eko likvidace

prohledat
45 příspěvků (zobrazeno 1 až 45) od 09.05.2008 do 09.01.2012, založil/a Walda - zrušená registrace
řadit dle data
11:53:35
09.01.2012
Jozka
-> Michal - Rappid 136: Jako ten papír antidatovat do roku 2009? Dost pochybuju, všecko se eviduje... Ale třeba se ti někdo soukromně přihlásí, kdo ví. Jinak na "starý" papír můžeš odhlásit, kdy chceš..
10:56:24
09.01.2012
Michal - Rappid 136
Ahoj, je mozny ziskat papír o Eko likvidaci zpetne k roku 2009? samozřejmě bych (jedná se o motorku) dovezl i s TP. A je mozný to pak normálně odhlásit i po 3 letech i registru ( jsem na to zapomel třeba??)
15:38:03
23.06.2008
Jozka
-> Slavek: Jo, už jsme daleko - ale taková lakovna taky musí vykazovat, kolik přes ní proteče acetonů, ředidel a podobně.. Taky mi v Jawě v Benešově kdysi pracoval kamarád.. že by se dopracoval na toho vedoucího3 ?
00:18:32
19.06.2008
Slavek
-> Jozka 18.06.08 14:58:26: Trochu se vzdalujem od témata "ekolikvidace", ale úřední logika je nepochopitelná nejen co se týče státní správy.Například už je mi celkem jasný proč je na pokraji krachu továrna JAWA a.s...Kamarád v JAWĚ pracuje v lakovně.Lakovna Jawy v současné době při produkci cca 10-15 třistapadesátek měsíčně9 9 9 a stejného počtu těch nových 650tek má 5 lidí.. Dva lakýrníky,kteří tuhle produkci zvládaj znuděně "levou zadní" no a krom těch dvou lakýrníků je v lakovně ještě vedoucí,technolog a plánovačka.. To víš,taková lakovna v tak velký fabrice to neni prdel 2 2 Škoda jen,že už nemaj lidi na posekání dvoumetrových kopřiv kolem plotu a hlavní brány a na montážní lince motorky kompletuje jeden pracovník expedice,vrátnej a vypomáhaj dvě uklízečky.. Jo-jediné co v Jawě funguje na jedničku jsou odbory.1
14:58:26
18.06.2008
Jozka
-> Slavek: Ale to by bylo hezky, kdyby měl každej mrakodrap na Manhattanu svoje obecní zastupitelstvo, ne3? Bohužel jsme ještě nedospěli do vyrcholného období dle Prof. Parkinsona, kterej tvrdí, že od určité velikosti, počtu úředníků atd. si úřad vystačí sám o sobě a už nepotřebuje nic řídit.

Ale i tak je ten systém úžasnej, např. taková kotelna je prostě kotelna a přitom jediný ministerstvo, který k nim nevydalo nějakou vyhlášku, je ministerstvo informatiky. A to asi jen proto, že ho včas zrušili...
23:02:27
17.06.2008
Slavek
-> Jozka 17.06.08 15:29:53: No to je právě ta zmatenost toho debilního zákona.Úředníci nevěděj co a jak se má řešit a jaké a od koho to potvrzení vlastně platí..Je v zákoně jak má vypadat a kdo jej smí vydávat,ale dopravky nedostali SHORA žádný tzv.prováděcí předpis..9Každej trochu selsky uvažující člověk pochopí:Je zákonem daný jak má vypadat potvrzení,kdo ho smí a kdo nesmí vydávat,logicky tedy jen takové je platné..Ale úředníkovi to nestačí, musí mít shora písemně a nejlépe s kulatym štemplem napsáno"Uznávat jen potvrzení dle zákona toho a toho"Ale když takový papír shora nedostane,tak uzná potvrzení od firem"Výkup kůží a peří" nebo "Vymáhání dluhů s r.o." nebo "SDH Horní Dolní".Mimochodem ČR má v Evropě prvenství v množství zákonů na počet obyvatel..A zákony ČR mají nejvíc "vyjímek" na světě. Co se týče byrokracie,tak jsem nedávno čet zajímavé srovnání..Město New York má cca 12 000 000 obyvatel a je tam jeden starosta a 11 radních.. Česká republika má cca 10 000 000 obyvatel a máme 1 prezidenta,cca 9 nebo 10 ministrů,asi 14 hejtmanů,přibližně 6000 starostů,200 poslanců,200 senátorů,o europoslancích nemluvě.. 1 1
15:29:53
17.06.2008
Jozka
-> Slavek: No razítko je razítko.. a když je kulatý, to je teprve něco..

