Favorit Bmm pri jizde obcas chcipne

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 16.09.2016 do 25.09.2016, založil/a Landis
řadit dle data
12:31:14
25.09.2016
Landis
problem zrejme vyresen 3 dny jezdim a nic .. vymenil jsem cerpadlo za jine a zatim vpoho tak snad :D
08:00:35
16.09.2016
StepaNoFUN
-> Landis: viděl bych to na to čerpadlo. Zkontroluj zapojení hadic, vyměň filtr a změř tlak paliva.
07:48:06
16.09.2016
Landis
Zdravim chlapi mam problem menil jsem na aute kastli (ma byla zhnila-menil jsme koplet vse z auta na auto nadrz elektriku motor interier proste vse) obe sem odstrojil a pak postupne nastrojil na novou vse jede jak ma aaaaaaale (jedna se o favorita 50kw bbm) kdyz sem ho vezl domu cca po 8 km pri predjizdeni (predtim normalni jizda do kopce z kopce predjizdeni jizda na dalnici 120) tak se auto jakoby zacalo dusit kdyz pridam na plny plyn tak se dusi pomaleji ale i tak pomalu spomaluje az nakonec chcipne staci ale zastavit na kraji cesty parkrat otocit klicem a ani nemusim startovat tam zpatky parkrat to zkusit natocit a treba behem 15sekund zase jede plynula jizda po rovince je vpohode ale jak je nejaka zmena prujezd kruhacem predjizdeni nejake priberzdeni tak se stane tohle stalo se mi to uz tak 10x cca za 70km.Jinak samozrejme sem si procital fora snimac otacek na prevodovce meneny,zapalovaci civka taky tak ja nwm nejake rady tipy?Jenom jeste dodam ze kdyz je auto na volnobeh tak nekdy ma normalni otacky tj neco malo pod 1000 ae nekdy po nastartovani cca 10 sekund bezi vpohode a pak se otacky zvysi na cca dejme tomu 1300 ze jde proste slset ze to stouplo a drzi to nahore.Za kazde napady budu rad....napadla me jeste skrtici klapka protoze motor nebyl cca 4 dny nastrojeny a auto stalo venku ale byly horka jen vecer rosa ale auto bylo pod plachtou a nebo palivove cerpadlo ale kdyz otocim klicem tka slysim ze benzin to cepuje ale mozna jak sem menil nadrz ze by se tam neco pokur... prosim rady
Extreme Tyres