skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jednobod turbo ???
-> darklord: Ver mi, ze del tohohle zanru, a ve zminovany kvalite dabingu, jsem behem ZVS videl tunu :-) Chodivali jsme s partou spolubojovniku do videopujcovny v Jihlave s penezma s fondu urcenyho na zabavu muzstva a ja se snazil prosazovat do vyberu i neco jinyho, nez béčkovy akcnaky a péčko, ale rozhodoval vetsinovej vkus :-)
-> King: Ty si nepamatas to predpotopne nemecke pecko s dabingom ala polsat? Hadam ze to bolo aj v Slunce, seno, atd...
-> rsvancara:
...kolonoskopicke vysetreni na detskem oddeleni FN Motol? :-))

-> King: 

-> King: To se tam nevejde,..... ale vejde...... aůůůůůůůů.... no vidíš :D
-> Petkar: Kdo to kdy videl - cpat 1,5 litru do litrovyho objemu...dyk je to proti prirode!

A to jako myslíš v tomto konkrétním případě nebo všeobecně? Pak jsou asi všichni v automobilkách lámové, měli by vrátit diplomy a zůstat u karburátorů...
Celkove preplnovaní je nesmysl...
-> Sejki: napsal jsem do googlu myslím člověk s jednou botou a by to asi 10 obrázek. Trvalo to tak 30 vteřin

-> Milan 136:
ty mas taky dost casu, ze si to hledal na google vid?:)

vstrekovac v serii o 300% paliva neprida , ale ako teoria dobre.
tak na to seru, jen mě to tak napadlo, protože tam to turbo krásně sedí, bez nějakých velkých uprav, a když sem tehda řešil turbo do mpi, tak seriová jednotka uměla pracovat do 0.4 bar. ten jednobot nemá smysl nějak programovat a upravovat. dík
Podle mě lepší než karbec. Předstih je softwarový, otáčky řícící jednotka zná, teploty snímá už v sérii a říct vstřikovači: a teď mi tam pusť o 300 procent paliva víc jde líp než u karburátoru :)
-> djzeik: Tak samozřejmě že bez úpravy jednotky to nepůjde...
proto septám na jednobod, karburátor pochopím, ale jednobod má jednotku a čidla, tak se prostě ptám jestli to jde, nebo to rovnou hodit na šroťák :)
-> David29: Proč by nemělo, dyt doteď tu většina lidi staví na karburatoru
-> havlik: Mát nějakej smysl tohle?
-> djzeik: Přijde mi to to samé, jako kdyby jsi namontoval lepší a větší kotouče, ale brzdové destičky nechal nejlevnější a nejtvrdší...
Zdravím všechny, půl dne brouzdám netem a nic jsem nenašel, proto se zeptám odborníků. Dá se jednobodové vstřikování přeplňovat? nevíte někdo jestli je to vůbec možné, a v čem by mohl být problém? dík moc