Registr dopravních značek

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 20.02.2014 do 22.02.2014, založil/a Boomber
řadit dle data
13:01:23
22.02.2014
haso
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : mozillu
12:59:38
22.02.2014
King
-> Boomber: Předpokládám, ze nikoho nenapadlo platit pokutu za nedodržení neplatnyho zákazu. Pamatuju si, jak byla v r. 2010 sněžná kalamita, a jeden debil od nás z baráku si před vchodem odházel sníh, aby moh zaparkovat, s když odjížděl, zapichnul tam provizorní "dopravni značku" s nápisem ve stylu: "Toto parkovací místo jsem si odházel, odhazejte si svoje!" ..Prijel jsem v noci z práce, vidím prázdný místo a najednou před nárazníkem laťka s tabulkou. Vytřeštil jsem bulvy, vytáhnul tu kokotinu ze sněhu a poslal ji obloukem do záhonu u baráku :)
09:57:23
21.02.2014
Luboš
-> Boomber: Kdo by mu ji přijel montovat?

Podáš si žádost, když to odbor dopravy schválí, objednáš si značku u výrobce, kurýr ji doveze a ty si ji namontuješ.

Na podzim jsem tohle absolvoval.

Takže se zeptej na odboru dopravy, jestli je ta značka legální.
upraveno 1x, naposled 21.02.2014 10:04:05
10:00:02
20.02.2014
dragon_cb_cz
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Riskuju ze budu za hnidopicha, ale tady spise "nota bene" nez "a priori" 4 Jinak souhlas, normalne to oznamit na policajty...
09:22:42
20.02.2014
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> haso: A co máš za prohlížeč? edině že by udělali nějakou úpravu, po které mi přestala fungovat v Opeře... ale předtím mi to normálně šlo.
09:20:59
20.02.2014
-> Boomber: Jinak co se týče svévolného umístění dopravního značení, tak to je minimálně přestupek podle zákona o provozu na veřejných komunikacích, podal bych podnět na příslušné oddělení odboru dopravy nebo na PČR. Apriori pokud je to pozemek města.
09:17:16
20.02.2014
haso
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : mne ta mapka funguje
09:13:23
20.02.2014
-> Boomber: Třeba u nás tohle je a dokonce veřejně přístupné, ale před pár měsíci jsem se chtěl taky na něco podívat a nějak jin to hapruje, mapa se mi nenačte. Koukám, že problém stále trvá, asi budu muset znovu napsat dotaz proč...

www.hradeckralove.org/hra dec-kralove/pasport-pozemn ich-komunikaci

mapserver.mmhk.cz/tms/... /index.php?client_typ...
08:59:58
20.02.2014
Bukaj
Veřejný asi ne, ale dopravní značení spravují obce a patřičný (digitální) systém mají, takže na dotaz by to mělo jít zjistit.
08:55:52
20.02.2014
Boomber
Existuje nějaký veřejný registr dopravního značení - mapa, kde by byly zobrazené řádně schválené a umístěné značky? Abych se mohl podívat, které značky jsou umístěny legálně a které si někdo umístil sám od sebe, bez schválení různými úřady, PČR atd.?

O co jde - jeden chlap, kterému asi vadilo, že mu na jedno malé parkoviště u jeho domu jezdí auta, tak tam sám dal zákaz vjezdu a teď vždycky volá policajty na neposlušné řidiče. Značku tam umístil sám (viděl jsem ho u toho). Podle katastrů nemovitostí pozemek nepatří jemu, ale městu. Takže bych potřeboval nějakou tu páku. Přeci si nemůže značku umístit sám a navíc i kdyby to nějak prosadil na obci, tak mu ji přijedou namontovat a ne, že to budě dělat sám.

Musím ale uznat, že se mu to celkem povedlo. Umístění, značka, sloupek atd vypadá jak od profíků.
Extreme Tyres