skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Poradit s palivovým čerpadlem fávo
Ano tzv AC pumpu ale v nádrži nemá přídavné čerpadlo ?
Favorit s karburátorem má mechanickou pumpu na bloku motoru, hýbe s ní zvláštní vačka na vačce.
to VHML - sedr by asi nebyl rád ale weber s vratkou no problemo...
Ladit SW neumím ani nikoho v okolí neznám kdo to umí. Karburátor mi naladí Urbi který bydlí kousek ode mě. Spíše by jsem uvítal nějaký regulátor. U favoritu se nepoužívalo čerpadlo ? Jde to nějak předělat na Feliciu ?
AC Pumpa = čerpadlo. Na co dvě čerpadla? Na karburátor ale potřebuješ nižší tlak, takže buď nějak redukovat tlak z čerpadla, které má MPI v nádrži nebo MPI čerpadlo vyhodit a použít nízkotlakou pumpu (Facet). Přechod ke karburátoru ale nechápu, dyť to vstřikování funguje dobře. Pokud dokážeš kadit larburátor, naladíš i MPI, jen to chce mít správný HW, SW a tam vědět, kam sáhnout... nebo custom řídící jednotku.
Řeším obdobný problém ale s přestavbou MPI na karburátor.
Můžu zapojit orig. čerpadlo MPI > AC pumpa > karburátor nebo postačí jen AC pumpa ?
Můžu zapojit orig. čerpadlo MPI > AC pumpa > karburátor nebo postačí jen AC pumpa ?
Já mám facetku místo AC pumpy a při maximálním výkonu mi padá hladina, pokud neseškrtím odtok z odbublinkovače...
-> Kubis09: z 6,5 barového čerpadla bude karburátor štěstím bezsebe 

ja mam klasicky v nadri a pohoda neulejva se to
kdyby někdo chtěl umím sehnat nové 6,5 barové za 1000,-
jinak ta náhrada toho hranatého facetu je i na ebay, ale je to slabé, mám ho doma stálo 800,- ale tlačí to strašně dlouho benzín.
jinak ta náhrada toho hranatého facetu je i na ebay, ale je to slabé, mám ho doma stálo 800,- ale tlačí to strašně dlouho benzín.
na ebayi mas aj lacnejsie
-> Miki 1M7: www.sport-parts.cz/index.
php?action=bro...
neznám 

co tak facet ?
Čau kluci dávám do fáva motor z felicie 1.3Mpi kde místo stříkačky dávám nahoru karbec, boužel motor nemá výřez na acpumpu tak řeším jaké použít čerpadlo na nakrmení, radili mi použít ze škody Taz 1500 boužel nemůžu ho sehna, jestli by byla i jiná varianta čerpadla, díky za odpověd