skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Chlazení a bordel
-> Robert 106: souhlas je pravděpodobné, že jde olej do vody. Taky jsem to zažil. U mě poškozeno těsnění mezi blokem a hlavou jde o olejový kanál k vahadlům v hlavě. Voda do oleje mi nešla, ale olej do vody ano. Motor se tvářil normálně, nevařil... Na víčku v nádobce hnědá kaše... Olej čistý. Příčina u mě - zpuchřelé těsnění pod hlavou.
-> Robert 106: To tady ale dotyčný neřešil
Olej do vody ? už jsem to zažil
-> Šmejky: To foto si akosi zabudol pridať.
Pokud jsi chladicí systém nevyplachoval, tak se není čemu divit. Kdo ví, jak dlouho tam byla ta kapalina před výměnou a jak často se měnila...
Zdravím,
před rokem jsem koupil Š120L s rokem výroby1988. Vyměněny všechny náplně. Včera jsem ji dal trošičku poprvé naložit jízdou po dálnici, kde jsem asi 30 minut dosahoval rychlosti cca 100km/h a lehce přes 3000 rpm. Na víčku a v samotné expanzce se objevil bordel taková hnědá kasovita hmota viz foto. Při výměně jsem nic nevyplachoval, ale to množství mě docela zaskočilo . Myslíte si, že rokami ten systém chlazení mohl být tak zaprasený??? Olej je čistý a víko ventilů také. Děkuji za info.
před rokem jsem koupil Š120L s rokem výroby1988. Vyměněny všechny náplně. Včera jsem ji dal trošičku poprvé naložit jízdou po dálnici, kde jsem asi 30 minut dosahoval rychlosti cca 100km/h a lehce přes 3000 rpm. Na víčku a v samotné expanzce se objevil bordel taková hnědá kasovita hmota viz foto. Při výměně jsem nic nevyplachoval, ale to množství mě docela zaskočilo . Myslíte si, že rokami ten systém chlazení mohl být tak zaprasený??? Olej je čistý a víko ventilů také. Děkuji za info.