Nemusí být lékarnička je to v zákoně
) Každé motorové vozidlo, kromě mopedu a motokola,
jednonápravového traktoru s přívěsem a motorového vozíku, musí být
vybaveno příslušným druhem lékárničky pro poskytnutí první pomoci.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Moped Stadion, musí mít Orv a značku?
nemyslim tym ze pionier patry pod mopedy

-> petr s: pionier na to ma origo miestecko
a babeta myslim taky

-> Havoc: A kam ji dám ? Nebo je to jenom fáč a náplast?
Musíš:-)
-> dunde.e: Lékárničku si nejsem jistý jestli musíš mět na mopedu
takže stačí pojištění , motolekárnička a můžu jezdit jako drak...samozřejmě s helmou :) .
Stadion i babetta patří ke skupině nepodléhající registraci. Tudíž bez značky.
-> dunde.e: I babetty jsou bez značek
ještě dodám že r.v.je 1959
Je to bez značky
mám tento stroj a kdysi když mě zastavila policie, tak drbaly že nemám značku, že bše co se pohybuje po cestě musí mít značku i kolečka, pokud chtějí jet po cestě. Vím že na nějakou chvíli byl schválen zákon že to tak fakt musí být ale zrušili ho ne?
Nebo musím si vyřídit značku a ORV? ale jak když to nemá žádný techničák, pouze existuje malá karta kde je napsáno čílo motoru a rámu. Jezdím na něj málo, ale přece jen už mě jednou stavěli a málem mě zastřelili, mimo jiné i za to že sem byl podezřelý ze spáchání trestného činu řízení motorového vozidla bez příslušného řidičského oprávnění, ale na www.novapravidla.cz je to psané jasně. Hold polovina policajtů si myslela že furt platí že kdo má B má automaticky na jakoukoliv 50ccm, část už věděla že to tak neplatí a o tom novém nevěděl nikdo a 4hodiny sem čekal až mě vyslechnout.... měl to řešit nějaký státní zásupce či co a doteď mi nic nepřišlo už je to skoro dva roky.
Tak co značku nebo bez značky? Chci to mít papírově v pořádku. Pojištěné to mám u ČP jako mopeda bez SPZ.
Nebo musím si vyřídit značku a ORV? ale jak když to nemá žádný techničák, pouze existuje malá karta kde je napsáno čílo motoru a rámu. Jezdím na něj málo, ale přece jen už mě jednou stavěli a málem mě zastřelili, mimo jiné i za to že sem byl podezřelý ze spáchání trestného činu řízení motorového vozidla bez příslušného řidičského oprávnění, ale na www.novapravidla.cz je to psané jasně. Hold polovina policajtů si myslela že furt platí že kdo má B má automaticky na jakoukoliv 50ccm, část už věděla že to tak neplatí a o tom novém nevěděl nikdo a 4hodiny sem čekal až mě vyslechnout.... měl to řešit nějaký státní zásupce či co a doteď mi nic nepřišlo už je to skoro dva roky.
Tak co značku nebo bez značky? Chci to mít papírově v pořádku. Pojištěné to mám u ČP jako mopeda bez SPZ.