Jak to bylo - ten zřízenec byl tupec a lempl.. a zapomněl dát štempl - nedokážu pana Dědečka citovat přesně. Ještěže ty předpisy a zákony máme, jejich obcházení je tak báječný sport! Kamarád pobýval několik let v Austrálii, kde ti zákonodárci taky nejsou dokonalí, nicméně australané jsou prý zvyklí nejdřív ustanovení splnit a přitom současně vyvíjet iniciativy k jejich zrušení. Toho jsem si u nás nějak nevšiml.

Jo - to auto s potvrzením od hasičů, jestli pamatuješ, posloužilo předminulý víkend svému ukázkovému účelu a tento bylo po částech odvezeno do šrotu...
00:14:34
17.06.2008
Slavek
Jsem si vzpoměl na hlášku z jedné komedie-vystihuje to taky ten zmiňovanej postoj českého člověka" "Já sem si to nevymyslel Václave..Když to chtěj-vyplňuj.." No-nekdy se přistihuju,že se tak v práci chovam taky..Rezignovaně..2
22:06:20
16.06.2008
Slavek
-> spartra: Přesně tak,bursík a jeho "modrá" zelená partaj stejně nakonec udějaj to co chce mirek.Hlavně když je korejtko.2
21:40:11
16.06.2008
Slavek
-> King: -> Jozka: Souhlasim že se stát do všeho sere nezdravě moc.Jenže český lid je už od dob Rakouska-Uherska zvyklý být nějakou vrchností voděn za ručičku,na všechno mít papír s razítkem a hlavně když se díky tomu může zbavit zodpovědnosti a říct"já nic,to ty NAHOŘE"Takovej je českej národ už po staletí.Příklad ze života:zákazník mi předá auto na opravu s tím že to bude mít druhý den hotový.A ptá se,zda mu nedam nějaké POTVRZENÍ že mi tam toho svého favorita předal na opravu.Protože na NOVĚ viděl v Občanském joudovi že přece každej autoservis ho vlastně chce podvést a okrást ."Řikali to v televizi,tak je to pravda!"Tak mu s radostí vyplnim předávací protokol,kde napíšu jméno,přijmení,adresu,typ auta,spz,číslo motoru,VIN,stav tachometru,množství paliva v nádrži,seznam výbavy,značka a stav pneu,typ autorádia,značka a výrobní číslo akumulátoru,spoškození karoserie a interiéru.Datum,hodina předání,datum převzetí opraveného auta,stručný popis závady a předpokládaná cena opravy. Pak se pod to podepíšu a dam na to ten ŠTEMPL.Pak je pán spokojenej.Hlavně ten ŠTEMPL.Pro mne to neni problém a když to zákazník chce tak mu ten papír ochotně v excelu vysmolim :-)No a pak se na jeho favoritu provede oprava dejme tomu do 1000 kč.1 Snad jsem vyjádřil srozumitelně co jsem měl na mysli ohledně toho jak King píše koho lidi nakonec zase zvolej do čela státu..7Zas toho,kdo lidu umožní ohánět se raději papírem se štemplem,než mít zodpovědnost.. -> King: Jsem připravenej že tyhle moje slova opět použiješ proti mně4 4 1
15:48:24
14.06.2008
spartra
-> Slavek: teda ta poslední věta je ošklivá5

