skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co pak je to za vačky?
-> Saky: ja som cital postup jednoho cloveka ako brusil vacku na delicke a potom ju dal do auta, aj stym jazdil........chrysler daytona turbo.....ale vsetci ho maju za blazna............

-> Adam6666: ale dobre na tom je ze to aspon nenabizi k dalsimu prodeji..
-> Saky: nj tak to uz je echt mistr takove na morave ani nemame...

-> Gemini: taky pravda-) me to ale clovek licil jak to dela v soustruhu-) ten pouzival pro upnuti vacky, vacku v tom netocil.. je pravda ze podobneho uspechu docilis i kdyz ti tu vacku podrzi treba manzelka-)..
nahodou ubrusoval spodek zakladni kruznice cimz udajne zvetsoval zdvih asi o 2mm a do zbytku nezasahl-) zbytek prej na soustruhu neumel-)
nahodou ubrusoval spodek zakladni kruznice cimz udajne zvetsoval zdvih asi o 2mm a do zbytku nezasahl-) zbytek prej na soustruhu neumel-)
-> Saky: naco sustruh

-> Tuner#2: na vacky ti staci flexa a soustruh-))
-> Adam6666: Samozřejmě takové lidi tu máme i na západě a jméno nikomu z Moravy vůbec nic neřekne (Kolář, Vodseďálek (ten už ale nedělá) Kopelent), ale nikdo z nich nemá vačkostroj jako Krejbich nebo Čepek. Tak to bylo myšleno.
-> Čokin: jo toho z Hradiste taky tezko ukecas, taky jen pres znamost jinak nema na nic cas.......

-> Adam6666: Se divím, je z Holešova za svých mladých času dělal spolujezdce Mrkvanovi měli tuším 130RS, ted dělá motory ale pouze pře známost, jinak je těžké ho ukecat.
Jinak asi více by poreferoval Jate-Line tuším že mu dělal hlavu nebo blok ted nevím přesně.
Jinak asi více by poreferoval Jate-Line tuším že mu dělal hlavu nebo blok ted nevím přesně.
-> Čokin: to mi treba nerika vubec nic..... ale uz sem tu to jmeno cetl ale neznam toho pana...
-> Adam6666: jméno Ivo Polášek ti něco říká?
-> Tuner#2: ja znam treba pana tady z hradiste co zavodi uz hodne dlouho (ted uz jeho syn) maji origo 130LR a je motorar dela ale jen historiky, kdyz mu dovezes takovou fabii tak te posle nekam, ale za to ti udela perfektni RS/LR motor.... jeho motory se jezdi protoze vzdycky kdyz k nemu dojdu tak ma na stole minimalne 3 rozdelane RS motory, ale jeho jmeno sem tu jeste neslysel ani ho nebudu sirit.... kazdopadne vzdycky dostanu poradne vynadane ze jestli budu delat motor podle toho co si prectu na internetu tak to bude stat za hovno a ma pravdu....
-> Adam6666: Jo pravda, na toho jsem zapoměl. Ty co jsem jmenoval, taky nepovažuju za super motoráře, krom Krejbicha a Čepka jen jsem jmenoval možné další, když si tady stěžujete, že nikoho jiného tady nikdo nezná.
-> vhml: tomu by to mel delat prave Krejbich podle vsech info.....
-> Tuner#2: Schwejk si vačky taky nevyrábí. Teda alespoň nevyráběl, nevím jak teď.
-> Tuner#2: tak jeste Němec dela vacky.... ja bych prece jen radsi motor od toho Fišera nez od tech co jsi jmenoval......
-> Adam6666: Jmenoval jsem jen Ty co nabízí výrobu vaček, ještě tam chybí Schwejk a pak nějaký garážový tuneři, ale v zásadě to tak je. Pak jsou motoráři jako třeba Fišer, ale ty si vačky nevyrábí.
-> Tuner#2: tak to jsi vyjmenoval jen lidi co jsou znami na internetu...
-> vhml: Ono taky jde o to, kdo tady staví ryze závodní motor co třeba Krejbich umí? To by se dalo na rukou spočítat a pro běžné ježdění je prostě ME nejlepší volba a proč ne Chovanec, Muck, Dlouhán z Ledče, Pavlíček je v hádkách

-> Tuner#2: to sice jo. Ale není to všeobecně uznávaný jméno na virtu
samozřejmě to celý beru jako vtip... 

-> vhml: Tak to jsi četl asi špatně, Krejbicha jsem coby člověka co umí udělat super vačky jmenoval dávno před tím, než jsi scháněl info o VFTS.

-> bflm: Krejbicha už jsem tu kdysi zmiňoval, jezdim jeho vačku a pro příští jdu zase k němu....

