vubec, ale on utrhl kablik od snimace klepani, spojil jsem to a ozila, jenze stale pretrvava ten problem, treba 10km jede pekne a najednou treba na 500m prestane tahnout - srovnatelny jak kdyz by clovek odpojil jeden valec, ale zastavim a jde na vsechny, jinej projev tam neni, neskube, ale proste najednou min tahne a dela to nahodile a na benzin i plyn - na diag. zavada neni, teda jen klasicky vstriky, ale to mely vzdy feldy s nesekvencnim LPG. Chova se to tak 30tis.km, nemuze to delat ten snimac klepani, protoze u nivy mi presne todle ten snimac klepani delal, ale tam to hodilo zavadu a rozsvitil se check. Jasne felda check kontrolku nema, ale ani zavada tam neni... Dekuji.
edit: kdyz byl utrzenej ten kablik ke snimaci klepani, tak to zavadu hodilo a ted nic
edit2: u fabie 1.4mpi 50kW AQW uz roky resim skubani, delala to na benzin i plyn, vymenil jsem kde co, snimac kliky, klapku, zapalovavi listu, vlnovec, obe lambdy, pretesnil vstriky, filtry a nic a najednou jsem zjistil, ze na benzin uz vubec neskube, ale na plyn stale, od minule se ji na benzin emise zhorsily a na plyn zlepsily

ale na ten plyn mi to prijde, ze to bude proste chude, protoze jak plyn zacne dochazet, tak skube vic