Felicia 1.3 Lx - chcípá

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 01.11.2012 do 02.11.2012, založil/a slimi
řadit dle data
07:18:24
02.11.2012
Exon
Ten snímač otáček by to taky mohl být stím už sem se taky setkal... Jenže tam píše že mu to i škytá a tím pádem by to ten snímač nemusel být a svíčky a filtry se stejnak mají pravidelně měnit takže tím nic nezkazí a zrovna zjistí jak jsou opálené elektrody...
23:01:22
01.11.2012
dakar.cz
-> slimi: Podle mě je to ten hallův snímač. Něco podobného mi dělal favorit (BMM). Stávalo se mi,že jsem prostě jel a z ničeho nic auto zdechlo. Někdy úplně hned,jakoby vypneš klíček,jindy postupně ztrácel výkon. Vyměnil jsem snímač a bylo po problému.
21:06:37
01.11.2012
Exon
Vyměn svíčky a pokud si dlouho neměnil palivový filt tak vyměn i ten a zkus aj pojezdit potom po výměně filtru na benzín jestli to udělá nebo ne..
18:42:14
01.11.2012
slimi
Teď jsem jel na plyn, ale předtím mi to dělalo i u benzínu, takže je mi právě divné. A taky je mi divné, že to udělá občas a potom zase v pohodě a jakoby nic.
18:31:10
01.11.2012
Kuladmin
Kdyz to chcipalo jel si na plyn nebo benzin? Pokud benzin tak palivove cerpadlo. Pokud plyn tak cokoliv okolo plynu. Svicky to take mohou byt ale kdyz je menis v predepsanych intervalech....Nebo pak cidlo polohy klikovky.
18:13:20
01.11.2012
slimi
Tak dříve mi to dělalo a teď opět a jelikož mám strach, že mě to někde nechá, tak se radši zeptám, jestli s tím někdo nemá zkušenosti. Jedná se o vůz Škoda Felicia 1.3 LX 1995 a měl bych asi dodat, že auto je na LPG, ale když jsem jezdil dříve na benzín, tak se občas objevil podobný problém...

Dnes když jsem jel z kopce na neutrál, tak mi auto najednou z ničeho nic chcíplo. Pak jedu dál z kopce a doprava do kopce, dám za 2, jako vždy (jezdím zde téměř denně) a auto začalo škytat a musel jsem rychle dát za 1 a pomalu jsem vylezl do kopce, poté se mi tato situace na podobném místě opakovala znovu. Potom jsem již před domem, otáčím auto a opět mi to na volnoběh chcíplo, když jsem se to snažil na poslední chvíli zachránit, slyšel jsem, že moto umiňuje, tak jsem přidal plyn a auto jako by se udusilo...

Dostal jsem radu, že by to mohlo být svíčkami, chci se vás zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti a čím by to tak mohlo být. Předem děkuji za odpovědi.
Extreme Tyres