-> King: Jde o to jak moc a jak moc blbě je ta příruba zkroucená. Pokud to zasáhne uložení klapek a ty se začnou přidírat, tak se buďto nehýbou, nebo se naopak začnou hýbat až moc a začne to kolem nich sát falešný vzduch. Oboje prakticky neřešitelné (Ocelot to snad umí vyřešit pomocí tekutých pouzder). Pokud je problém jen v přisávání vzduchu pod přírubou, tak je to pohoda, jak říkáš, deska a šmirgl. Jinak použití mozku - zatím jsem snad žádnou přírubu nezkurvil, ale kdykoliv to dotahuju tak netuším jestli je to ještě málo, nebo už moc... blbá černá magie.
Co se týká BSka, dáváš mi naději, že problém je jinde než v karbu

Musím konečně udělat ty rozvody... Jinak "brutální vůle" se projevuje radiálně nebo axiálně? Ohledně přisávání falešného vzduchu by samozřejmě větší problém měla být ta radiální, ale pro seřízení volnoběhu mi přijde skoro zásadnější ta axiální. Když zatlačím/zatáhnu za osu klapky tak se otáčky docela výrazně mění. Jde tohle nějak eliminovat, nebo je to i u relativně nových kusů běžné?
-> Bukaj: Člověče, nedávno jsi dal takovou raketu za MBG karburaci a teď je ti 2.5 tisíce za nový SEDR líto? Aby se ti ty škodovky v garáži nepopraly, když jednu takhle upřednostňuješ... jinak říkáš, že pokud chci na spotřebáku jezdit za málo tak zablokovat druhou komoru?
-> tami: Možná to chvíli fungovat bude, ale pořádné řešení to není.
-> palinator: Molybdensulfidové mazivo. Údajně je to dobrá prevence i záchrana v méně závažných případech.