skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zavit spinaca tlaku oleja Felda
Priblizne mam predstavu ako to myslis,no budem to musiet len takto vselijak pobastlit sa zda,lebo origo na M16 sa asi nerobi :-(
-> Billislav: To spis pokud by ti nevadila delka tak bych nechal udelat prechodku tech zavitu mezi sebou todle ti jen tak nekdo neudela, leda me napada (nevim jaky je to material) navarit material na ten stavajici ale nevyhovujici zavit stocit a vyriznout novy spravny. Snad me rozumis.
Inak nevedel by si poradit,riesim taku vec,kvoli tomu som sa pytal na ten zavit,potrebujem tam osadit Y adapter na pridavny snimac tlaku oleja,take nieco ako na obrazku,no a s tym M16x1,5 je pruser,lebo vsetky co som nasiel v sk a cz webshopoch su len po M14x1,5 ;-( Tak neviem ci sa M16x1,5 teda nevyraba,a ak nie,nevies niekoho kto by mi to vyrobil taketo nieco? Ten pridavny snimac ma zavit 1/8 27NPT
Diky...
m16x1,5
Zdravim pani,vie mi takto niekto z hlavy povedat,aky je zavit v bloku motora (1.3MPi 50kW `99) na cidlo tlaku oleja? Sice som sa to snazil aj zmerat,ale na to sa nespolahnem radsej...Dakujem