-> King: seš teda vepřík1

ježíš pravda a láska zvítězí1

ekolog nejsem když to někde kápne, se neposeru

jinak mě sere bursík zmrd ekolog, kurva kamiony mu nevaděj, asi moc penězí z nafty
22:01:27
13.06.2008
King
-> Slavek: Ale furt to jenom okecáváš :) Moje povinnost je zacházet s tím majetkem tak, abych pokud možno neomezoval a rozhodně neohrožoval okolí. Jako vlastníkovy auta mi pravděpodobně nikdo nezabrání, abych to auto myl na břehu potoka, olej vypouštěl z vany rovnou do kanálu a 2 roky mezi STKáčkama jezdil s někaým šíleným karbem, kterej kromě 10pct výkonu navíc několikanásobně zvyšuje emise. Jelikož jsem už velkej kluk, co se o sebe a rodinu umí postarat a má jistý povědomí o tom je "ee", tak ani jedno z toho dělat nebudu 4 Moh bych, ale nebudu. Stejně tak naložím se svým vrakem. To, že jsem udělal skoro celej podvozek, brzdy, motor atd. a už jsem neměl sílu pokračovat v GO kastle, pls, neřeš- znova opakuju - je to můj majetek a pokud nehnije na tvým pozemku nebo na ulici, každýmu je do toho hovno. Ne tak ovšem spoluobčanům, kteří maj potřebu pořád za někoho něco řešit, hledat problémy a nepřátele, kde nejsou a když opravdu nejsou, tak si je aspoň uměle vytvořit.

4

-> Jozka: To by ani tak nevadilo, jako to, že v podstatě není koho volit, aby se podařilo aspoň přibrzdit to sraní se státu prakticky do všeho. A i kdyby bylo koho volit, většina bude logicky volit "dobro":)
11:55:10
13.06.2008
Jozka
-> Slavek: Ta poslední věta se ti povedla. Běžnej život začíná už býti někdy tak složitý, že skoro začínám závidět bezdomovcům..9
23:34:36
11.06.2008
Slavek
-> King: Neobhajuju tenhle nedokonalej zákon-nakonec firma na ekolikvidace mi nepatří,sem jen zaměstnanec firmy která provozuje autoservis,pneuservis,ser vis a montáže LPG a taky ty likvidace.Takže nejen likvidace.Totiž ty samy o sobě neuživěj(pokud neberu v úvahu že se jen razítkujou potvrzení bez aut za poplatek vyšší než je suma získaná za šrot-ale o takovým"likvidování& quot; se nebavim,bavim se o skutečném likvidování vraků).Jinak znovu opakuju že nikdo nikoho nenutí dávat zlikvidovat vrak s repasovanym 5q a 136.724.Předpokládam že takový díly se montujou do auta s kterym se chce jezdit a ne odhlašovat,tzn. do pěknýho auta.Teda to je muj názor..asi bych nerepasoval vlečku abych jí následně namontoval do škodky a vzápětí jí nutně potřeboval mít odhlášenou.Máš pravdu že máš plné právo nakládat se svym majetkem,ale jako majitel majetku máš i nějaké povinnosti,tak to je,nejen ohledně vlastnictví auta pokud vim.. Když vlastníš nemovitost,pozemek,továrn u,psa,les a vůbec cokoliv, tak z toho taky vyplývá celá řada povinností.4
21:28:08
11.06.2008
King
-> Slavek: A proč by si měl bejt hned mamlas a pologramot? Znova opakuju - někdo vygeneroval zákon, kterej vytváří prostor pro podnikání a umělou poptávku. Stejná levá jako biopaliva, větrný elektrárničky a podobný zhůvěřilosti :) Nenapadám nihoho, že se rozhodne v takovým byznysu podnikat, ale vehementní obhajoba těchhle kratochvílí je IMHO maličko mimo mísu4
07:50:48
11.06.2008
vaclav785
-> Slavek: to vůbec neřeš a jen se směj3
00:26:03
11.06.2008
Slavek
Když jsem ten pologramotnej mamlas co profituje z ekolikvidací,tak se teda všem,celému světu omlouvam za to že jsem se vůbec narodil.
00:20:10
11.06.2008
Slavek
-> King 09.06.08 11:08:14: Co ti na to mam říct?Asi nic..3 3 3 3
11:08:14
09.06.2008
King
-> Slavek: Takže ještě jednou - auto je mým majetkem a komukoliv je hovno do toho, jestli si chci schovat na půdě vyrachtanej 4kvalt a zdechlej motor - i kdybych nad ním jenom občas onanoval, komukoliv je do toho hovno - menšiny ani zvířátka netrpěj2

