-> Skoda110l: motor nezohrievaj na mieste a pokiaľ je to v zábehu tak to chce jazdiť skôr dlhšie trasy, ako krátke.... Takto ten motor len zbytočne trápiš.
Inak tú spotrebu by som vôbec neriešil takýmto spôsobom. Jednak nezabehnutý motor má vždy vyššiu spotrebu, takže to chce najskôr riadne zabehnúť. Ďalšia vec je, že studený motor má ďaleko vyššiu spotrebu ako keď je už motor zohriaty. Plus ak si k tomu prirátaš odvetrávanie karburátora a potrebu doplnenia odvetraného benzínu z plavákovej komory pred štartom + motor ohrievaš na mieste (= strašne dlho), tak tomu pol litru sa vôbec nečudujem.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Karb z 1203 - spotreba
No já měl na původním stovkovém motoru SEDR 3234 (taky z Š1203) a jezdil jsme za něco lehce přes 8l/100km a to jsem to nijak nešetřil
jestli ti to pomůže ...

Bez sytiče na volnoběh spálí škodovka pokud vše funguje jak fungovat má cca 0,8l/h.
-> Skoda110l: No tak i na místě dokáže vycucnout dost, ale půl litru je nějak moc. Každopádně zajíždět motor krátkým cukáním po vesnici mi nepřijde moc rozumný...
-> dragon_cb_cz 24.08.13 23:14:48: Vzhladom k tomu, ze ten motor je este v zabehu, sa k nemu snazim spravat co najsetrnejsie. Auto zatial nie je prihlasene, takze s nim mozem jazdit len kratsie trasy poza dedinu (cca 10-15 km). Ked uz je motor zohriaty, tak s nim jazdim normalne (tak do 5000 rpm). Len ma zarazala ta spotreba ked bolo auto na mieste, nevedel som ze aj na volnobeh tolko zerie. Proste som len chcel vediet, ci je to normalne, a ci to nemoze byt tym karburatorom.
-> Skoda110l: Trochu zvláštní způsob, ale pokud s tím jen cukáš okolo komína, tak proti gustu... ale pak nevím proč řešíš spotřebu.
-> minno 24.08.13 21:59:24: necham ho na volnobeh zohriat, bez sytica, kym nezohreje tak na 80 stupnov
Čo znamená "kým sa zohreje"? To zohrievaš na mieste so sytičom?
Jo, je to normalni.
Zdravim, mam na vas dalsiu z mojich zaciatocnickych otazok. Mam v 100vke seriovy motor z favorita 135, teda az na piesty zo 136, odlahceny zotrvak a otvorene sanie. Mam tam karburator EDSR zo Skody 1203, difuzory su 22/23. To auto nemam na znackach, maximalne sa na nom preveziem par km nad dedinov. Chcel by som sa vas opytat, ci moze mat nejaky zasadny vplyv na spotrebu, pretoze sa mi zda, ze to auto strasne zere. Nemam to ako zmerat, nejazdim dlhsie trasy, ale len pokial sa motor zahreje, stiahne to pol litra benzinu. Je to normalne? Zosteloval mi ho jeden mechanik, auto ide pekne, len ta spotreba. Inak karburator je zrepasovany, a motor po GO. Zaujimali by ma aj vase nazory na tento karburator.