skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Blokovanie vjazdu do garaze
prohledat
17 příspěvků (zobrazeno 1 až 17) od 22.06.2007 do 25.06.2007, založil/a alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> COL: JJ nebo. Nejsem právník.
-> Don Carlos: Osobni svoboda ?? To spis: ""Neoprávněný zásah do práva k domu, bytu nebo k nebytovému prostoru""
Je to jasné omezování osobní svobody - není umožněn vjezd na svůj pozemek.
Ale sranda bokom, nevie niekto ako je to riesene v zakone? nieco ako zabranenie v nakladani s majetkom, obmedzenie pohybu a tak podobne?
Ja som kolegovi poradil, nech mu to poleje brzdovkou.... a kym da spravit lak, tak ma vyjazd z garaze volny...
RIstil by som to listockom, potom vodou zmytelnym napisom na skle, dalej napisom nezmytelnym vodou a nakoniec naskriabanym. Sice to moze nezaujatemu pozorovatelovi pripadat prehnane, ale preco maju byt vzdy doje..ni len ti co dodrziavaju pravidla? Preco?
-> alchstuip: ja ti poviem moju prihodu, v blave na rajskej je vyjazd z vytahu z podzemnych garazi, ja som bol vo vytahu a isiel von, ale, n ulici pred vytahom je aj znacky zakaz zastavenia, takisto aj vodorovne znacenie, a ked uz nic z tohoto by tam nebolo tak aj tak by som tam asi nezastavil ked vydim ze je tam autovytah, ne, nejaky pan kokot sa tam samozrejm postavi, druhy gol bol v tom ze volam teda na mestsku policiu ktora odtahuje v starom meste jedan radost ze teda nech ho dojdu poriesit, a oni curaci zacali lustrovat mna ze nech ich dam cislo obcianskeho a take picoviny miesto toho aby sa unuvali prist, potom ze to nieje v ich kompetencii odtahovat a take kraviny, pritom vzdy musi byt pri odtahu policajt, a tak ich aj je vidiet
ja bych ho prinajlepsomm obsipal klincekami , bnech sa uvedomi
ja bych ho prinajlepsomm obsipal klincekami , bnech sa uvedomi

-> Nwkt: hmm, obytná zona je něco jinýho přece! 
taky by mě zajímalo, když by mi někdo stál před bránou a já nemohl vyjet.. jakože známej od souseda tak cypatě parkuje.. nebo třeba tak, že sem nemohl nacouvat apod.. a sem na normální ulici, ne z zóně

taky by mě zajímalo, když by mi někdo stál před bránou a já nemohl vyjet.. jakože známej od souseda tak cypatě parkuje.. nebo třeba tak, že sem nemohl nacouvat apod.. a sem na normální ulici, ne z zóně

-> Syny: Ty seš mi u řiti
když tam stojí někdo známej nebo soused tak pohoda, dojdu za nim že potřebuju odjet a uhne mi. Ale když tam dva dny po sobě stojí nějaký hovado od rána do večera a nevim o koho jde tak to už je fakt moc

-> Nwkt: Ja tam taky parkuju

-> Reeaper: Naše ulice je obytná zóna, před garáží neni vyhrazený másto pro parkování a stejně tam ty hovada parkujou. Ale panáček policajt mi tvrdil že to na odtah neni, tak tam dal jenom lístek no

-> Nwkt: takže zákaz zastavení, nebo parkování jde, jo?
mno a na základě čeho by ho měli odtáhnout? nebo jakej lístek by mu dali? prostě stojí na cestě.. nebo nesmí parkovat před vjezdem někomu do garáže?
mno a na základě čeho by ho měli odtáhnout? nebo jakej lístek by mu dali? prostě stojí na cestě.. nebo nesmí parkovat před vjezdem někomu do garáže?
Tak tohle resi u nas 2 rady asi 40 garazi...furt nam nekdo stoji pred garazi,ze se tam sotva da zajet a vyjet....mistni dedkove to resej tak ze kazdy auto poskrabou nebo pichnou kolo a kdyz maj dobrou naladu konci to jen poslanim do prdele.
Ja to resim domluvou a pred moji uz nestojej
Vetsinou to de po dobrym coz je dobre, nicit nekomu auto me neprijde spravny reseni.
A legislativne: u nas byla znacka zakaz stani ale jak vymenovali lampy tak zmizela...ke kazde garazi (alespon u nas ale rekl bych ze vsude) nalezi manipulacni prostor pro vjezd a vyjezd proto bych to resil znackou nebo policajtama
Ja to resim domluvou a pred moji uz nestojej

A legislativne: u nas byla znacka zakaz stani ale jak vymenovali lampy tak zmizela...ke kazde garazi (alespon u nas ale rekl bych ze vsude) nalezi manipulacni prostor pro vjezd a vyjezd proto bych to resil znackou nebo policajtama
-> alchstuip: Jednoduchý, prostě zavolej policajty, přijedou s odtahovkou a buď bude rozumnej a odtáhne ho a nebo ne(jako v mym případě) a dá mu jenom lístek za okno. Pak bych šel na obec a vyjednal bych si tam zákaz zastavení
-> alchstuip: Ja mam pocit ze pred vjezdama se nesmi parkovat ne? To by ho teoreticky moch nechat odtahnout...
-> alchstuip: to má asi smůlu
jedině si zkusit vyřídit a zařídit, aby před tím vjezdem byla na cestě značka zákazu parkování..už jsem to tak viděl.. ale jelsti to nebylo domorobo. 

Ahojte, kolega vlastni garaz, pred dverami do garaze mu uplne drzo parkuje sused.... osobny rozhovor nezabera a kolega sa nechce uchylit k destrukcnym metodam - existuje nejaka moznost ako ho v ramci zakona oducit od takehoto blokovania garaze? Pristup ku garazi nieje pozemok vo vlastnictve suseda....