Poukaz na to, jak vidíš českýho člověka "ekologicky likvidovat" je jako z toho vtipu, kdy starej cikán přinese domů šunkovou kejtu a zřeže děti. Eržika se ptá starýho: "A proč je tak řežeš!?" a starej na to: "Protože už je vidím, jak tu šunku žerou bez chleba!!!" :)

Sice můj příjem se pohybuje řekněme v násobcích tzv. průměru, přesto jsem vetešník a socka, ale opět nechápu, co je komu kurva do toho

4 Mám nějakýmu pologramotnýmu mamlasovi nechat svůj vrak s repasovaným 5q a vlečkou, s fávomotorem s komponentama 742 a spoustu dalších věcí, který jdou poměrně na dračku?

Nechápu, proč do toho taháš komunisty - celý 90. leta, pokud vím, u vesla nebyli a přesto se vraky povinně ekologicky nelikvidovaly, to přišlo až nástupem do vlaku plnýho euro-socanů. Chápu, že když na tom člověk profituje, asi to bude obhajovat, ale osekává to i tvoje práva, kousek po kousku, pěkně nenápadně - jako z tou žabkou v kastrolu na sporáku. Pokud se ta voda ohřívá pozvolna, nechá se nakonec uvařit zaživa (teda, ne že bych měl žaludek to zkoušet, ale všeobecně se to traduje :).....
10:21:52
09.06.2008
Jozka
-> Slavek: Tak pod tou definicí si lze představit fakt ledacos.. Blbý je, že ty malý firmy tu kompletnost řeší, protože v deseti vracích se už jedna škodovka bez AL převodovky a bloku motoru projeví, neb chybí dle mého odhadu ta nejziskovější část a práce je s ní jen o málo menší.
13:47:33
08.06.2008
petr s
-> Slavek: 2,10 byl v roce 72

průměrný plat dneska co mají spočítán, tak kolik lidí ho dosáhne?

Někde mají min mzdu a když se ti to nelíbí tak můžeš jít jinam

A tesla color byla v roce 77 12 000
13:38:56
08.06.2008
Slavek
-> petr s 08.06.08 13:30:12: Za 2,10 už nepamatuju,za 4 to jsem bylo malé dítko,za 8 pamatuju pak už běžně,to bylo od roku 80 nebo 81 4 Jenže v roce 1981 brak muj tata plat 2200 Kčs,což byl tehdy takovej ten průměr.Takže zlatej kapitalismus..Dnes i sem tam někdo taky vydělá 22 tis. a benzin pokud vim nestojí 80 kč/l a malá litrová škodovka taky nestojí 650 tis a barevná telka taky nestojí 100tis.1
13:31:08
08.06.2008
Slavek
-> Jozka 04.06.08 08:56:44: Musí to bejt "Podstatná část vozidla s výrobním číslem".. Víc to ty chorý bezmozci na ministerstvech nespecifikujou..V praxi se vžilo že to znamená prostě kastle na kolech s agregátama.A i když je bez agregátů,tak se to neřeší,aspoň u nás a pokud vim tak u většiny konkurence taky ne,Ono totiž vraků bez motoru přijde 4-5 do roka..Víte,ono fakt lidem obecně nevadí ekolikvidace,nemaj s tim problém..S tim ma problém jen jen pár vetešníků a socek s prominutim.. co viděj v prašivý shnilý stodvacítce nějakej "majetek" a maj potřebu ten sráč skladovat doma na dvoře nebo co.Nebo jim jde o těch pár stokorun za šrot.
13:30:12
08.06.2008
petr s
-> Slavek: Ten benzín by moh být i za 4 ale nejlepší byl za 2,10
13:19:39
08.06.2008
Slavek
-> King 03.06.08 20:51:00: Nepleť PET flašku s autovrakem ,jo? No bueš se divit,ale nelogičnost toho je opravdu na takový úrovni,že když na totálnim sráči co se rozpadá před očima budeš platit PR tak může stát třeba na ulici.. To žádnej zákon nezakazuje,snad jen nějaká městská vyhláška by mohla bejt proti tomu.V každým případě pak nemusíš vrak nikam odevzdávat. Jinak si uplně umim představit jak by svuj "majetek" lid doma sám likvidoval "ekologicky"..Z náme český lidi..Vidim ten olej v kotli,fridex v kanalizaci a pneumatiky a plasty v rokli v lese za vsí,popřípadě v ohni o čarodějnicích..No nic,třeba vyhrajou volby komunisti,bude to jako dřív a každý auto si budeš moct nechat na zahradě,zruší se STK,PR byde za 144,benzin za 84To by bylo,co? 1 8
08:56:44
04.06.2008
Jozka
-> Slavek: Zajímavá informace. A ta nekompletnost vraku je někde přesněji definovaná? (jsem línej to hledat, promiň). To by pak mohlo taky znamenat, že techničák a kusy plechů s VIN kódy rovná se (hodně) nekompletní vrak a všichni jsou vysmátý..

