skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favorit chcípá za studena
Díky, mrknu na to a dám vědět jak jsem dopadl 

hele jestli máš tedy karbec a seš jsi jistej že bimetal funguje jak má tak se dá přidat otáčky sitiče malým šroubkem má na sobě takovou z plastu blombu tak jí ustřihni a skus mu přidat
ze by ten sytic ,,nesyticoval,,? :) zkontroluj ten bimetal v nem
predpokladam ze mas tedy karbec! pripadne pak zacpana tryska apod
predpokladam ze mas tedy karbec! pripadne pak zacpana tryska apod
Zdravím,
začala se mi objevovat tato závada: motor mi, pokud je studený, po natočení ihned chcípne, pokud nedám plyn. Jakmile se zahřeje, už drží v pohodě. Ještě nedávno mi to nedělalo a mohl jsem startovat i bez plynu. Otáčky mi dříve vyjely někam nad 1500, automatický sytič počítám, a po zahřátí a prošlápnutí plynu spadly do normálu. Teď nikoliv, musím to držet pod plynem, dokud se to neohřeje trochu. Nevít čím to?
začala se mi objevovat tato závada: motor mi, pokud je studený, po natočení ihned chcípne, pokud nedám plyn. Jakmile se zahřeje, už drží v pohodě. Ještě nedávno mi to nedělalo a mohl jsem startovat i bez plynu. Otáčky mi dříve vyjely někam nad 1500, automatický sytič počítám, a po zahřátí a prošlápnutí plynu spadly do normálu. Teď nikoliv, musím to držet pod plynem, dokud se to neohřeje trochu. Nevít čím to?