skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Problem s hrkotom
-> baracko: Regulátor tlaku paliva se vždy připojije do sání, mezi klapku a hlavu. Někde tam bude prázdnej nátrubek a motor by si měl brát falešnej vzduch. Běží to normálně?
-> baracko: rampu si nevybavím ako je
ložisko väčšinou drží v kľude bez problému aj z hrkotom , väčšinou sa to nezhoršuje , ak hej tak treba vymeniť - rozobrať prevodovku
často to robí ešte silnejšie po výmene lamely spojky , s tým že originál má silné pružiny ktoré tie kmity tlmia a ložisko je potichu a náhradná lamela týmto nedisponuje a je to počuť ... olej ani iné tomu nepomôže . Samozrejme ak je tam dlhšie ako tých 130-150tis km je dobré ho vymeniť - 75w/90 plná syntetika ...
ložisko väčšinou drží v kľude bez problému aj z hrkotom , väčšinou sa to nezhoršuje , ak hej tak treba vymeniť - rozobrať prevodovku
často to robí ešte silnejšie po výmene lamely spojky , s tým že originál má silné pružiny ktoré tie kmity tlmia a ložisko je potichu a náhradná lamela týmto nedisponuje a je to počuť ... olej ani iné tomu nepomôže . Samozrejme ak je tam dlhšie ako tých 130-150tis km je dobré ho vymeniť - 75w/90 plná syntetika ...
aa este mam jednu teda viac otazok benzinova rampa na jej konci je potlakova membrana na rgulaciu tlaku paliva kde ma ist ta hadicka co je na nej... a ta druha co vsetko preto musim udelat aby som to lozisko musel vymenit
-> baracko: dieselpower.cz/forum/.../
6042_06062008192_1.jpg toto ložisko , klasika htp
skus prosim upresnit najlepsie polopate :D

dvojité ložisko na predlohovom hriadeli
ahojte pani ..... mam problem s fabkou 1.2 htp 40kw ..... pri nastartovanom aute bolo stale pocut hrkot a ked som vytlacil spojku prestal s toho som usudil ze to bude vytlacne lozisko a teda som objednal celu spojkovu sadu teda lozisko lameu aj pritlacak vsetko som vymenil a spravne a hrkot neprestal stale to iste teda som si myslel ze bude chybne to lozisko a teda som kupil dalsie vymenil a stale to hrkoce ..... neviem si uz s tim dat rady please help