-> Mikis: Tos jim to nechal i s hliníkovejma kolama, ne? Mě nabízeli při výkupní ceně tuším 2kč/kg za naporcovaný MBčko tři stovky. Tak jsem jim to nechal za odvoz, když si pro to sáhnou přes plot... mám totiž šroťák tak blízko, že tam menší kusy v pohodě hodím od vrat garáže (která má nepropustnej nájezd) a i proto mě s**e vozit vrak někam 15-20 km na ekolikvidaci. Čili spadám do tý menšiny, kterou zmiňuje-> King: a kterou žádnej zákon řešit nebude, protože taková prkotina za to nestojí.
20:51:00
03.06.2008
King
-> Slavek: Ty si snad děláš prdel :)

Tak ještě jednou a polopaticky - dřív, když auto dosloužilo, odevzdali se SPZ, odhlásilo se z evidence a z autem (mým majetkem) jsem si naložil dle libosti . Shade, kterou jsem měl na fiktivní výměnu karoserie, jsem si sám kdysi ekologicky zlikvidoval, něco rozprodal a rozřezanou kastli dal do sběru. Samozřejmě, že 95 pct lidí nemá možnost (chuť) si vrak nechat a sešrotovat, takže nechť si dávaj vraky do specializovanejch firem na likvidaci autovraků.

Kecy, že mě nikdo nenutí dát odstavenej vrak k likvidaci s pokazem na to, že můžu dál platit PR, jsou trošku mimo, nemyslíš?4 Za neplacení pojistky PR je taky docela slušnej flastr - jestli ti tohle nepříjde jako zmdrdovina, pak už nevím4

Přiznám se, že o tý novele, kdy můžeš odevzdat i nekompletní autovrak, jsem nevěděl, ale principiálně stejně nechápu, proč bych měl svůj, byť schnilej, vrak někomu zadarmo dávat jenom proto, že hrstka eko-zmrdů každýho automaticky podezírá, že auto hodí ze skály do rybníka4

Začína to autama a za chvíli budem muset dokazovat "ekologickou likvidaci" každý PET flašky od minerálky.....
23:12:06
29.05.2008
Slavek
-> Mikis: Tak to taky nevim4 Tak buď rád 6
22:28:55
29.05.2008
Mikis
-> Slavek: no minule jsem dával do šrotu užovku bez motoru a předních blatníků s komplet interiérem akorád vypuštěný provozní kapaliny a dostal jsem 2400kč tak nevim.4
20:28:12
29.05.2008
Slavek
-> Mikis 29.05.08 00:20:43: Asi ale máš na mysli vrak trambusa..za kilo čistého železa se v současnosti platí neco mezi 3-4 kč(mimochodem historicky nejvyšší cena 4) no a vrak škody 105-120 zbavený náplní,plastů,textilu,skl a,pryže váží 630-640 kg.Ať počítam jak počítam 3000 kč mi ne a ne vyjít.Nebo jestli v Lbc berou za šrot i ty nekovový díly a kapaliny?Většinou za ponechání "nečistot" sběrny naopak srážej cenu.Nebo jim někdo z těch vraků ty nekovový materiály vyndavá bez nároku na odměnu a naopak ještě té sběrně platí? 4
20:18:37
29.05.2008
Slavek
Sita 29.05.08 18:43:51 napsal: Slavek: zkus odvezt do srotu auto bez motoru a prevodovky (ty vetsinou moc nehnijou....) a chtej po nich doklad za stejny penize jako kdyby jsi tam vezl komplet auto...

