-> Čokin: Já nesoudím, který tým je lepší, jen že to srovnání moc neřekně - vačka je sice důležitá, ale sama o sobě nic neznamená nic. Pokud postaví někdo super motor s Chovancovo vačkou a pojede někoho s vačkou od Krejbicha, tak to nedává žádnou informaci o tom, jestli je blbá ta vačka, nebo zbytek motoru...
-> Vrba: Že to má bokovoku mě jako zákazníka moc nezajímá. Dva telefonáty a dvě cesty jsou přesně jeden telefonát a jedna cesta navíc oproti tomu co bych chtěl absolvovat...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vačka od Chovance
-> dragon_cb_cz: No pro mě osobně velkou a pro ten zbytek netuším, jsem soutěživý typ a tohle tady mě prostě baví, respektive mě baví kopat za ten ,,horší" team
Ono by to jinak byla hrozná nuda tady a tohle mě vždy doplní energii a chuť se v té mojí ,,dílně" hrabat v tom autě

-> dragon_cb_cz: Já jsem s tím žádnej problém neměl. Dva telefonáty,dvě cesty. 14 dní čekání než se to nabrousilo,přesně podle domluvy. Pak už jsem s ním nic neřešil,zbytek jsem si všechno udělal a odzkoušel sám. Chovanec to má jako bokovku,tak je možné že to nasazení nebude takové jako u někoho,kdo se tím živí.
-> MOLSO: -> dragon_cb_cz:

taky mam Krejbicha 280 a jsem spokojeny :)
-> Čokin: Vačku od Krejbicha jezdí zrovna Véna z Grafů motoru, a já jí s největší pravděpodobností budu jezdit taky. ale kde se potkáte nebo potkáme to nevim 

-> MOLSO: 

-> dragon_cb_cz: nijakou ale tesit sa moze nie ? 

-> Čokin: A vypovídací hodnotu to bude mít jakou?
Tak já sem s Chovancem problém neměl ale byl sem si pro vačku osobně a to tak že sem mu ráno zavolal a odpoledne sem už jel s přebroušenou vačkou dom.. Ale říkal mě že sem měl štěstí že měl zrovna jednu navíc.. :-)
Už se těším až se potkám s nějakou Krejbichovou vačkou na sprintu

-> Vrba: No.... to je Chovanec oproti Krejbichovi o tolik levnější aby to zaplatilo ten voser s telefonováním atd?
já měl od Ing. Chovance vačku hned, mám 265, ale čekal jsem od ní trochu něco jiného, čekal jsem, že to pojede víc odspoda (začíná to jet na 3500/min.), asi bude problém ještě někde jinde, ale v podstatě na stejném motoru mám 254 - felda nabroušená na vačce favorit a jede to krasně už od 2500/min., tu mi kdysi prodal Vici a ta asi taky pochází od Chovance
-> Mach: Jednoznačně chovanec i za cenu jednání a přemlouvání. Cena /výkon bezkonkurenční.
Jake ma zdvihy Krejbichova 280°?...jen pro info
-> Urbi: jako věřim tomu to jednání má p. Chovanec asi zajímavý u každýho když to tak čtu ...
-> Lock007: Jeden borec co k nám jezdí do práce říkal že si u něj nechal nedávno dělat vačku na fiata punto, za půl roku co mu telefonoval samé výmluvy a pak ho měsíc přemlouval aby mu ji aspoň poslal zpět. Poslal ji pak p. Krejbichovi a ten bez jakýchkoli problémů ani né do dvou týdnů vačku poslal hotovou zpět a perfekt stav.
280st. od krejbicha nejede tolik v dolním pásmu ot., zato nahoře je to jiné kafe
280st. od krejbicha nejede tolik v dolním pásmu ot., zato nahoře je to jiné kafe

ajo 1,6. tak to sem si nevšim. promin. no upravit mapu řj. a dál dle toho co to má umět:-)
Můžu porovnat Chovanec 278/270 vs. Krejbich 280/280. Přebroušená vačka od Chovance mě stála 1800kč, od Krejbicha 2500kč . U pana Chovance sem bohužel čekal asi měsíc nejdřív, že mi dal špatnou adresu, pak sem zas čekal než jí přebrousí, potom bylo zas problém s poštou až sem myslel, že už vačku neuvidim. Naopak pan Krejbich bez problému vačka byla ani ne do tejdne z5 u mě. Co se týče kvality, tak ta je patrná na první pohled. Krejbichova vačka je dle mýho názoru o dost kvalitněji opracovaná. Funkčnost bohužel zatim hodnotit nemůžu. Jinak já osobně mam v plánu do feldy vačku Motor Excel jinou bych na Mpi asi nechtěl.
-> George88: to vyšši stupňování v nabídce nemá, a záleží co by k tomu bylo třeba dál upravit... hlavu jsem měl dole ani ne před půl rokem
a píšu že to chci na 1.6 takže malé/velké uložení nemám. když už jsme u toho, kolik má serie v 1.6??

ceny krejbich : 304/304 velký uložení 3000,- 280/280 malý uložení 2500,- jde o to,jaký uložení máš. myslím že velký uložení 266/265 skladem mit nebude.btw není to málo? nestálo by za to aspon cca 275°?
-> m8rinek: děkuji.. ceník tam nemá, tak mu zkusím zavolat po novém roce
-> m8rinek: odkaz na něj?, díky
Krejbich nebude o moc dražší, ale zas dohoda bude lepší...
-> stepan: tak to čekání je vážně zlý... že mu to není hloupý..
-> Mach: Tak, čekal sem asi 2 měsíce (dohodnuto bylo 3 týdny). Jezdim to v motoru fabia 1.4 na karburátoru.
tiez cakam
s vačkou spokojnost ale tiez som cakal ...
-> stepan: takže když to shrnu, výrobek dobrý, výrobce nic moc?
v jakém motoru jezdíš jeho vačici?? ještě přemýšlím, co potom s řídící jednotkou, musí se taky upravit, ale komu jí dát??

-> Mach: Mám od něj 278/270. Funkčnost i zpracování super, jednání s tim člověkem je strašný. Pořád slibuje že zejtra pošle, za 3 dny pošle, brusič je na dovolený, už to poslal a pošta s tim musela něco ....
má někdo zkušenosti s přebrusovými vačkami od Chovance?? zpracování, funkčnost, povrchová úprava a vše kolem? chtěl bych přebrus do fel 1.6 266/265 vím že je tu několik vláken ohledně vaček, ale zaměření přímo na jednoho výrobce,úpravce jsem nenašel )nebo jsem slepý, čemuž tak doufám není ) tak mě prosím nekamenujte. díky 
případně kdyby měl někdo nějaký typ komu dát upravit řídící jednotku k té vačce
engitec.cz/shop/index.php ?action=bro...

případně kdyby měl někdo nějaký typ komu dát upravit řídící jednotku k té vačce
engitec.cz/shop/index.php ?action=bro...