skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
favorit cuká
12:33:09
28.09.2019
28.09.2019
HardyEraz
71skoda100 Děkuji moc za tip určitě následující možnosti zkontroluji
08:40:41
28.09.2019
28.09.2019
71skoda100
Mne sa stalo nieco podobne, ze 1.3 BMM Favorit isiel hladko v otackach ale cukal pri rozbiehani a preradovani. Nakoniec to bol palec a hlava rozdelovaca. Vymenil som ich a odvtedy je pokoj Ale fakt je ze mne to nestrielalo z fyfuku. Pozri aj ako vyzera podlozka pod vstrekovacou jednotkou, ja som ju mal uplne rozpraskanu a to mam len 90 tisic km. Nova ma stala nejakych 10 eur
Cize ja by som skusil toto povymienat (ak si to este nemenil) a uvidis ci to pomoze. Je to vlastne zakladna udrzba ak o auto nebolo moc dobre starane v minulosti:
Sviecky, sadu zapalovacich kablov, palec a hlavu rozdelovaca, a palivovy filter + hadice (znova, mam malo km ale filter som mal uplne zapchaty, a stoji len par eur).
Mozno skusenejsich napadne este nieco, co som vynechal
Cize ja by som skusil toto povymienat (ak si to este nemenil) a uvidis ci to pomoze. Je to vlastne zakladna udrzba ak o auto nebolo moc dobre starane v minulosti:
Sviecky, sadu zapalovacich kablov, palec a hlavu rozdelovaca, a palivovy filter + hadice (znova, mam malo km ale filter som mal uplne zapchaty, a stoji len par eur).
Mozno skusenejsich napadne este nieco, co som vynechal
04:04:01
28.09.2019
28.09.2019
HardyEraz
Zdravím, mám problém u mého favorita, jedná se o motorizaci s 1bodovím vstřikováním. jde o to že když se s autem chci například rozjet do kopce na 1. nebo se chci při nižších otáčkách rozjet tak jako kdyby nemá vůbec výkon a když už se tak nějak rozjede tak před tím cuká a střílí (nejspíš z výfuku) ve vyších otáčkách potom jede krásně.dělá to jen při rozjíždění nebo když se jede pomaleji a většinou vždy když se přeřadí a přidá se více plynu.
auto má jinak najeto kolem 250xxxkm a nebylo o něj moc postaráno poslední dobou takže může chtít jen něco třeba seřídit. Děkuji za každý tip
auto má jinak najeto kolem 250xxxkm a nebylo o něj moc postaráno poslední dobou takže může chtít jen něco třeba seřídit. Děkuji za každý tip