skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
1,9tdi bez výkonu
Nevím, nikdo žádnej kabel neměnil..:) Jen odpojit, zapojit.
-> Dr1v3R: Vyzkratovanej kabel k otáčkoměru nebo nějaká taková kktina to dělá ne?
Tak opraveno, měnily se podklady budíků na přístrojovce. Přístrojovka byla venku, po nasazení přístrojovky zpátky začalo fungovat turbo 

huli to normalne, jako kazda jina nafta (Trochu Dymu Ignorujte :D )
Po odpojeni vahy se chova uplne stejne.
Po odpojeni vahy se chova uplne stejne.
tak pokud je vše kolem turba OK tak potom váha vzduchu.
Huli to, kdyz se na to slapne?
Jak to jede, kdyz odpojite MAF?
Jak to jede, kdyz odpojite MAF?
hadice jsou ok, turbína se poslechem roztočí jak má, ale na motor to vliv nemá.
Kontrolka motoru nesvítí.
Ventil n75 vzduch saje - po odpojení se to prý chovalo stejně.
Elektrika je taky ok.
Táhlo turbíny běží jak má.
EGR je zaslepeny, zaslepky jsou OK.
Kontrolka motoru nesvítí.
Ventil n75 vzduch saje - po odpojení se to prý chovalo stejně.
Elektrika je taky ok.
Táhlo turbíny běží jak má.
EGR je zaslepeny, zaslepky jsou OK.
netěsnost tlakových hadic popř. IC, nebo špatná turbína, bral si z vraku nebo novou?
Kontrolka motoru svítí? Ventil n75 to muže dělat, dej diagnostiku akčních členů, musí cvakat a zkontroluj vedení jak el. tak hadičky, je jich tam hodně a někde muže být nakouslá třeba od kuny, i to jsem viděl.
Kontrolka motoru svítí? Ventil n75 to muže dělat, dej diagnostiku akčních členů, musí cvakat a zkontroluj vedení jak el. tak hadičky, je jich tam hodně a někde muže být nakouslá třeba od kuny, i to jsem viděl.
číslo chyby mi je neznámé.
Proste to jede jako sdi..jak kdyby tam nebylo turbo..z vyfuku piska(cista trubka) a od 900 do max.otacek to tahne jak zelva..
Proste to jede jako sdi..jak kdyby tam nebylo turbo..z vyfuku piska(cista trubka) a od 900 do max.otacek to tahne jak zelva..
Popis jak noha, ať dá číslo chyby
-> Dr1v3R 11.11.13 22:45:40: nemam sebemensi tuseni, jen bych to minimalne zacal hledat v techle mistech.
proč by to mělo být tím ventilem ?co vlastně přesně obstarává ?
vím já ?Prý jede jako kdyby tam ta turbína nejela, já jsem alfista, né TDíčkář :D
Tak pokud to píše chybu ve ventilu paliva, tak nejspíš ve ventilu paliva ne? 

Prosím vás, dotaz, kamaradovi na golfu mkiv nešla turbína v TDi 81kW?n
Vyměnil za jinou, běží jak má, nicméně motor pořád netáhne, diagnostika vyjela nějakou chybku ve ventilu paliva nebo něco takovýho. Kde je problém ?
Hadice od turbíny jsou OK.
Vyměnil za jinou, běží jak má, nicméně motor pořád netáhne, diagnostika vyjela nějakou chybku ve ventilu paliva nebo něco takovýho. Kde je problém ?
Hadice od turbíny jsou OK.