A o to tady jde... Proc nejde vzit si z auta co potrebujes (vetsinou to jsou jen agragaty) a pak zbtek nechat ekologicky zlikvidovat za stejny prachy jak cely auto? Proc musis doplatit veci ktery sis vyndal??? Tobe to neprijde debilni? Vzdyt jsi jim jeste pomohl kdyz jsi jim ten motor vyndal...

Jako argument ze to nekde na Morave takhle jde neberu. Ja vrak 300kilometru nikam nepovezu. Pro mne je ten papir jediny reseni.

Proste si vyndam co potrebuju, firme dam znacky kus kastle s vinkem a nejaky to petikilo a zbytek si odvezu do sberny a jeste na tom neco vydelam...

Jeste mi rekni proc porad pises, ze ti zadna firma zadnej takovej papir neda, kdyz ho bezne davaji - jen oproti znackam a kusu ty kastle? :-))))) To nepochopim...
Kde po tobě chtěj jiný peníze za vrak bez motoru než za vrak s motorem..????9 Kde po tobě chce někdo doplatit za chybějící díly???9 Už od 1.1.2007 jsou firmy povinný likvidovat autovraky ZDARMA.Bez ohledu na kompletnost či nekompletnost.Tak prosím raději taky nepiš o nečem čemu nerozumíš.No mimochodem jsem žádnou Moravou neargumentoval,tak nevim jakou Moravu máš na mysli. Jo běžně dávaj potvrzení různý firmy..Ví se i o firmách který krom likvidací vraků nabízej i vymáhání dluhů a podobně..1
20:01:58
29.05.2008
Slavek
-> Jozka 29.05.08 13:45:22: S tema strojema bez spz to je právě ta nelogika toho nedomyšlenýho zákona.
18:50:55
29.05.2008
vaclav785
-> Sita: super já až budu chtět zlikvidovat auto tak ty mi seženeš papír ok?
18:43:51
29.05.2008
Sita
Slavek: zkus odvezt do srotu auto bez motoru a prevodovky (ty vetsinou moc nehnijou....) a chtej po nich doklad za stejny penize jako kdyby jsi tam vezl komplet auto...

A o to tady jde... Proc nejde vzit si z auta co potrebujes (vetsinou to jsou jen agragaty) a pak zbtek nechat ekologicky zlikvidovat za stejny prachy jak cely auto? Proc musis doplatit veci ktery sis vyndal??? Tobe to neprijde debilni? Vzdyt jsi jim jeste pomohl kdyz jsi jim ten motor vyndal...

Jako argument ze to nekde na Morave takhle jde neberu. Ja vrak 300kilometru nikam nepovezu. Pro mne je ten papir jediny reseni.

Proste si vyndam co potrebuju, firme dam znacky kus kastle s vinkem a nejaky to petikilo a zbytek si odvezu do sberny a jeste na tom neco vydelam...

Jeste mi rekni proc porad pises, ze ti zadna firma zadnej takovej papir neda, kdyz ho bezne davaji - jen oproti znackam a kusu ty kastle? :-))))) To nepochopim...
13:45:22
29.05.2008
Jozka
-> petr s: Vždyť já ho nenapadám, já ho chápu - my už si to dávno ujasnili.. to byl jen povzdech nad našimi snad 5ti tisíci kvalitními zákony a příklad, na co může být takový vrak dobrý..

