skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
výkres přírub
tak ted sme to řešili tak za vyřezání přírub bude chtít asi tu flašku nebo tak max 2 kila že neví co chci že mě pak řekne až to uvidí...a trubky na svody mě navohejbaj v továrně přesně podle toho jak si řeknu tak za 800 já si to pak svařim a mám svody za 1000kč

-> Gemini: Za jak dlouho si je sundal z hlavy po svaření?
-> Fén - Neznalej a neodborník: je to CATIA, je to naozaj par gramov a lepsie ako potom dopasovavat zvody ako napr od Hricinu.....ja som robil sacie na webre priamo prisrob. na hlave, dal som dole a naspat som uz nedal......hmotnost sa da setrit aj inde, ale nie tu
-> Gemini: no ja to robim.. mozno primitovnim sposobom.. ale zvody 3 do 1 podla toho pasli na hlavu jak rit na šerbeľ :).. seriovy vyfuovy zvod.. zosrubovat s prirubami a tak zvarat.. potom sa ti nema jak pokrutit..cize seriovy zvod bude akoze hlava valcou..
-> Duso: ještě nevim tak flašku rumu

-> Gemini: Není lepší to vařit na kopytu než tam nechávat váhu navíc?
P.S.: To je v Catii?
P.S.: To je v Catii?
treba to pospajat lebo potom tam nieco navarite, automaticky sa to pokruti......
-> zidlik: vecer to tu bude.. kolik platis za rezani ?
-> Duso: no potřebuju to kuli vyřezání na lejzru tak ktomu potřebuju rozměry aspon
dik

mam.. ale jen obrazky vykresu ti mozem dat ponevac to neni v autocadu.. jastli chces tak povedz.. udelam..
nemáte někdo náký výkresy přírub na vejfukový potrubí s rozměrama atd z favorita?nejlepší v autocadu.dík