skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Žere olej
Takže výměna...dá se to nějak zaonačit, abych nemusel sundávat palici? Kvůli času... :-/ Stačí nějaký obyč, nebo nějakou značku doporučíte?
-> Borderer: kazda jedna 1.6 bere olej cez gufera 

Přiseru se k dotazu. Felda 1.6, najeto 173 tisíc kilometrů. Kudy tyhle motory nejčastějc berou olej? Motor jede skvěle, spotřeba 6-6,5 na sto (jezdim hlavně dálky), ale olej mě mizí snad skoro 1litr/1000km. Projevuje se to hlavně, když brzdim motorem z kopce delší dobu, po přidání zahulí modře jako dvojtakt...potom už v pořádku, emisema to prošlo bez problémů. Mužou to gufera na ventilech? ...bohužel auto jezdí skoro denně, tak bych potřeboval jít +/- na jistotu.
-> Tomaso435: gufera casom stvrdnu a prestanu tesnit ... po vypnuti motora stecie zohriaty olej po ventiloch a po nastartovani sa dostane do spalovaku a silne zahuli
a tych 400 000 km im tiez asi ubralo na tesnosti
a tych 400 000 km im tiez asi ubralo na tesnosti

-> Chali: to mam ted na plyn najeto taky... a vše je tam puvodní ještě se to nekuchlo
-> Tomaso435: Plyn to nemrví,na starým motoru jsem nalítal 40000Km na plyn a nešetřil jsem ho a olej nebral
-> MOLSO: tak to jsme doma :) ono to i dost bleje ventildeklem... takže to bude asi fakt ono... fajn takže na jaře shodíme po 100tis hlavu. dáme nový těsnění, nový gufera, přebrousíme sedla a vrátíme zpět... nojo ten plyn je asi domrví co...
-> Tomaso435: ked zahuli pri starte tak to bude na 99 % hlavne guferami
dostal sem tip na gufera ventilů , je to reálný? při ledovým startu to slušně zahulý....
-> Bukaj: filtr uplně čisto. pač tam ta hadička nevede.... odpojil jsem ji.. vidiš to mě nenapadlo asi mi chčije ten spoj...
-> Tomaso435: Někde tam bude hadička odsávání olejových výparů z klikovky, ne? Nemáš ji děravou? A do filtrboxu ses díval, jestli tam není louže?
a taky sem? na sacím byla loužička... řek bych že tse to tam objeví tehdá, když to dostane trochu záhul....
favorit ..... nežere olej, ale ztrácí se. cca 300ml na 8000km.
boční víko jsem už utáhnul to bylo fakt povolený a viditelně to tam tudy sáklo..
ale teď mě zajimá, jak je možný aby se mi olej dostal někam sem ? je to fotka sacího potrubí.
boční víko jsem už utáhnul to bylo fakt povolený a viditelně to tam tudy sáklo..
ale teď mě zajimá, jak je možný aby se mi olej dostal někam sem ? je to fotka sacího potrubí.
Jen si zkontroluj ze to opravdu nikde netece proudem ven 

-> Cumper: Tak záleží jak moc s ní potřebuješ jezdit... pokud ještě do jara pár stovek či tisíc km plánuješ najezdit a máš to kde udělat, tak možná jo. Pokud jen pár popojížděk, tak prostě dolejvej i olej no :)
-> dragon_cb_cz: Asi jo no. Ale je mi divný že to začalo takhle najednou, když by to žralo víc a víc postupně tak to pochopim, ale z ničeho nic se z půl litru na tisíc staly litry asi 3
. Akorát nevim jestli ještě má cenu měnit motor, protože na jaře ji končí STK a stejně ji už chci vyhodit kvůli celkově blbýmu stavu.

-> Cumper: Tak pokud se dožila 160 tisíc km tak je to malej zázrak a kroužky už to prostě vzdaly no... Sežeň někde za lahev rumu jinej a neřeš...
-> stepan: Je to 105ka, ještě starej typ s obtokovým filtrem.
-> Cumper: Co to je za motor? Jinak nejspíš na generálku/výměnu.
asi má žízeň
Ahoj, chtěl bych se zeptat, co může způsobovat, že mi škodovka poslední dobou začala šíleně žrát olej, asi tak 1L/300km, čoudí to jak dvoutakt. Motor už má najeto asi 160tisíc, takže to žralo něco už dřív, ale tak 0,5l/1000km. Jde to nějak jednoduše opravit, nebo je to na výměnu motoru? Dík