skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Ak-47
-> Samantus: ale ty si aspon užiješ....
-> sejdir: to mas v pohode, ja sem taky idiot a este navic zoofil :-D
cus lidi kupte si autosport a tuning special je to myslym ten na upravy.tam je to trochu vysvetleny
-> radec: ATS Classic maji typovy list a na 120/rapid maji schvaleni, takze ty musi jit zapsat... na MINATOR 5,5Jx15 mam prohlaseni od KN ze byly prislusenstvi ke skodovkam..... teoreticky by se dalo jeste sehnat prohlaseni nebo list od EMPI.. ale to je z 15" asi vse....
Omluvam se a zaroven dekuji vsem,zjistil jsem ze jsem naprosty idiot.

-> radec: to můžeš psát pořád a výsledek bude pořád stejný
-> radec: Nikdo, to auto nemohlo STK nikdy vidět
tak to som vazne zvedavy ci a ked hej tak kto mu to auto nechal prejst cez stk,ked ja som uz x-krat pisal do skody lebo som chcel 15"kolesa na rapida a stale pocuvam iba nie....
-> sejdir: když máš blbý otázky...
MATTESS 14.03.09 15:27:51 napsal: → sejdir: tak ses neměl ptát na AK-47, ale přímo jak to je se stavbou vozidla, chytrolíne
AK-47 je nove postaveny auto tak proto jsem se ptal zrovna na nej a asi taky proto ze je to shade,teda aspon zaklad.Ses chytlavej jak...

a nevite,zda neni schvalen ten cerny Rapid Black PJ Sound?
Jen takový detail při stavbě svého auta:
pokud stavíš auto, musis splnit poslední euro normu motoru...což o AK47 říct nelze...
takže...co to znamená??
pokud stavíš auto, musis splnit poslední euro normu motoru...což o AK47 říct nelze...
takže...co to znamená??

-> sejdir: tak ses neměl ptát na AK-47, ale přímo jak to je se stavbou vozidla, chytrolíne

-> sejdir: Jestli tě to opravdu zajímá tak je asi nejlepší zajít na DI (či jak se tomu teď nadává) a poptat se tam. Ale nejspíš že stejně odkáží na instituce jako je Dekra (www.usmd.cz/zkus.php) nebo TUV (www.tuev-sued.de/cz/.../h
omologace_a_schvalovani). Kdysi jsem tam psal a odpověď snad dal i někam na virt, hledat se mi to nechce, ale mám pocit že cena za schválení před x lety byla okolo 100 000,- Opravdu si ale nejsem jistej, tak mě prosím nechytejte za slovo.
Cetl jsem ho celej ale uz je to fakt dlouho a ted jsem ho na Sautu uz nenasel..V podstate je mi jedno jestli jde zrovna o AK-47 nebo jiny auto,slo mi o to zjistit jestli ma nekdo zkusenosti se zkusebnou,stavbou NOVEHO vozidla a tim vsim co to obnasi.Chytrolini!
Tak...www.autoline.cz/autoline/
car_detail.php?id_car=E19.
.. vozidlo slouží k reklamním účelům autobazaru a není na prodej.....ALE kdyby ho někdo chtěl a dal za něj 2.500.000,- tak je asi hold jeho 

-> sejdir: četl jsi ten inzerát pořádně nebo jen z půlky???
-> sejdir: další, kdo ten inzerát četl napůl
-> Syny: ppssst ticho , chalan o takých veciach ešte nepočul a ani mu ich nehovorte že aut bez schválenia môže vyjsť na cestu ... lebo sa mu to v hlave zomelie a už len bude titulok : " 13 ročný chalan na škode rapid reflexnej farby zabil 8 ludí " .
Ten Rapid byl na Sautu na prodej,cena kolem milionu tak mi reknete: Koupil by jste nekdo takovy delo za takovou cenu aby jste to vozily na podvalu a jen se tim kochaly!?
Na první sraz dojel po své ose do Vyškova což je cca 50kilometru od jeho bydliště,ale pak už začal vozit na podvalu.
-> škodík 13.03.09 22:12:55: Tyvoe a co nechapes? To ze to nema schvalney neznamena, ze s tim nevyjede na ulici zejo...
-> škodík: no Staré Město.....ten rapid pochází někde z tama v okruhu +- 15 km
-> škodík: Co se ti zda divny že todle nema co dělat na silnici? jestli by tohle bylo schvaleny k provozu jakože je to nesmysl tak mě by pak měli na stk ruce libat za vlečku a 781 motor...
-> Evž@: aby ne kdzy ho ma centimetr nad zemi :)
-> TUNER: tak o jednom vim určitě.....byl vzdálený asi do 10-ti kilaku
...a než tam dojel tak stihl oškubat přední spojler....ale prý byl i dál

-> Evž@: Jde o to jak daleko ten sraz byl a kde měl schovanej podval..... 

-> Evž@: Ale tak v dobe srazu jsou policajti schovivavy, kdyz nedelaj lidi s takovejma autama bordel...
-> škodík: tebe doma krmí vtipnou kaší, co?
Ale musí se nechat fakt že na pár srazů s tím opravdu přijel po vlastní ose.......blázen
už vidím benga jak jdou na mě............
Pane, co ty sedačky? Co ty kola? Co motor? a výfuk?
VOle jezdím na silnici tak je to schválený ne? A neotravuj jdu tomu někam dát

Pane, co ty sedačky? Co ty kola? Co motor? a výfuk?
VOle jezdím na silnici tak je to schválený ne? A neotravuj jdu tomu někam dát

No fááák wole, viděl jsem ho ftom Tuningu 

-> škodík:

-> škodík: ne twe po vodě...

-> škodík: a kdyz jede po ulici tak to musi bejt hned schvaleny jo?
podlě mě to má schválený v jednom videu s tim jezdí normal po silnici
-> sejdir: to by schvalil do provozu jen človek s osmi dioptriema či promilema

-> TUNER: JJ pravda Sherlog, ale to je taky firma a ono když jsou peníze, tak jde všechno. Pochybuju, ale že někdo dnes vyplázne třeba 100 papírů jen za legalizaci (nechytat se částky, nevím kolik to stojí).
Neviděli jste v telce cca tak před měsícem tu 3dveřovou oktuII ? Včera jsem jí zahlídnul f plzni....vypadá to zajímavě.. ;-) trochu OT noo )))
-> sejdir: Ne schálené to nemá. Jediné stavby o kterých vím a jsou schválené je Grafit a Tatra Lanta. Potom pár replik Lotusu seven, které se svezli s prvníma Kaipanama, eventuelně teď ty repliky Cobry, Porsche apod. ale to zastřešuje vždy firma.
Urcite to vis nebo jen meles?Proc myslis ze by to schvalil jen blazen?Je to podle me stavba noveho vozidla a ne prestavba
Dle mě ne
-> sejdir:
....určitě ne....to by schválil jen blázen takovou přestavbu

Nevite nahodou nekdo,jestli ten borec co ho postavil muze normalne provozovat? Tzn.ze si uzil schvalovaci proces se zkusebnou?Zajimaly by me podrobnosti schvalovaciho procesu.