favorit-za studena ne a ne chytnout

prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 22.11.2012 do 24.11.2012, založil/a lukafav
řadit dle data
14:23:15
24.11.2012
Tomaso435
pak mě napadá pojistkovka . . . když mi prasklo propájený místo,tak když sem zatopil,tak topřestalo jet :-D
16:54:21
23.11.2012
Petr Volfik
-> lukafav: No já teda si o cívce myslim že buď funguje a nebo nefunguje, takový to vynechávání, nebo špatný starty až po 5 dnech, to si myslim že cívka nedělá.
11:37:37
23.11.2012
lukafav
-> Tomaso435: mám zdroj kdese tyhle origo věci ještě občas najdou,takže cívku jsem sehnal origo ale ta cena8 .Tak uvidíme,snad se ta kvalita za tu cenu vyplatila
11:33:34
23.11.2012
lukafav
-> Petr Volfik: jojo přesně tak.když někam jedu a favo odstavim třeba na jeden den a a další den chci někam jet tak i třeba v pohodě nastartuju-většinou.Ale jakmile auto stojí třeba uvedných pět dní když jsem na intru tak v pátek ne a ne v zimě chytit.Zatím zkusím tu níže uvedenou cívku,poté kdyžtak zkusím ten předstih.
00:00:25
23.11.2012
Petr Volfik
-> lukafav: Takže fávo dycky v poho přijede a pak studený nechce chytit? Mě takhle zlobil setřenky favorit. Pomohlo když jsem trochu přidal předstih.

Tak můžeš zkusit si šroubovákem škrábnout polohu rozdělovače a na zkoušku trošku přidat. Až zas nebude chytat.

A zkoukni ukostření tý ETZky.
22:36:28
22.11.2012
Tomaso435
-> lukafav: novou cívku nekupuj. origo asi už nekoupíš a na čínu to jede cca 200km. dál nedojede. vezmi jinou z vraku.. to samý vysokonapětový regulátor . . . jedině jetej a origo.. hlavně jetý to bude po dvacce... a o to jde
22:34:56
22.11.2012
lukafav
-> Tomaso435: tak jsem nakonec na druhý pokus a dlouhé prosení nastartoval3 .zítra jedu koupit novou cívku,dám nové svíčky co se mi válí doma a uvidím :).Přemýšlím preventivně i o nové ETZ ale nevím zda-li to není zbytečné (?).Snad to bude pokrok a už takové problémy mít nebudu,a jestli jo,tak už vážně nevím co dále.Plánuju do března jezdit,potom jde auto odstavit a budou na něm probíhat opravy a dávání do původního stavu :)
18:52:23
22.11.2012
Tomaso435
-> Luky: 3 uvidime jestli ještě napíše :-D

-> lukafav: ty nevozíš sebou jednu rezervní svíčku a 16Ku trubkovej? to seš jak kámoš ty vole.. v autě má všechno sekeru kladivo cihly díly do akumulaček no prostě nohy nemáš kam dát ani u řidiče, ale rezerva lékána žárovky to tam ani jedno nemá... nechápu. ja vozim golu, plno klíčů, 2t panenku, podložku kdybych pod to musel někde lehnout, rozldělovač, cívku, palec, víčko, kabely, svíčky nějaký, krabici žárovek, hrst pojistek, lano, spousty dvoulinek(co kdyby náhodou) no prostě pokud to nevopřu vo strom, tak si mylsim že s tim všim nějakym zpusobem domu dojedu :D

no nic, jako pokud to fakt jako že nééé, tak to bude buď vyskonapětový regulátor, nebo cívka. tam nic jinýho snad není na čem by záviselo aby to jelo...
15:58:45
22.11.2012
Induktor
Nemůže to být ETZkou? Strýc má autoservis a už tam párkrát Favorita s tímto problémem měl a dělala neplechu právě ona krabička.
15:58:18
22.11.2012
lukafav
-> Nepér: automatický sytič v pohodě,to mám vyzkoušené.takže nejspíš ta cívka7 .
15:55:14
22.11.2012
Nepér
Buď ta cívka, nebo sytič.
15:54:42
22.11.2012
lukafav
-> Luky: srandičky srandičky 1
15:51:26
22.11.2012
lukafav
-> Tomaso435: zapalovací káble povolený nejsou, všechny jsem je zkontroloval.Ze zkušeností vím,že když je teplo tak auto chytí úplně v pohodě,ale jakmile je trochu zima tak auto zlobí a s potížema chytilo na druhej či třetí pokus,teď ale nechytí vůbec.Jen jsou opravdu malý náznaky jako by se chtěl chytnout ale nechytne,jen si prostě škytne třeba na jeden či dva válce 10 . Svíčky jsem si sice koupil nový (NGK) ale blbec jsem si je nechal doma i se svíčákem.Ale i tak,svíčky jsou v loni měnený,dával jsem Brisky.Uvidím,půjdu to za chvílu zkusit znova a pak můžu zkoumat dál
15:46:22
22.11.2012
Luky
-> Tomaso435: nemůže mu to ublížit, když dostane takovou pecku do hlavy? 40
15:37:24
22.11.2012
Tomaso435
pokud tam jde benál, zkus vyndat zapalovací kabel, strč do něj svíčku a přilož ke svíčce v hlavě... mělo by to davat jiskru.. a pokud dostaneš pecku, tak to funguje. :D

předstih, i na blbej předstih s motor dokážet převalovat.. takže asi ne.....

svíčky, i kdyby se náhodou stalo že by jedna nefungovala, tak by to i tak chytlo....

-cívka v prdeli - tej dávám nejvěší naději pač bez tej to fakt nejede

- regulátor napětí -zřejmě né to spíš ta cívka ovšem pokud tam není vypadlej kablik, tam to dost často vypadává... tak to tam zkus dorazit...

to je zatim vše co mě napadá. zkus a dej vědět...
15:25:05
22.11.2012
lukafav
Ahoj chlapi,prosim vás,potřebuju poradit mám favorita 136L (ten co ho mám v kartě),a za boha nechce nastartovat.Jsem na intru,takže auto stojí od neděle a dnes přijdu k autu a nic,benzín do motoru jde,baterka půjčená (80A) točí jak blázen ,benzín tam jde,je normálně cítit,občas si vystřelí na jeden válec ale to je vše.Zapalovací kabely a víčko rozdělovači o víkendu měněné.Minulý týden jsem měl podobný problém a myslel jsem si že je to těma zapalovacíma kabelama a víčkem ale kulový .Má někdo z vás podobné zkušenosti ?Prosím poraďte,rád bych se v pátek normálně autem dostal domů.Díky za případně odpovědi
Extreme Tyres