Tak zajímali mě spíše zkušenosti než postup zástavby.
Dobře no.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jednobod na 742
prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 23.08.2012 do 23.08.2012, založil/a Robert 106
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
hledat
Zastavil:Dušan
Co takhle použít vyhledávání a pokračovat v některém ze starších témat než zakládat nové?
Odpověď bude stejná jako v tomto asi týden starém tématu... skoda-virt.cz/cz/.../1642 25-jednobod-do-skodovky
Odpověď bude stejná jako v tomto asi týden starém tématu... skoda-virt.cz/cz/.../1642 25-jednobod-do-skodovky
Ahoj,
už sem to tady viděl a sem teď hodně nalomený.
Chtěl sem se zeptat zda má nějakou užitnou hodnotu (kromě zjednodušení ovládání chybjejícím sytičem - což není můj případ) zástavba jednobodového vstřikování do rapida. Na motor 130. Jak na to bych věděl, spíše by mě zajímalo jestli to má nějaký pozitivní vliv na provoz auta. Jinými slovy zada je tento systém takovým pokrokem, aby se ta práce vyplatila.
Díky Robert.
už sem to tady viděl a sem teď hodně nalomený.
Chtěl sem se zeptat zda má nějakou užitnou hodnotu (kromě zjednodušení ovládání chybjejícím sytičem - což není můj případ) zástavba jednobodového vstřikování do rapida. Na motor 130. Jak na to bych věděl, spíše by mě zajímalo jestli to má nějaký pozitivní vliv na provoz auta. Jinými slovy zada je tento systém takovým pokrokem, aby se ta práce vyplatila.
Díky Robert.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
hledat
Zastavil:Dušan