-> VeTeV: Nechci aby to vypadalo,že jdu proti proudu,ale je to tak. Brisky meněny po 20 tisicich funkční a posleze jeste jeté,když se něco opravovalo. Cokoliv jiného 10-15t a zaclo to skubat nebo dělat nějaký bordel. Nepotřebuju tam mít svíčku za kilo pro placebo efekt
-> Matthes, záškodník z TechWebu: já jsem je právě nasadil do karkule - si možná pamatuješ, že jsem je měl sebou... nu co, stály hovno a do 120kovýho motoru nebudu vytvářet auru, že když si koupim nějaký 4x dažší, bude to trhat asfalt...
-> VeTeV: Nojo, ja je taky jezdim. Jednou jsem mel NGK a rupnul isolator - ne, nejsem kokot ze bych ho zkurvil. S briskama nesmis na most, to je pruser no :)
-> Wiliam: Nechej tam Brisky,ty mi na motoru vydržely vždycky nejdéle a nedělaly po čase bordel jako třeba Bosch. Brisky jsem vždycky měnil preventivně a funkční ,a ne až po dlouhém hledání proč motor dělá bordel...tak jako u jiných svíček.
-> peti: preto sa pitam ze ake, lebo nejako tieto brisk vynechavaju, niekedy hodia iskru niekedy nie, schcem kupit nove preto sa pitam ze ake by boli najlepsie, niekto mi napise ze vsak v predajni poradia,...nie neporadia, predaju aj kocura v pytli, len aby zarobili...takze co presne mi viete odporucit
-> buran: je to ako pises, a ngk mi robili to iste , nemali asi tolko najzdene ale zacalo blbnut startovanie, robil som vsteko mozne a vymena sviecok za obyc brisky to vyriiesila hned,a odvtedy su tam ale 10 tis km urcite
-> peti 05.12.13 21:11:05: jo je fakt že ty motory se chovaji taky každej jinak s ngkčkama mi to nechtělo po 4 000 startovat ale prostě každej motor má jinou minulost a prostě je originál
ja mam zanovne NGK na stole a jazdim brisky motor je obyc 120 ka, ngk - cky blbli nebolo to ono, a ztak by som tie brisky nezatracoval, ale bavim sa skodovke, uz na 8K a ine auta pouzivam NGK
řeknu to ve skratce svíčky jsou spotřební materiál a říct o svíčkách že sou dobrý protože najedou 100 000 je pi.....a a běžnej výměnnej interval vydrží 90 % všech svíček
-> m8rinek 05.12.13 20:59:03: nezlob se ale makám 6 let v autoservisu k tomu ještě jeden vlastním a nikdy mě brisky nesklamaly pouze sem měl problémy s vícekontaktovejma