motorová brzda v Plzni a okolí

prohledat
104 příspěvků (zobrazeno 101 až 104) od 29.12.2013 do 14.01.2014, založil/a zdeny10
řadit dle data
18:07:16
29.12.2013
Nwkt
-> zdeny10: Projdi si celý téma a udělej si obrázek sám skoda-virt.cz/cz/.../1540 82-grafy-motoru 4
18:06:25
29.12.2013
zdeny10
no, tak zas o takovou já nestojím :-D pak právě čtu ty příspěvky, jak si dá někdo ostrou vačku do feldy a najednou to má devadesát koní :-D :-D :-D
18:04:09
29.12.2013
Nwkt
V Plzni brzda je, ale měří úplně špatně, přidává 30 koní 3

ne, on ti někdo kontakt předá, bylo tam odsud už několik aut
18:02:13
29.12.2013
zdeny10
Ahoj chlapci (možná i děvčata).

Mám postavené auto na hobbyautokross a po uplynulé sezóně jsme na auto v rámci úprav dali už pouze výfuk a řekli jsme si, že v našich "stodoláckých" podmínkách už nemá cenu se pouštět do nějakých dalších úprav na motoru a budem už tedy jen udržovat to, co máme a eventuelně opravovat. I tak si myslím, že se to auto za dva roky závodního provozu může pochlubit s relativně zajímavými výsledky :-) Zbývá nám jen to auto nechat "zabrzdit na motorové brzdě". Možná si nejeden z vás řekne, že je to hloupost podstupovat něco takového kvůli 100PS. Ani pro mě není hodnota výkonu to nejzásadnější číslo, které bych si z brzdy rád odnesl, ale jde mi především o průběh naměřeného výkonu. Omezovač nemám (jezdím Ačkový karbec) a bůhví kolik si to auto nechá líbit, respektive kam až můžu nechat vyšplhat ručičku otáčkoměru, abych to nepřetáčel. Konec slohu :-D :-D

.........otázka tedy zní, jestli někdo z vás nezná někoho, kdo měření na motorové brzdě provádí v Plzni nebo dejme tomu v okruhu 20km od Plzně. Jak jsem jich řekl, není to auto o 300 koních abych kvůli tomu projel půl republiky a tak bych to rád nechal změřit někde v okolí domova. Věřím, že mi alespoň trošku rozumíte. Budu vděčný za každý tip ;-) Díky moc přátelé
Extreme Tyres