skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ac pumpa - problem.......
Matthes, záškodník z TechWebu 18.10.09 11:08:36 napsal: → ZbyŠek: Startujes se syticem?
vole.....

-> ZbyŠek: Startuj za tepla se seslapnutym plynem, jesi teda ctes co pisu 

-> gabo000000: takhle jak rikas je to zastudena akorat je to musim startovat malinko dele
a za tepla - startuji dele a pak to chytne cca 5-10 sec......na otoceni klickem to chytle hned kdyz to chcipnu a zase zastartuji jinak jsem prisel cca po 5 min. a uz to trva.....
a za tepla - startuji dele a pak to chytne cca 5-10 sec......na otoceni klickem to chytle hned kdyz to chcipnu a zase zastartuji jinak jsem prisel cca po 5 min. a uz to trva.....
-> gabo000000: Mas mit favo pumpu bez packy 

-> ZbyŠek: Startujes se syticem? 

-> Karel.: to az tak nezalezi na sestelovani...ja mam prespekulovany upraveny motor a ked pol dna stoji aj tak musim napumpovat
-> ZbyŠek: tak asi moc šikovnej nebyl
Já aji po 2 dnech stání na AC pumpu nemusím šáhnout a hned startuju
Takže určo karbec.........

-> ZbyŠek: popis podrobnejsie co to robi..co to spravi ked prides za studena..natiehnes benal..zoslapnes parkrat pedala das sytic....a co za tepla
-> Karel.: ale zase karbec mi jeeden dost sikovnej pan sesteloval, ale je pravda ze nevim jestli delal hladinu.....
-> gabo000000: ale ja mam motor 130....
-> gabo000000: tak to se ti omlovam

-> ZbyŠek: ale to je správně, takhle to dělaj všechny AC pumpy, spíš hledej problém v karburátoru, špatná hladina plováku například.
ZbyŠek 18.10.09 10:57:45 napsal:
→ gabo000000: no to prave hovno
Hovno rikas ty, gab ma pravdu. Ze to nestartuje je problem od karbu dal...
→ gabo000000: no to prave hovno
Hovno rikas ty, gab ma pravdu. Ze to nestartuje je problem od karbu dal...
-> ZbyŠek: to je blbost..kazda pumpa od 105ky co somkedy videl ide tazko a ked sa naplni karbik tak ide lahko..hladaj chybu inde
-> gabo000000: no to prave hovno, kdyz to takhle udela tak musim pak tocit s motorem jak blb a chvili to trva nez to chytle, a kdyz jsme meli skodu 100 tak jsme mohli pupovat klidne i 8x
-> ZbyŠek: mas to dobre...comu sa cudujes? uzavrie sa ventil v plavakovke a pak pupicka ide bez odporu
neriesit! nastartujes a ides
neriesit! nastartujes a ides
Te pic lidicky, mam takovy proble s AC pumpou na skodovce - je nove vicko s ventilky, membrana, sytko ,,ve sklenicce" , to co zasahuje do vacky je nove - zkratka vse..... Je i novej filtr z nadrze do AC pumpy......
Problem: kdyz zacnu pumpovat tak cca 4x az 5x to jde beze problemu a pak to najednou nejde jako necitim zadny odpor a jde to ztrasne lechce a kdyz vyndam hadicku z karburatoru tak to do lahvicky chcije bez problemu klidne i 10x za sebou tak nevim predem dikas.......
Problem: kdyz zacnu pumpovat tak cca 4x az 5x to jde beze problemu a pak to najednou nejde jako necitim zadny odpor a jde to ztrasne lechce a kdyz vyndam hadicku z karburatoru tak to do lahvicky chcije bez problemu klidne i 10x za sebou tak nevim predem dikas.......