skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Má atest 8sd???
-> tomaso435: dik, skusim ci mi odpisu
-> wlad-drakula: napiš si do ellri pošlou ti to,,,, máš tam všechny výrobky co jim schválylili na jaký auto sou a jaký maj označení pokud nějaký maj info@ellri.cz
-> Zdeněk.: šup s ním do inzerce

-> Nwkt: naposledy ked sa mi ohybali k autu som dostal učtenku za gumy :-( ja len či nema niekto ofoteny Osvedcenie na ELLRI TYP4, mam nejake osvedcenie, no to je na ELIS PLAST
-> Nwkt: Aby ses nedivil 

-> wlad-drakula: Tak jim řekni ať se ohnou pod auto. To přestanou hned prudit 

a netreba mat aj nejaky papier pre fizlov ak by pindali ze co to tam mam???
-> tomaso435: jj, je tam napsáno Ellri typ-1
válí se mi tady nový tak sem to byl omrknout, teďka mě akorát napadá proč se mi tady válí, stejně je na auto nejspíš nikdy dávat nebudu, jak přední tak zadní

-> vhml: No jelikoz to je delany na skodovku a atest to ma, tak predpokladam ze to ma atest na skodovku :)
-> HaRRy18: Jako todle kdyz si das na auto tak tutove nikdo resit nebude je to skor ojako origo navic to neni naka zplacanina apod. Proste takovej peknej decentni doplnek - zadna radlice na snih apod.

ANO,TENTO PODNARAZNIK MA ATEST na skodovku(742) 105-136 A JE SCHVALEN PRO POUZITI NA VEREJNYCH KOMUNIKACICH V ČR
firma ellri je asi 20km od mojeho baračku a nakupoval sem tam nejeden plast.
firma ellri je asi 20km od mojeho baračku a nakupoval sem tam nejeden plast.
-> vhml: na jiný auto bys to snad ani nedal
a výrobce udáva na který typ to je a pokud je to lamino tak je to tam vyražení,,,, tady na tom by mělo bý ellri.typ-číslo,,a je to jasný

Otázka je, jestli má atest k namontování na škodovku... Samotnej atest je pěkná věc, většinou bohužel zbytečná. Protože sice to můžeš používat, ale nemůžeš to namontovat na konkrétní auto...
atest 8SD dnes dostane skoro vse...ten atest klidne muze byt na to, ze je to atestovane, ze to drzi pokupe...
atest na folie na okno muze byt atest na to, ze se ta folie sama naodlepí....
takze s tim atestem opatrně.
ALE to co ty chces slyset...:
ANO,TENTO PODNARAZNIK MA ATEST A JE SCHVALEN PRO POUZITI NA VEREJNYCH KOMUNIKACICH V ČR
atest na folie na okno muze byt atest na to, ze se ta folie sama naodlepí....
takze s tim atestem opatrně.
ALE to co ty chces slyset...:
ANO,TENTO PODNARAZNIK MA ATEST A JE SCHVALEN PRO POUZITI NA VEREJNYCH KOMUNIKACICH V ČR
,
má