Boračka, krácení pojistnýho

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 15.05.2012 do 16.05.2012, založil/a Haidy
řadit dle data
23:42:48
16.05.2012
Haidy
Jo a bude problém za tech. stav:D Taky se mi to stalo, to je tak když se dá moc bohatá směs, jede se přes díry pod plnym a zasekne se jehla, já mám chcípák místo klaksonu tak sem to kolikrát ani neřešil a jel sem pod plnym domu, to se lidi otáčeli když sem chcípákem na křižovatkách reguloval otáčky a ještě to střílelo to do vejfuku.:D

Tak můžu říct, že jsem jel rozjetej po levý straně pravýho pruhu a zrovna sem se pořádně rozhlížel abych se ujistil, že nic nejede, to mne zrovna mohla mít ve slepim úhlu a blinkru sem si všiml až v momentě, když jsem to rychle střihl do levýho abych ji předjel, dupl sem na brzdu ale už bylo pozdě.....

Ono to asi tak něják i bylo:P Akorád s tím, že ten blinkr dala těsně před tím než odbočila, dobře si na to vzpomínám:D Bliklo to poprvý, dupl sem na brzdu a hlavou mi proběhlo "doufám, že to nemyslí vážně" když to blikat nepřestalo a blinkr se rozsvítil po druhý tak jsem doufal, že o mne alespoň ví. Po třetí sem to bliknout neviděl, to už sem byl v ni:D
22:00:29
16.05.2012
castrol
-> Tomaso435: ved aj mne 1
21:53:38
16.05.2012
Tomaso435
-> castrol: to mi dělalo :D dycky na cca 3/4 plynu, tak že sem to moh zatrhnout a jezdit bez držení jak king :-D a ještě s nohama na plechu kvuli odporu vzduchu :D
21:51:38
16.05.2012
castrol
-> Tomaso435: povedat ze sa mu zaseklo lanko na plyne 1
21:47:51
16.05.2012
Tomaso435
-> Luky.: že třeba ladil zrovna rádio 3
13:43:41
16.05.2012
Luky
-> Haidy: aby jsi kamarádku ušetřil problémů, můžeš to vzít ve formuláři plně na sebe (tj. že ona blikala, ty že jsi se nevěnoval řízení, a pod)
00:22:24
16.05.2012
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Teoreticky vám to můžou dát třeba půl na půl (myslím, že i v jiném poměru), jelikož jste pochybili oba. Tzn. by oboum bylo proplaceno 50% vlastní škody z pojistky toho druhého.
22:47:24
15.05.2012
Haidy
Nene, před jízdou zásadně nepiju ani neberu jiný návykový látky, technickou platnou, povinko platim i technickej stav mám OK jen mi chybí štítek, někde před rokem upadl, takže abych si ho asi rychle "zařídil", co ?:P Jinak VIN sedí a číslo motoru mám vymazaný.Jde o to aby ji to zaplatili celý a neměli keci že měla koukat do zrcátek, naboural sem totiž zrovna kamarádku:P Jestli budu ročně platit 144kč nebo 300 je mi jedno, stejně je to povinný ručení psaný na dědu a ten už neřídí, takže jemu to může bejt jedno že přišel o bonusy a já bych tím při dalších pojistkách psanejch na sebe neměl mít nějáký zdražení, ne? U fichtla je mi to jedno, ale u auta bych to už poznal. Jinak mne fekál jede (jel) po rovině nějákejch 65-70, zrovna to bylo z kopečka a poprvý v životě sem si vzal reflexní vestu, bylo už na večer a říkal sem si - co kdybych to někde položil, tak ať sem alespoň vidět.:D:D
21:59:10
15.05.2012
Tomaso435
-> Haidy: vono se dá na fichtlu předjíždět? mě se kolikrát nepoved ani cyklista hele 3
19:40:33
15.05.2012
Hurdis
-> Haidy: Huj. Pokud má prskolet platné ručení, technickou a doklady v pořádku, nebyl zaznamenán alkohol nebo návyková látka, není důvod krátit plnění nebo vyžadovat spoluúčast.

Pomineme-li řídce se vyskytující jevy příčin dopravních nehod jako je zdravotní příhoda řidiče, zvěř, technická závada, vyšší moc apod., tak veškerý zbytek DN (odhad 90% ??) vzniká porušením předpisů.
18:26:02
15.05.2012
Haidy
Huj, dotaz.Měl sem bouračku na fichtlovi, předjížděl sem na zákaze předjíždění a auto začlo odbočovat v levo, já to do něj napral.Policajty sme nevolaly, to bych přišel o papíry.Nemůže s tím pojišťovna dělat nějáký problémy, když jsem tak hrubě porušil přepisi? Mám Generalli
Extreme Tyres