skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Priečny Výfuk
prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 14.08.2012 do 27.08.2012, založil/a šípka 120 l
-> šípka 120 l: na to je normalne vzorec, treba pogooglit, ja si ho nepamatam...
?
A kolko dier ide cezen z boku cez ten stredovy plný ? neviem zada sa mi že na nakresoch to nieje nejak naznačene.
-> šípka 120 l: Pokud myslíš tu mezistěnu mezi velkým a malým dírkováním, tak ten je stejný jako víka, takže plný.
Nemožem si pomôct ale s jednej veci som chuj v strede tlmiča je ten plech plny alebo je tam normálne priechod v strede?inač fotka s virtu sorry ale nech pozeram ako chcem asi ani na tom nakrese to neje zaznačené.
Tk mi bude dobrý aj takýto na fovoritový upravený motor hej.
A ešte ma zauíma ake vrtaky použit pri vŕtaní tlmiču minule ked som robil tak obyčajne strašne tupilo alebo kazilo a to som vrtal do tenkého plechu .
neaký takýto by som chcel a zaroveň aby nehučal natolko že mi dačo na ceste povedia,.
Tu je moj amatérsky nákres.
Zdravim chcel by som vás poprosit o rozmery priečneho výfuku chcel by som ho urobit doma aj so zvodami ,chcel by som urobyt ten čo nieje v motorovom priestore ale von čo ho vidno.