Pravomoce PČr?!?

prohledat
102 příspěvků (zobrazeno 101 až 102) od 07.02.2009 do 02.05.2009, založil/a Matsoft
řadit dle data
20:56:43
07.02.2009
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Matsoft: pokud máš jeho služební číslo (na požádání ti ho musí sdělit nebo si ho můžeš přečíst na odznaku uniformy) tak si na něj můžeš stěžovat na policejním prezidiu třeba písemně a oni jsou pokud vím povini to prošetřit a odpovědět ti do 30ti dnů co zjistili a jak to vyřešili. 4
20:35:39
07.02.2009
Matsoft
Stala se mi dnes takova vec....

byl jsem na burze ve Zlonine, zaparkuju, jdu prohlednout burzu, vratim se, za steracem predvolani za prestupek....

Stal jsem v blizkosti autobusove zastavky, nezasahoval jsem nijak do kolemvedouci komunikace prvni tridy. stal jsem za prerusovanou bilou carou, ktera je asi v useku 200m. Hojne je toto misto vyuzivano na odstaveni kamionu atd... na miste buzerovala hlidka, tak jsem jim slusne sel vysvetlit, ze s prestupkem nesouhlasim a co s tim jako hodlaji delat... tak si vymysleli k prestupku jeste drancovani silnicni zelene 3

no co... videl jsem, ze se nema smysl bavit... s blbcem se nedohodnes, tak jsem chtel odjet.... ani jsem se temer nerozjel za mnou majaky a zacla buzerace... byl jsem tam zelenym cabrio projektem....

Fizl: Pane ridici, vy si myslite, ze takhle je to vozidlo v poradku?

Ja: Ano, ukazu vam Velky technicak, kde je napsana karoserie typu kabriolet....

Pak zacal dlouze zkoumat VIN.... asi 4x si ho vyfotografoval.... Musel jsem mu ocistit cislo motoru.... nekolikrat si fotografoval motorovy prostor...... nelibily se mu sroby, ktere drzi ram na kterem drzi plynova nadrz....

Co mne ovsem dostalo nejvic.... a na co myslim, ze nema pravo... fotografoval si veskere me doklady a doklady od vozidla a dokonce i interier vozidla a napriklad i hever, co jsem mel na podlaze spolujezdce atd.... buzerace.. Myslim, ze to je na podani stiznosti... Identifikatory vozidla chapu... nad motorem bych i oko zamhouril, ale nad interierem ne.....

Nejvic mne pak pobavil otazkou.. vy tam mate LPG, kde mate bombu? tak jsem mu odpovedel, no kde by byla, za sedackou...

Tak to napsali do spravniho rizeni.... k tomu jsem jim napsal vyjadreni...

Spravniho rizeni se prilis nebojim, spis mi jde o zcela nestandartni postup PČR.
Extreme Tyres