-> Kapřík: půjčuju si to od kamaráda.
Předstih měříš normálně podle rysky na řemenici - připojí se na +, - a kabel první nebo čtvrté svíčky, no a pak při běžícím motoru přiložíš výbojkou k těsně řemenici a jak to bliká, vidíš značku.
Otáčky to ukazuje na sloupci diod.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Stroboskop Mp1
Zdravím,
má někdo tuhle tu mašinku? Občas jsem tu na ni ve fóru při vyhledávání narazil, ale samostatné téma jsem nenašel.
Stačí to pro měření předstihu? Pokud čtu ten návod správně, umi to měřit jak otáčky motoru, tak předstih.
Jak tak ale na ten obrázek koukám, vidím tam jen nějaké diody. Je tam display, který ukazuje číselné hodnoty předstihu a otáček? Nebo jak to je?
Díky za návrhy, nápady, připomínky, zkušenosti, poznatky..
Uvažuju o takovémto nějakéu udělátku. Víc do toho dávat nechci, ale ta tisícovka by byla přijatelná.
má někdo tuhle tu mašinku? Občas jsem tu na ni ve fóru při vyhledávání narazil, ale samostatné téma jsem nenašel.
Stačí to pro měření předstihu? Pokud čtu ten návod správně, umi to měřit jak otáčky motoru, tak předstih.
Jak tak ale na ten obrázek koukám, vidím tam jen nějaké diody. Je tam display, který ukazuje číselné hodnoty předstihu a otáček? Nebo jak to je?
Díky za návrhy, nápady, připomínky, zkušenosti, poznatky..
Uvažuju o takovémto nějakéu udělátku. Víc do toho dávat nechci, ale ta tisícovka by byla přijatelná.