Papír o ekologické likvidaci

prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 10.06.2013 do 16.06.2013, založil/a Anacron
řadit dle data
12:59:19
16.06.2013
Gryzly
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 11.06.13 07:25:40 napsal:

v prohlaseni nezapomen napsat ze zbyle naplne a jine

ekologicky zavadne veci byly odevzdany k likvidaci (napr sberny dvur apod.) a

zbytek k recyklaci

Bych tam napsal, že shořeli.
16:06:19
12.06.2013
Matsoft
-> Anacron: papir o likvidaci bez auta se da, ale neco to stoji... jak kde 1000-3000.... teoreticky by se to dalo odhlasit s tim, ze vozidlo zaniklo - totalni skoda pozarem.... ale bohuzel stejne jako odhlaska na zmenu uzivani je to na libovuli urednika.. nekde to proste neudelaji....
22:27:18
11.06.2013
Anacron
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Protokol ještě nemáme. Jestli to jde takhle, tak je to paráda. Volali jsme na inspektorát a i když jsme jim vysvětlovali, že auta už jsou jen železo, tak trvali na dokladu o ekologické likvidaci. Díky za dobrou zprávu
07:25:40
11.06.2013
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
O tom, ze auta shorela mas jiste nejaky protokol (hasici, policie, pojistovna, ...), tak napis zadost o vyrazeni z evidence z duvodu "zanik ucelu vyuziti - totalni skoda pozarem", k tomu priloz kopie vsem tech potvrzeni, pripadne fotky, v prohlaseni nezapomen napsat ze zbyle naplne a jine ekologicky zavadne veci byly odevzdany k likvidaci (napr sberny dvur apod.) a zbytek k recyklaci a dej jim to na urad. Pak ti ani zadna kontrola prijit nemuze, kdyz uvedes ze je to zlikvidovany, maximalne si muzou prijit overit, ze ti to opravdu nestoji na zahrade, tak jim ukazes ze je prazdna a vystarano... dal neni co kontrolovat.
00:42:41
11.06.2013
dragon_cb_cz
-> Majki: Tak máš štěstí na babu, kolikrát chtějí přesné určení pozemku a notářsky ověřený souhlas majitele... ale je to dost úřední zvůle, ze zákona žádnej takovej požadavek nevyplývá. Každopádně kontroly bych se fakt nebál, prostě den potom co jsi odhlásil podlehla tvoje králíkárna náhlej zkáze a nazdar... těžko může někdo autu zakázat aby shnilo.
00:39:55
11.06.2013
Majki
-> dragon_cb_cz: Já jsem do prohlášení nepsal ani adresu a ani nepřiložil žádnou fotku. baba na úřadě mě pochválila že to mám hezky napsané a zrušil jsem na to 2 auta...
00:35:23
11.06.2013
dragon_cb_cz
-> Petr Volfik: Jde to do konce srpna a kontroly bych se fakt nebál. Zákon vůbec nic neříká o tom, co můžeš nebo nemůžeš udělat s tím autem po vyřazení z registru - pokud bude jeden den králíkárna a druhý den na něj "spadne strom", tak nikdo nemůže říct ani popel. A žádný úředník nemá pravomoc ti jen tak vlézt na pozemek...
00:30:44
11.06.2013
Petr Volfik
Taky možnost:

skoda-virt.cz/cz/.../5624 -prohlaseni-o-zaniku-vyuzi ti-osobniho-automobilu-vyr azeni-bez-ekolikvidace

Otázka je jestli to ještě jde a jestli se v budoucnu bát kontroly nebo ne...
00:23:24
11.06.2013
Majki
-> Anacron: čestné prohlášení že vozidlo bude užíváno jako například sklad dílů, dřeva, ovoce nebo třeba králíkarna a bude stát na soukromém pozemku a nebude využíváno k provozu na pozemních komunikacích.
00:22:33
11.06.2013
Petr Volfik
-> Anacron: Za ekologickou likvidaci se neplatí. Kdo si za to nechá zaplatit- tak je pěknej zloděj. U nás na Kladně na drtičce dávaji 1Kč za kilo + doklad o ekolikvidaci. Musí to ovšem bejt komplet auto s baterkou, katikem, alternátorem atd. Jinak z tý ceny strhávaj. Nevim co by řekli na shořelej autovrak.

Je fakt že pokud seženeš doklad a vše roztřídíš na šrot, hliník atd. tak asi na tom vyděláš víc.
22:13:09
10.06.2013
Anacron
Myslíš změnu užívání?
22:10:04
10.06.2013
Nwkt
Odhlaš na prohlášení ne
22:09:26
10.06.2013
Anacron
Zdravím všechny členy. Předem se omlouvám a přiznávám, že jsem nehledal, ale není čas. Vyhořel nám barák včetně dílen a garáží kde byly dvě auta a osm motorek. Nenašla by se mezi místníma dobrá duše, která umí vystavit papír o ekologické likvidaci na shořelá auta (Fiat Panda 2006, Škoda Favorit 1990) aby jsme je mohli dát do šrotu? Každá koruna je teď dobrá a nechceme platit za ekologickou likvidaci. Obě auta jsou už jen hromada plechu a hliníku, stejně jako osm motorek. Předem Vám všem moc děkuji
Extreme Tyres