-> MVM 28.06.23 21:02:26: a kam myslíš,že spadám já?...tohle přesně chybí a sere mě ta spousta retardů,co kopíruje jeden graf a nebo to fejkuje a v reálu to předjedeš na šlapacím autíčku a jak jsem se včera přesvědčil na Kramolínu,tak motor co je poskládaný z toho,co jsem našel v dílně a bylo defakto na vyhození,protože normálně bych to zákazníkovi nedal,ale "zadarmo" dobrý,dokázal i s opravou auta dojet na bedně a to se ještě na RZ zajížděl,takže otáčky dalece pod hranicí maximálního výkonu...být to zajeté,i se spuchřelýma gumama by to s trochou píle od řidiče vyhrálo třídu a teď to jelo možná na 90-95hp...Když vemu čas na RZ,tak Kolář s LR byl řekněme o 40s rychlejší,což je hrozně moc,ale taky finanční stránka věci je hrozně moc jinde a věřím,že by se to dalo stáhnout třeba na 20s na RZ,kdyby se ta popelnice dala pořádně vytočit a získat z ní třeba těch 110hp co v ní maximálně je,k tomu přičtu fungl nový gumy,TOP podvozek,natestováno 1000x tolik hodin a vychází mě,že se dá v klidu konkurovat i s motorem bez extra výkonu...na druhou stranu osobně raději jezdím "závody" jako sprint,kde se prostě čistě ukáže jenom ten výkon,protože průměrná váha našich aut je 1tuna a nějak na žádné akci letos to nenašlo konkurenci (Běšiny na mávnutí se stopkama budiž),takže jsem ani neměl nějak chuť vyhrát něco dalšího a Pohofest absolvoval se sériovkou a vyhrál si jenom "slalom"...zde jsem čekal jaký hrdina se ukáže se svým názorem na mě a ono všechny reakce byly kladné a prostě dost lidí ví,kdo jsem a jak vypadám,ale nesedí za klávesnicí jak je zde prezentováno a já nemám problém osobně vyslechnout něčí názor,ale musí počítat s tím,že pokud mě nasere moc,může taky nějakou schytat.
A já vím,že toho víš dost,ale právě o to víc mě mrzí,že byť o mě nemáš absolutně šajna a nikdy ses s mojí prací nesetkal na vlastní kůži (že někdo někde něco pokurví a pak to svádí na mě),tak tě "zkazil" místní motorářský guru,kterého já znám z dob,kdy neuměl seřídit ventily na škodovce...pak se bije do prsou,kdo všechno mu vyhrává s jeho motorama,když motor je tak 5% úspěchu na rally,mě jsou závody celkem ukradené a právě pro to,že to je zkažené už na té nejmenší úrovni,což jsou ty naše škodovky,co potom v té extra třídě,nebo F1,kde tě tým řekne,abys prohrál,protože kolega,byť neumí řídit,vypadá líp na fotce na facebooku a fanynky po něm hází víc použitých kalhotek...
PS: zajímal by mě tvůj názor na jednu věc týkající se "podvozku",vlož
ím a koment potěší,byť se ho řídit určitě nebudu,protože nemám čas to předělávat a mě to tak vyhovuje