Jinak bych souhlasil, že ekolikvidace je jedna věc a ta nutnost, mít k odhlášení z evidence jakejsi papír, úplně jiná. To asi nemá v jiné oblasti obdoby (mluvím o tzv.soukromých osobách, nikoliv např. o likvidaci JE Dukovany) a nedá se nijak okecat - ale třeba se pletu. Taky by mě docela zajímalo, jak se likvidujou stroje, který dřív neměly RZ nebo SPZ - manipulační vozíky, bagry, nakladače, zemědělské stroje.. Těch je taky hafo a nejspíš je jich tenhle režim netýká a můžu je klidně odstavit do kopřiv, když budu prase a budou to moje vlastní kopřivy. Nebo ne?
10:42:02
29.05.2008
petr s
-> Jozka: A proč ho pořád napadáte? říká vám jenom jak to má fungovat podle předpisu
10:38:02
29.05.2008
Jozka
-> Slavek: Už jsem se divil, kde jsi4.. Už se stejně těším, až mi na základě neumětělského přejímání směrnic rady EU neprodají žvýkačku, protože neprokážu, že jsem tu předchozí nevyplivl na chodník.. Já mám doma původem ze dvou vraků skoro komplet skelet 1000MB a chodím se na něj dívat, když si nejsem jist, jak za účelem opravy dovařením vytvarovat tu či onu část - důvody mohou být různé...
00:20:43
29.05.2008
Mikis
-> Slavek: no jo ale v Liberci v kovošrotu ten vrak vykupujou zhruba za 3000Kč ale bez papíru o eko likvidaci.A to se vyplatí3
21:00:50
28.05.2008
Slavek
-> King: Se svým "majetkem",jest li se tak dá nazvat shnilá nepojízdná škodovka může každý nakládat jak chce.Může s ní jezdit a platit a nebo i neplatit pojistku-to je každýho věc.Pak může to "auto taky odevzdat k likvidaci.Ale taky nemusí.Nikdo mu to nerozkazuje..Pravda,i tak musí platit pojistku.A nebo nemusí..To je každého věc.4 Nikdo ho nenutí a proti jeho vůli mu jeho "majetek" ze stodoly neodtáhne6Samozřejmě že ten zákon je sračka plná nelogickejch nesmyslů(jako že auto je nebezpečný odpad téměř jadernej a podobně..) Ale uznej že drtivá většina běžných uživatelů aut s tim nemá problém-křáp doslouží,tak se odevzdá k likvidaci a odhlásí se a koupí se jiný a jezdí se dál..Připadá mi že jen škodovkáři potřebujou nutně doma skladovat shnilou stodvacítku s kterou se stejně jezdit nedá.Určitě namítnou že kvůli "náhradním dílům".Nikdo nikomu nebrání si použitelný díly očesat a ten zbytek odevzdat a doma pak nepřekáží shnilej vrak a hned ten dvůr i líp vypadá.4 No nic,slíbil sem že už se nikdy nebudu vyjadřovat k tématu likvidování vraků,protože sem ten "co tomu nerozumí"4
23:06:40
26.05.2008
King
-> Slavek: Pakliže někdo vygeneruje zmrdskej zákon a někdo na jeho základě podniká, nemám proti takovýmu podnikání námitek. Každej se něčím živíme. To, že je nelegální nesmět nakládat s vlastním majetkem, jak já sám uznám za vhodný, je dílem zmrdů resp. eko-zmrdů :) Dokud šlo tenhle socialistickej výmysl obejít čestným prohlášením při odhlašování auta, to bylo ještě jakš takš košer, ale teď už je echtovní EU zmrdovina :)
21:57:38
26.05.2008
Slavek
A pořád dokola... 3 3 A pořád o tom samém..4 Ano,je to nelegální(to je ale překvapivé,že?)3 -> King: Jaké zbraně a proti komu máš na mysli..?Tomu nerozumim..Kdo jsou zmrdi?Firmy co likvidujou vraky?Protože ty žádnej papír bokem nedaj..1
11:45:16
09.05.2008
Nwkt
-> King: Ale to je nelegální, že 1
09:47:07
09.05.2008
King
-> Nwkt: "...dal by se někde sehnat BOKEM papír...." 4

-> Walda: Ale dotyčnej se ti buď sám ozve přes soukr. zprávy nebo jinak neveřejně) popř. ti někdo stejnou cestou pošle kontakt.

Proti zmrdům je třeba používat jejich zbraně :)
09:25:30
09.05.2008
Nwkt
légálně ne
08:41:45
09.05.2008
Walda - zrušená registrace
zdárec dal by se někde sehnat bokem papír o likvidaci, aby mi auto zůstalo a moh sem ho odhlásit???
Extreme Tyres