skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fabie 1,4 Mpi ,,reset,, klapky - moznosti?
-> Kuladmin: už mám
-> Kuladmin: kde v karte?
-> suri: Koukam prave a voni jsou covece uz 3 roky stary te desny jak ten cas leti.
Tak alespon ty v me karte.
Tak alespon ty v me karte.
-> Kuladmin: nemáš nejaké v počítači?
-> suri: Koukam ze potrebuju nafotit nove fotky
ale venku leje jak ...

-> Kuladmin: oki
-> suri: Dam si je snad vecer do galerky - hele mymu autu kolegove v praci rikaji lestenka

Jen skoda ze mam 40kW ale i na to to svistim solidne

Jen skoda ze mam 40kW ale i na to to svistim solidne

-> Kuladmin: že by BMM bol zrovna klid by som dvakrát nehovoril aj ked pri tvojom aute , súdiac podľa jednej fotky čo som videl tak máš zánovný voz ak máš viac fotiek tvojho pošli na mail surkos@centrum.sk
-> suri: Diky ta fabka se prave nedokazal srovnat (zatim) bylo to uz moc - po vycisteni zustala dost pootevrena. Takze se to musi doresit.
A tu feldu neresim ale jen se ptam kdybych to potreboval do budoucna.
Jeste ze mam BMM a mam klid
a na ten felda reset mam todle: www.auto-diagnostika.cz/a utodiagnostika?p=products. ..
A tu feldu neresim ale jen se ptam kdybych to potreboval do budoucna.
Jeste ze mam BMM a mam klid

a na ten felda reset mam todle: www.auto-diagnostika.cz/a utodiagnostika?p=products. ..
-> Kuladmin: zrovná sa jedna felicia z 10 a to tá čo mala najmenej zasratú klapku , taký čo si myslia že to šplechnú sprejom zhora a je vyhrané sa len smejem , klapku vymyť asi vieš , demontovať , normálnym techničákom drhnúť kefkou , potom poriadne vydrhnúť hrany klapky + miesto kde dosadá , nasadiť správne lanko musí myť vôľu , zresetovať jednotku a urobiť základné nastavenie , robili sme to na 1552 Vagu starom kde to údajne má ísť a samozrejme klapku to nastavilo ale bolo to horšie ako ked bola zasraná , potom to opravili simos managerom stiahnutým z netu , viem že to ide aj super vagom a boschom kts 152 tuším
-> mekky: To co jsi mi napsal to vim aleprave me zarazily ty pocty comu to ze jich muze byt az snad 8 je ok ale 32??
A s feldou Mpi to tez vim ale obcas na netu nekde nekdo napise nejaky postup s klickem a odpojovanim dratu apod. Ale jestli to funguje to prave nevim. Ale ted si taky uvedomuji ze mozna je to 1.6.
A s feldou Mpi to tez vim ale obcas na netu nekde nekdo napise nejaky postup s klickem a odpojovanim dratu apod. Ale jestli to funguje to prave nevim. Ale ted si taky uvedomuji ze mozna je to 1.6.
Kuladmin: u feldy MPI jsou data uloženy v napěťově nezávislé paměti, takže odpojení baterky (ani na rok) ti nepomůže. Tím jsem si jist, aspoň u 1,3. Je možné, že se to po cca 1000 ujetých km samo srovná, ale nespoléhal bych u felicie na to.
Na ten USB kablík je potřeba nainstalovat ovladač, který jakoby emuluje, že to je připojené na COM portu.
COM portů může být v PC víc, který to je by mělo být vidět v ovládacích panelech / správce zařízení, nebo prostě vyzkoušíš COM1 až COM4 postupně a s jedním to musí fungovat.
Na ten USB kablík je potřeba nainstalovat ovladač, který jakoby emuluje, že to je připojené na COM portu.
COM portů může být v PC víc, který to je by mělo být vidět v ovládacích panelech / správce zařízení, nebo prostě vyzkoušíš COM1 až COM4 postupně a s jedním to musí fungovat.
-> Milan 136: A tim dostupnym myslis treba co? Kabel mam original Vag-com.
A nahodou nejaky postup bez toho asi neni vid?
A kdyz jsme u toho u Feldy MPi je nejaka moznost ze jo? Myslim tim odpojovani cehosi na urcite casy.
Jinak mam na reset klapky pro feldy ale jeste jsem to neskousel ale kdyz jsme dneska do toho jen nahledl jsou tam v setapu COM 1 az snad 32 coz jsme uplne nepobral a navic mam kablik do USB tak nevim co tam musim mit aby to makalo.
A nahodou nejaky postup bez toho asi neni vid?
A kdyz jsme u toho u Feldy MPi je nejaka moznost ze jo? Myslim tim odpojovani cehosi na urcite casy.
Jinak mam na reset klapky pro feldy ale jeste jsem to neskousel ale kdyz jsme dneska do toho jen nahledl jsou tam v setapu COM 1 az snad 32 coz jsme uplne nepobral a navic mam kablik do USB tak nevim co tam musim mit aby to makalo.
-> Dušan: tím se možná máznou adaptační hodnoty
-> Kuladmin: chtělo by to udělat základní nastavení no. přizpůsobení-0 a pak základní nastavení 60. jde to snad vším dostupným
-> Kuladmin: chtělo by to udělat základní nastavení no. přizpůsobení-0 a pak základní nastavení 60. jde to snad vším dostupným
odpojit baterii aspon na 2h. Ten cas si nejsem jistej. Pak zapojit a jezdit. Casem si to sedne.
Mel bych drobnej dotaz na fabii I se skodovackym motorem jde zresetovat (nastavit) klapku i nejak bez PC? Je na to nejaky zpusob zapojovani kabelu / baterky / klic v zapalovani apod?
Nebo se to da jen pres PC a pripadne jaky programek je idealni? Diky za odpovedi.
Duvod je ten ze dnes sem mel na dilne todle auto a kdyz se zahreje chcipalo a padaly otacky tak jsme vycistil klapku byla cela cerna zaolejovana hold ji nikdy nikdo necistil najeto cca 150tis a uz kdyz jsem ji docistil tak bylo videt ze zustava hodne pootevrena. Mozna se to srovna samo ale otazkou je za jak dlouho.
Nebo se to da jen pres PC a pripadne jaky programek je idealni? Diky za odpovedi.
Duvod je ten ze dnes sem mel na dilne todle auto a kdyz se zahreje chcipalo a padaly otacky tak jsme vycistil klapku byla cela cerna zaolejovana hold ji nikdy nikdo necistil najeto cca 150tis a uz kdyz jsem ji docistil tak bylo videt ze zustava hodne pootevrena. Mozna se to srovna samo ale otazkou je za jak dlouho.