skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rozdelovač nastavenie
prohledat
20 příspěvků (zobrazeno 1 až 20) od 05.10.2012 do 05.10.2012, založil/a šípka 120 l
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:šípka 120 l
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak si mohol byt este viac konstruktivnejsi a prelinkovat ho na ine vlakno, alebo ho na to upozornit. Ja viem, ze je to tu casty jav, ale v HLEDANI sa fakt neda nic najst, resp. musis pouzivat presne spojenia, co je hodne specificke. Chcelo by to obmedzit zbytocne kecy okolo a premazat vlakna, ktore sa minuli svojmu posobeniu.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: serie ,neserie....rozdělovačem pootáčíš rukou pořád stejně

-> matoo: Nojo, no. Mozna to bude tim, ze podobna haluz temata zaklada pomerne casto 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: mozno konstruktivne, ale hodne velkou davkou arogancie, ktoru prave ty tak velmi odsudzujes
-> matoo: Ja jsem konstruktivne poradil prvnim prispevkem. Pokud to nepochopil, tak nema cenu se mu snazit radit a bude lepe, kdyz to necha nekoho udelat. Asi je nam vse jasne, ze trvaly provoz se spatnym predstihem zapricini destrukci motoru, proto by to mel delat nekdo, kdo vi jak. Ano na seriove motory lze jit s knizkama - na to navodu bylo napsano mnoho.
Nič to zajtra začnem nadstavovať uvidim ako to pojde.
-> šípka 120 l: Knížky tu jsou v pdf, ale to je na sériový věci. Ne na vaše tuňákoviny
No keby mam tu knižku tak nezakladam ani temu
-> Matthes, záškodník z TechWebu: kazdy tvoj prispevok je ako vidim k veci...resp. skoda reci
-> bibendum30 05.10.12 19:21:03: Ale pro seriove motory. To mu muzeme rict, at nastavi 5°, ono to nejak pojede, ale ne optimalne 

-> šípka 120 l: V knížkách se dá najít věcí

Tak dočital som sa že zakladné nastavenie je na 5 stupnov a potom to treba ladit podla toho ako sa to bude chovať.
-> šípka 120 l 05.10.12 18:57:31: Na to ti zadny stroje nepomuzou, kdyz mas motor co dum dal
Jako ja ho mam taky tak postavenej. Nastavoval jsem pokus omyl.
Pokud myslis, ze ti tu rekneme 6,123431° tak myslis spatne.

Pokud myslis, ze ti tu rekneme 6,123431° tak myslis spatne.
No moc si mi pomohol mal mi ho nadstavovať elektrikar ale vydrbal som mnou isiel het na 3 dni a ja potrebujem zajtra jazdiť potrebujem vediet presný stupen nadstavenia a urobit to viem že sa to da aj presne nadstavit ale nemam na to stroje .
-> šípka 120 l: Odhadem 0-40°
-> šípka 120 l: Pokud je to mysleno tak, jak to chapu, tak nemudruj a jdi si to nastavit jak chces 

ako?ved neviete ani odhadom
Jak to mame vedet? :-) Musis se projet do kopce na plnej a uvidet jak se to chova.
Idealne tesne pod detonace.
Idealne tesne pod detonace.
-> šípka 120 l: 

Potreboval by som poraďit na kolkích stupňoch mám nastaviť favo 136 motor vačku mám v nom 280 počul som že na 7 stupňov na kladke bude to dobre?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:šípka 120 l