skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felície karborátor r.1996
-> waca: imobilizer odpajal cievku... teda .. aspon tak sa mi zdalo, ked som to pozeral v starom aute
-> Palla: tyvole...chce poradit a hodí sem první a posledni prizpevek....
zbytečná debata
zbytečná debata
Imobilizér u karbecu...Měl jsem ho taky, ale už můj předchůdce kdysi dávno to všechno odpojil, ale ten imobilizér tam furt mám, jenom blikají kontrolky a nic...Když jsem na to koukal, tak z toho imobilizéru(ŘJ) vede klubko drátů(samozřejmě že už nikam nevedou). Taky by mě zajímalo jak to bylo řešený. Dle mě jenom přemostilo spínačku aby se to nedalo nastartovat.
-> Kuladmin: a co třeba na startér?? nebo na indučku?? přeci imo neni jen u stříkaček nebo spíš dá se dobastlit i na karbec... ale jak si psal ať se pořádně vyžvejkne co mu to dělá nebo nedělá a pak se dá radit
-> Palla: PRosimte napis presne co ze to mas kde je ten motor (v jakem aute) predpokladam teda ze je na nem osazeny karburator a ted nam jeste napis jak mas resene zapalovani z ceho je? At tady nemichame z vody. A co benzin jde na svicky?
-> Saky: Blbe
mozna tak na cerpadlo.

-> LiMaK: jak byl resen imo u karburatorove verze?
-> Palla: máš tam imo? ty staré fildy měly imo zvlášt, ne v klíčku....myslím, kamoš to tak má origo(itálie)....
favorit ETZ mam taky a preci jen je tam indučka a jeden kablik z cívky je na otáčkoměr.....
tvrdím, že do cívky vede malej + kablík a z cívky vedou 2 kable...otáčkoměr a výstup na rozdělovač(tlusty, zvrchu cívky)
tvrdím, že do cívky vede malej + kablík a z cívky vedou 2 kable...otáčkoměr a výstup na rozdělovač(tlusty, zvrchu cívky)
-> LiMaK: podle myho mysli nakej srac podobmej tomu, co ma Favorit ETZ? nebo neco takovyho
z indučky snad jde ven do rozdelovače.....tím tlustý kablem jako od svíček....
na otáčkoměr jsi nezapoměl? při karbci a indučce se otáčkoměr honí z cívky.
na otáčkoměr jsi nezapoměl? při karbci a indučce se otáčkoměr honí z cívky.
Prosím vás, poraďte. Vyměnil jsem motor o felície z 1996 karborátor. Nemůžu ji nastartovat. Do induční cífky jdou 3 dráty. černý, zelený a hnědý. V černém je plus, v hnědém je kostra teda mínus a v zeleném není nic. DTakže do indučky proud de a z ní dál ne. Co tomu může být? Je vadná. Neřídí ji imobilizér? Děkuji.