Blokovanie vjazdu do garaze

prohledat
17 příspěvků (zobrazeno 1 až 17) od 22.06.2007 do 25.06.2007, založil/a alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
řadit dle data
22:39:02
25.06.2007
Don Carlos
-> COL: JJ nebo. Nejsem právník.
13:18:51
25.06.2007
COL
-> Don Carlos: Osobni svoboda ?? To spis: ""Neoprávněný zásah do práva k domu, bytu nebo k nebytovému prostoru""
01:24:28
24.06.2007
Don Carlos
Je to jasné omezování osobní svobody - není umožněn vjezd na svůj pozemek.
23:48:04
23.06.2007
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
Ale sranda bokom, nevie niekto ako je to riesene v zakone? nieco ako zabranenie v nakladani s majetkom, obmedzenie pohybu a tak podobne?

23:46:56
23.06.2007
Ja som kolegovi poradil, nech mu to poleje brzdovkou.... a kym da spravit lak, tak ma vyjazd z garaze volny...
20:23:34
22.06.2007
PeterP136
RIstil by som to listockom, potom vodou zmytelnym napisom na skle, dalej napisom nezmytelnym vodou a nakoniec naskriabanym. Sice to moze nezaujatemu pozorovatelovi pripadat prehnane, ale preco maju byt vzdy doje..ni len ti co dodrziavaju pravidla? Preco?
13:58:04
22.06.2007
Milos
-> alchstuip: ja ti poviem moju prihodu, v blave na rajskej je vyjazd z vytahu z podzemnych garazi, ja som bol vo vytahu a isiel von, ale, n ulici pred vytahom je aj znacky zakaz zastavenia, takisto aj vodorovne znacenie, a ked uz nic z tohoto by tam nebolo tak aj tak by som tam asi nezastavil ked vydim ze je tam autovytah, ne, nejaky pan kokot sa tam samozrejm postavi, druhy gol bol v tom ze volam teda na mestsku policiu ktora odtahuje v starom meste jedan radost ze teda nech ho dojdu poriesit, a oni curaci zacali lustrovat mna ze nech ich dam cislo obcianskeho a take picoviny miesto toho aby sa unuvali prist, potom ze to nieje v ich kompetencii odtahovat a take kraviny, pritom vzdy musi byt pri odtahu policajt, a tak ich aj je vidiet

ja bych ho prinajlepsomm obsipal klincekami , bnech sa uvedomi1
13:05:56
22.06.2007
Reeaper
-> Nwkt: hmm, obytná zona je něco jinýho přece! 4

taky by mě zajímalo, když by mi někdo stál před bránou a já nemohl vyjet.. jakože známej od souseda tak cypatě parkuje.. nebo třeba tak, že sem nemohl nacouvat apod.. a sem na normální ulici, ne z zóně 4
12:06:24
22.06.2007
Nwkt
-> Syny: Ty seš mi u řiti 3 když tam stojí někdo známej nebo soused tak pohoda, dojdu za nim že potřebuju odjet a uhne mi. Ale když tam dva dny po sobě stojí nějaký hovado od rána do večera a nevim o koho jde tak to už je fakt moc
12:04:16
22.06.2007
Syny
-> Nwkt: Ja tam taky parkuju 40
12:02:20
22.06.2007
Nwkt
-> Reeaper: Naše ulice je obytná zóna, před garáží neni vyhrazený másto pro parkování a stejně tam ty hovada parkujou. Ale panáček policajt mi tvrdil že to na odtah neni, tak tam dal jenom lístek no 7
11:59:28
22.06.2007
Reeaper
-> Nwkt: takže zákaz zastavení, nebo parkování jde, jo?

mno a na základě čeho by ho měli odtáhnout? nebo jakej lístek by mu dali? prostě stojí na cestě.. nebo nesmí parkovat před vjezdem někomu do garáže?
11:58:46
22.06.2007
UltraFan.
Tak tohle resi u nas 2 rady asi 40 garazi...furt nam nekdo stoji pred garazi,ze se tam sotva da zajet a vyjet....mistni dedkove to resej tak ze kazdy auto poskrabou nebo pichnou kolo a kdyz maj dobrou naladu konci to jen poslanim do prdele.

Ja to resim domluvou a pred moji uz nestojej1 Vetsinou to de po dobrym coz je dobre, nicit nekomu auto me neprijde spravny reseni.

A legislativne: u nas byla znacka zakaz stani ale jak vymenovali lampy tak zmizela...ke kazde garazi (alespon u nas ale rekl bych ze vsude) nalezi manipulacni prostor pro vjezd a vyjezd proto bych to resil znackou nebo policajtama
11:47:57
22.06.2007
Nwkt
-> alchstuip: Jednoduchý, prostě zavolej policajty, přijedou s odtahovkou a buď bude rozumnej a odtáhne ho a nebo ne(jako v mym případě) a dá mu jenom lístek za okno. Pak bych šel na obec a vyjednal bych si tam zákaz zastavení
11:45:16
22.06.2007
Syny
-> alchstuip: Ja mam pocit ze pred vjezdama se nesmi parkovat ne? To by ho teoreticky moch nechat odtahnout...
11:39:51
22.06.2007
Reeaper
-> alchstuip: to má asi smůlu 8 jedině si zkusit vyřídit a zařídit, aby před tím vjezdem byla na cestě značka zákazu parkování..už jsem to tak viděl.. ale jelsti to nebylo domorobo. 8
11:32:58
22.06.2007
Ahojte, kolega vlastni garaz, pred dverami do garaze mu uplne drzo parkuje sused.... osobny rozhovor nezabera a kolega sa nechce uchylit k destrukcnym metodam - existuje nejaka moznost ako ho v ramci zakona oducit od takehoto blokovania garaze? Pristup ku garazi nieje pozemok vo vlastnictve suseda....
Extreme Tyres