-> vhml: Krejbich
-> gabo000000: všiml jsem si. Čepek dělá super, Chovanec to kopíruje, Pavlíček stojí za hovno a nikdo jinej vlastně ani neexistuje
-> vhml:
tu mame len cepek a chovanec

-> vhml: to nepopírám, ale z těch bludů co má napsané na té stránce, bych neobjednal ani šroubek

To že ho na virtu všichni neuctívají neznamená, že dělá špatnou práci. Naopak vím o lidech co staví top motory, který se jezdí na republice a jejich jméno jsem tu nikdy neviděl padnout...
Btw. třeba Čepka odborná veřejnost zná velmi dobře. Například jsem se bavil s panem Dušanem Fišerem a moc dobře věděl o motor excel

-> Čokin: njn, tak jsem to nemyslel...ale to je jedno
Tlacháme tady o ničem

-> Kapřík faster: Otázka co bereš jako odbornou veřejnost, třeba tady na virtu je to každý druhý

-> Trax: Fotky vaček ne, ale má tam grafy z brzdy. I když to nic nemění na tom, že si ten graf nenakreslil sám:) - vtip
-> Trax: nevyvrací..já jsem napsal, že pokud má dobrou reklamu v odborné veřenosti, tak potom proč ne a nepotřebuje žádné stránky
Přečti si co jsem napsal

-> Čokin: Jo to máš pravdu, ale nemám na to čas ani peníze to zkoušet i když by mi potřebné úpravy na motoru ten chlapík asi poradil, jestli ví co vyrábí

-> Kapřík faster: čepek nema na svejch strankach fotky vaček a viš, že jsou dobry. To vyvrací tvoji teorii...
-> m8rinek: co tím myslíš? že co je dražší to je lepší podle mě?
neee

Tuner#2 20.02.09 13:31:23 napsal: → Crestik: Srovnáváš jablka s hruškama. Rozhodně tady na ten dotaz nebudu přikyvovat ať to koupí, když vím že to s tím pojede na ho*no. Kamarád takovou vačku měl, a sice to šlo točit do 6500rpm, ale jelo to až od 4000 a krouťák to nemělo vůbec žádnej. S mým tehdejším motorem s MPI vačkou jsem mu stačil a v kopcích spíš ujížděl. Pokud Ty se pod tohle podepíšeš a poradíš, že to je dobrý, tak nevím…
Vrátil jsem se do fóra, ale zas ho rychle opustím, protože na tohle se nemůžu koukat bez mlčení.
...ale nesrovnávám, tohle je dle mě jen tvoje "obranná fráze". Pokud si pamatuju, tak před časem jsi byl přesně tomuhle jednání, tedy odsuzovat něco nevyzkoušeného a hned psát, že to je na nic
Wena se tu ptal na zkušenost, jenže zatím tu bohužel nikdo nenapsal: ano, měl jsem jí od něj, k tomu přizpůsobený motor, ale bylo to takové a makové. Nikde tu neradím, že t je dobré, jak vidno, ale ptal jsem se, co je na tom směšného. Prodejce tam nepíše žádné kosmické zlepšení nebo něco, takže podle mě to je jen další nabídka na trhu, stejně jako je nabídka automobilů různých kvalit za různé ceny, apod 
Vrátil jsem se do fóra, ale zas ho rychle opustím, protože na tohle se nemůžu koukat bez mlčení.
...ale nesrovnávám, tohle je dle mě jen tvoje "obranná fráze". Pokud si pamatuju, tak před časem jsi byl přesně tomuhle jednání, tedy odsuzovat něco nevyzkoušeného a hned psát, že to je na nic

jen at to necha otevrene...... aspon bude sranda.... a zas se neco noveho dozvim o vackach

-> Kapřík faster: hele a vsadim se, že kdyby nasadil cenu třeba na 3tkč tak nebudeš hned takhle rozhodnej

-> Wena: měl bys to tady rychle zamknout než se to zase zvrhne

-> Vrba to ano, ale tak buď bude mít člověk dobré reference od lidí z oboru a jeho výrobky budou osvědčené, nebo alespoň vytvořím dobré internetové stránky, kde bude fotodokumentace, co nejvíc informací, grafy výkonu, atd. Ale když nemá ani jedno, ani reference, ani se z jeho stránek nic nedozvím, tak bych takovou vačku nekoupil. I když je třeba dobrá. To nepopírám..ale tohle je kupování zajíce v pytli

-> Petkar1: To potom ale nikdy nezjistíš jestli to nové neni třeba lepší, někdo musí být přece ten první ne?
Ted nenarážím na tento případ tak mě prosím nechte žít!
Ted nenarážím na tento případ tak mě prosím nechte žít!
Jenom jsem sem vlezl už se bavím, ježiš kvůli tomuhle mě ten virt fakt bavíííí!!!

Tuner#2 20.02.09 13:32:21 napsal: Nwkt 20.02.09 13:27:20 napsal: Se vsadim, že to zase skončí v hádkách
Tentokrát kvůli mě ne, když to tady vidím, tak raději jdu dělat něco jiného

-> Vrba: Tak když bych si měl vybrat mezi něčím vyzkoušeným a něčím novým, tak je jasný že bych šel do osvědčené věci pokud bych do toho měl investovat, toť můj názor.

-> Kapřík faster: No,asi bych si od něj taky vačku nekoupil,ale zaráží mě Tvé přemýšlení typu nemá propracované internetové stránky a na virtu ho nikdo nezná.To přece ale neznamená že nic neumí.
Jak by řekl Saky: \"je to levne a to vyhrava-)\" 

-> Petr Abrahámek: Čepek :-)
čepek nebo chovanec? 

do večera tu bude nejmín 100 prispevku na tema: kličky na okna vs. vačka