skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
teplota felda 1.3mpi 50kw
prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 17.11.2012 do 17.11.2012, založil/a Jarda - zrušená registrace
-> Jarda: Nechal bych to byt a jezdil.

-> Kuladmin: tak projizdka s diagnostikou a termostat podle tohoto jineho cidla otevira pri 84°C a zavírá pri 80°C, vrtule spina pri 98°C a vypina pri 96°C, budik ukazuje o cca 5°C min, ale to je fuk
takze to puvodni cidlo bylo o cca 10°C niz
co myslis ten termostat? neni to zbytecne podchlazeny?
takze to puvodni cidlo bylo o cca 10°C niz
co myslis ten termostat? neni to zbytecne podchlazeny?
-> Kuladmin: ale to otevirani termostatu je podle budiku, zkusim to jeste podle diagnostiky, dyztak mam termostat z fabie 1.4mpi... je ten vnitrek stejnej? protoze se jen na plastovem domku ulomil uchyt a termostat se vysypal, ale jinac myslim, ze mu nic neni
-> Jarda: to cidlo ma 2+2vyvody tzn 2 jsou pro budik a 2 pro RJ
a asi bych vymenil termostat kdyz se otvira uz v 80.
a asi bych vymenil termostat kdyz se otvira uz v 80.
-> Kuladmin: jj, termostat je prvni, co jsem proveroval...
tak jsem to cidlo nasel a vymenil (v aute bylo taky zlute) budik ukazuje trochu vic, vrtule se ted spina presne na trech hodinach (predtim to bylo tak na ctyrech)
skoda, ze tu nemam diagnostiku (je to stejne, co je na budiku, to je i pro RJ?, me ted prijde, ze i prohratej motor jde lip - bez takoveho pokuckavani
ale dle budiku se termostat ted otevira tak na 80°C
tak jsem to cidlo nasel a vymenil (v aute bylo taky zlute) budik ukazuje trochu vic, vrtule se ted spina presne na trech hodinach (predtim to bylo tak na ctyrech)
skoda, ze tu nemam diagnostiku (je to stejne, co je na budiku, to je i pro RJ?, me ted prijde, ze i prohratej motor jde lip - bez takoveho pokuckavani
ale dle budiku se termostat ted otevira tak na 80°C
Lepsi nez na miste je jizda. Ale i tak je videt na budiku jak se to ohreje na cca 90st a pak bys mel videt jak otevre termostat a teplota by mela nachvilku letet zas dolu. Udela to? Pokud ne zascni termostatem.
-> Kuladmin: no skoro na pul budiku se dostanu, kdyz to necham bezet cca 15 minut na miste, ale je to jeste kousek pod pulkou
ze odpovida teplota si nejsem vubec jistej a mam strach, ze RJ to vyhodnocuje, ze je motor studenejsi nez je veskutecnosti
na barvu cidla mrknu, vim, ze jsem doma mel nekde zlute, ale nemohu ho najit :/ ze bych ho odzkousel...
ze odpovida teplota si nejsem vubec jistej a mam strach, ze RJ to vyhodnocuje, ze je motor studenejsi nez je veskutecnosti
na barvu cidla mrknu, vim, ze jsem doma mel nekde zlute, ale nemohu ho najit :/ ze bych ho odzkousel...
Jakou barvu ma tio teplotni cidlo co tam mas na termostatu? Jak dlouho trva nez se dostanes na tu 1/2 budiku? A co se tyce spousteni toho ventilatoru jsou dva spinace a todle vypada ze mas ten pro jizni zeme pokud opravdu odpovida teplota.
nevim jestli nemam spatne cidlo teploty u feldy, auto ma trochu vyssi spotrebu, diagnosika je bez zavad, ale rucicka teploty je porad dole, kdyz se to poradne prohreje tak vystoupa kousek pod pulku a ja nevim jestli to je chyba jen budiku nebo cidla (nebo jestli to nekdo amatersky neupravil na E85 :))
na etanol to totiz jezdilo slusne, ale taky velka spotreba
diagnostika u upne prohrateho motoru ukazuje 86°C a vrtule se pousti, kdyz to jde na 87°C je to OK nebo to ma ukazovat vic? ja si pamatuji, ze se mi vrtule kdysi u feldy spoustela, kdyz bylo na budiku cca 100°C, ale to nevim jaka hodnota tam tenkrat byla pro RJ, nemel jsem to napichnute
dekuji za zkusenosti
na etanol to totiz jezdilo slusne, ale taky velka spotreba
diagnostika u upne prohrateho motoru ukazuje 86°C a vrtule se pousti, kdyz to jde na 87°C je to OK nebo to ma ukazovat vic? ja si pamatuji, ze se mi vrtule kdysi u feldy spoustela, kdyz bylo na budiku cca 100°C, ale to nevim jaka hodnota tam tenkrat byla pro RJ, nemel jsem to napichnute
dekuji za zkusenosti