skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zvody 1.6
-> vybo: neviem , nemám
-> suri: no okey ako poviete vy sa vyznate :D...ale aspon pre pekny zvuk si tam tu koncovku dam a ten chip?..nemaš nahodou na predaj alebo nevies o niekom kto predava palubny pc do feldy?
-> vybo: ale samotnym pruchozim vyfukem ho moc neozivis, sportovni vzduchovou vlozkou taky ne a nejakou turbinkou do sani uz vubec ne
pokud chces vykon tak rozeber a upravuj, jinak to nechj tak jak je

-> vybo: tak zober peniažky a bež sem alebo sem www.sportmotor.cz/ www.motor-excel.cz/
inak predstav si ale ten filter ti nepridá nič čo by si zistil , maximálne iný zvuk , všetko je odbrzdené čo urobí na felicii séria a KaN , takisto čo urobí náporové sanie , sú to také malé hodnoty ktoré vpraceš do chyby merania
inak predstav si ale ten filter ti nepridá nič čo by si zistil , maximálne iný zvuk , všetko je odbrzdené čo urobí na felicii séria a KaN , takisto čo urobí náporové sanie , sú to také malé hodnoty ktoré vpraceš do chyby merania
-> suri: ja nevymšlam len chcem z nej dostat nejaky ten vyšší výkon tak sa len pytam zistujem co by ako slo a tak na to je to tu predsa si myslim. Autíčko jazdi paradne len ho chcem este trosku ozivit.
-> vybo: na KN si mi písal nie? mne sa len vidí že furt vymýšlaš , žiadny takýto zvod nebude mať prínos iba bude drahý a maximálne pekný
takze zvody su zbytocna investicia ako tak čitam ok dik..a chcem sa spytat ako je to zo spotrebou bez stredoveho tlmica z ladenou koncovkou oplati sa to vobec vyberat?..chystam sa menit filtre a chcem davat sportovu vlozku kn alebo green? mate stym skusenosti vykon spotreba dalej chip rozmyslam investovat?:D..viem ze sa pytam vela ale radsej sa opytam dik :) turbiinka do sania? :D:D
-> vybo: Rozumný svody na 1.6 asi neseženeš... :-( Ty co se prodávaj nemůžou nefungovatjak maj (nezkoušel jsem, ale už podle toho, že jsou dělaný spíš na efekt, takže o stejný dýlce větví se jim ani nezdá) a má to ve svý podstatě jenom estetickej efekt... Což je při ceně spíš frajeřina pro lidi, co nevěděj co s penězma...
felda 1.6 ma strasne maly vyfukovy ventil, cize akekolvek zvody tam das, moc tomu nepomozes......
-> vybo: sériový výfuk dostačuje a potom boli ešte jedny zvody ktoré aj z výfukom super fungovali ale už sa nerobia a kto má nedá . Inak bez nejakej komplexnej úpravy motora si výfukom extra nepolepšíš
Chcem sa opytat rozmyslam na novymi sportovymi zvodmi na felicia 1.6, chcel by som vediet ako sa bude auto spravat vykon spotreba. Čítal som aj o zvodoch z vw polo 1.6 vraj su lepsie je na tom niečo pravda?..mate niekto skusenost?..dakujem