skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
muzu si nechat stary Spz?
-> Luky.: -> Nwkt: To je presne o tom ze metodicky pokyn z MDS CR si kazdej inspektorat potazmo urad vyklada po svem...
-> Nwkt: Právě... tak nějak nevim, proč by ti je měli brát...
-> David29: Jistě
-> Nwkt: Ale kraj je to stejnej?
-> BoRiS!!!: Já někdy v červnu z Plzeň město na Plzeň jih a taky mi je nechali. Celej vynervenej jsem se na to ptal hned jako na první věc (kdyby mi místo těch PMK chtěli dát nějaký 4P0, tak jsem jim to snad vytrhnul z ruky a utek odtamtud) a člověk za okýnkem znuděným hlasem pravil že je to uplně jedno a že jestli je chci, tak mi je nechají
-> BoRiS!!!: Já převáděl okres Rokycany na Plzeň-město a nechali mi je
-> Karel.: -> Nwkt: Ne ze stejneho kraje!Teda z kraje ano, ale jeste to musi byt ze stejneho okresu(byvaleho).Pokud budes prevadet auto treba z kolinska SPZ KO.... treba do Ml.Bol. MB... tak ti daj eSko ani nemrknes.Prevody znacek mezi krajema bez vymeny fungovaly od roku 2000 do pulky roku 2002 pak se to zrusilo.A meni se ted vzdy.
-> RON: No jo, on se člověk soustředí na úřední výkon a stairway ghost zafunguje naplno. Já až teď při posledních manipulacích prvně ty papíry skenoval, jinak jsem na to vždycky zapomněl. Ale s SPZ jsem měl zatím kliku, zůstaly mi až na 1. sadu všechny, takže mám P, KT, KTC, ST a tuším CKB - u těch ale nevím, jestli mi je nevezmou při vyjímání z depozitu - i když by neměli, auto je na nich psaný na mě..
-> jerrom: prepisoval auto ted nekdy, musim ho dohnat a rozresit to tady
-> Jozka: ja jsem ji nahlasil jako ztracenou a schoval si ji na zed(chtel jsem i puvodni TP, ale to me napadlo pozde) a tuhle malou jsem vyrobil novou, udelat ten rantl byla pakarna

-> RON: Tos ještě dopadl dobře - kámošovi odmítla tu malou tabulku vydat z depozitu, i když jsme do ní hučeli, že je to součást vozidla a nikoliv majetek státu, ať už jakýhokoliv.. Což bude asi vyjímka z pravidla, že v rámci kraje se SPZ za nový RZ nemění, protože Jawa 20 byla přehlašovaná asi jen o tři ulice dál - mě přitom KTC na autě po tatíkovi zůstalo.
-> RON: jeden čas nechávali staré spztky, takže třeba v právě proto má pražský čísla. Dnes to již tak nejde.
Jinak jeden kámoš to měl na pařezu stejně, jako ty na fichtlovi, jen s tím, že tu novou značku přeložil vejpůl a vozíl jí pod sedačkou
Jinak jeden kámoš to měl na pařezu stejně, jako ty na fichtlovi, jen s tím, že tu novou značku přeložil vejpůl a vozíl jí pod sedačkou

-> Cába: az chytim kamose, tak se ho zeptam, jak to udelal on, protoze vesele jezdi dal na malych prazskych cislech...
btw s tim veteranem to taky neukecas - ja na 175 z r 1956 dostal plachtu jak na V3S a na pionyra uplne tu samou velikost, kdyz fouka protivitr, tak se musim odpichovat... udelal jsem to takhle:
btw s tim veteranem to taky neukecas - ja na 175 z r 1956 dostal plachtu jak na V3S a na pionyra uplne tu samou velikost, kdyz fouka protivitr, tak se musim odpichovat... udelal jsem to takhle:
-> petr s: každej měsíc sepíše novou smlouvu

Mám na sebe Fáčko v polopřevodu asi 2 roky, a policajti nikdy nic... jedna hlídka dokonceš ani nevěděla, proč je malej TP nastřiženej 

-> Cába: na tu můžeš jezdit 1 měsíc
-> petr s: A co kupni smlouva?
-> Cába: Ten ti nebude platit
-> petr s: Pri nejhorsim to tak udelam.
A co kdybych to nechal v poloprevodu a udelal jenom na sebe pojistku? Tim by mi spztky zustali puvodni,ale co malej technicak,kdyz mam ustrizenej ruzek?
A co kdybych to nechal v poloprevodu a udelal jenom na sebe pojistku? Tim by mi spztky zustali puvodni,ale co malej technicak,kdyz mam ustrizenej ruzek?
-> Karel.: Ne, ze stejnýho nechávají, to vim
-> Nwkt: však jsem psal, že musí být ze stejnýho kraje, aby mu je nechali.
Já myslel, že myslíš, že i kdyby byl ze stejnýho tak mu je nenechaj. Každej si to totiž myslí, že může mít už jen s Eu znakem

-> Cába: Tak si je schovej a nahlasíš že jsi je ztratil použiješ je jenom na srazu
-> Cába: Nejde
A nejde udelat nejaka vyjimka treba kdyz bych rek je to auto je na veterana a ze se k tomu ty novy cisla nehodi a ze to ztraci na hodnote?
-> Karel.: Cába 18.10.09 10:45:01 napsal:
Zdravim,koupil sem favo,ale je z jinyho kraje
Zdravim,koupil sem favo,ale je z jinyho kraje
-> Nwkt: není pravda, pokud je ze stejnýho kraje tak mu je nechají
Nový dostaneš tak jako tak, řekni žes je ztratil tim ti aspoň ty starý zůstanou
-> Cába: když seš z jinýho kraje tak ti je nenechaj

Zdravim,koupil sem favo,ale je z jinyho kraje a ja bych chtel jezdit na tech puvodnich malych SPZ co mel predchozi majitel. Je to mozny,nebo je proste musim odevzdat a oni mi daj ty velky osklivy? Kdyz jim nasypu 10 litru za prevod,tak by mi je mohli nechat,ne?