Vip / šlechta na Virtu 2

prohledat
158 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 15.08.2008 do 22.08.2008, založil/a DuriQ
řadit dle data
07:34:20
22.08.2008
Saky
-> Sita: no buhvikde muzes jezdit treba s rodinou a detma..
06:43:12
21.08.2008
Sita
Saky: zavidim vsem kteri maj pri praci a rodine s detma jeste cas jezdit buhvi kde :)))))))) Ale jinak ja vim jak to myslis....
21:26:39
20.08.2008
Saky
-> Sita: no nekdo muze namitnout ze i sebelip bezpecny auto je malo pro kolizi z kamionem a pak jezdi ve skodovce.. ale jak jsem psal ty popisujes neco jineho nez jsem popisoval ja.. nicmene pokud vyuzivas auto jen k ceste do prace a z prace a jezdis v ranni a odpoledni spicce tak je to trosku jine vyuziti nez podle me vetsina lidi.. vetsina lidi si podle me zajede i jinam kde uz tenhle stereotyp neplati..
13:21:07
20.08.2008
Sita
Saky: a k ty bezpecnosti: jak jsem psal - na popojizdeni v kolonach ve meste nbo primestskych oblastech nic extra super bezpecnyho nepotrebujes. Jasne ze na rychlostky nebo dalnice by to dneska asi chtelo neco masivnejsiho... Ale zase: ten kdo si zaridi zivot tak, ze bydli 50 a vic km od prace si o takovy problemy rekl sam....
13:18:25
20.08.2008
Sita
Saky: ok, beru, ale takovy lidi jsou proste mimo... podivej se sem do inzerce - za par tycek tu kazdej den muzes koupit auto na plyn ktery bude jezdit ekonomicky a jeste na nej nebudes muset 10 let sahnout...

u tech Peugeotu (205tek treba) uz to takova vyhra bejt nemusi, prece jen se jich ve srovnani se skodovkama vsude tolik nevali a pak i ta technika u stejnejch rocniku je trosku slozitejsi... ale se skodovkou proste nejde prohrat :) !
13:08:55
20.08.2008
Saky
-> Sita: jenze tys dal uplne jinej pripad, udavas cloveka kterej vezme seriove X let stare auto a to vyuziva to jestli je to skodovka nebo treba starej peugeot je fuk..samozrejme souhlasim s tim ze jsou dulezitejsi veci nez auto.. i kdyz samozrejme ne na ukor bezpecnosti, proste ve starym vraku kterej nebrzdi pulka veci urezlejch bych nejel.. ja udavam pripad kdy clovek nacpe do te stare skodovky Xdesitek tisic a nebo treba i Xset tisic kc treba..
11:24:43
20.08.2008
Sita
Saky, Vetev: nevidel bych to tak povrchne...

Kdo rika, ze je treba furt jen necemu konkurovat??? Vezmeme takovy jezdeni do prace. Doby kdy se dalo jet souvisle 90kou z domova az do prace uz jsou pryc. Vsude jsou satelity, vsude nekdo vyjizdi, vsude samy prechody, obchodaky, kolony. Ve svy podstate se uz nejezdi a jen popojizdi. A to pisu ja z CB - co pak teprve vy v Praze??? Takze na co je potreba mit auto se super podvozkem, silnym motorem, super brzdama? Podle me vyhozeny prachy. Taky je potreba si uvedomit ze i ty dnes moderni auta jednou zestarnou...

Podivejte kolik dneska stoji zachova skodovka (nebo facko) v plynu. Pokud to nebude nejakej raritni kousek, tak se cena vejde do 20ti, s tim ze se muze jen jezdit

- prumerne zrucnej clovek si udrzbu i opravy na skodovce dela sam, takze rocne ho !skodovka! nemuze vyjit draz nez rekneme 5 tisic. Kdyz je clovek i chytrej a ma moznosti tak si koupi jednu skodovku do zasoby na ND a ma to na celej zivot...

Za takovejch 10 let muze bejt rozdil usporenejch peneze treba i 200 tisic. Jasne ze za 10 let 200tisic Kc nic nebude, ale jde o to ze ve chvili kdy se auto porizuje se muze 200 litru pouzit treba na bydleni nez je zbytecne utopit v modernim aute...

Jasne, ze lidi co jezdej denne po dalnici 50 a vic km jsou jinej pripad, ale ja se bavim o - podle mne - vetsine, ktery denne davaj 20 tam a zpet...

Dalsi vec - pokud ma clovek dost penez na vsechno, tak treba nechape tyhle "mini" uspory :)

Muj pohled na vec je ten, ze furt radsi budu bydlet v lepsim dome na lepsim miste a jedit do prace 120kou, nez v levnejsi radovce a pred barakem mit moderni octavku.... (ktera za 10 let bude taky stara)
10:31:35
20.08.2008
VeTeV
-> Saky: sak s tim nejde nez souhlasit - skodovka je dneska vskutku por blazny a fandy, cosi chtej hrat a neni jim lito utopenejch penez..,. a presne jakpises experimenty na poli podvozku apod jsou v podstate k nicemu nebod jak jsem jiz nekde psal dnesni seriova auto jsou na tom lepe nez skodovka po zasahu silenych experimentu...

ale to chce cas a kazdej k tomu SNAD dojde sam 4
08:53:43
20.08.2008
Saky
-> VeTëV: ja spis nechapu ten hon za lepsima tlumicema, pruzinama brzdama, motorama s cilem udelat z toho neco konkurenceschopneho dnesnim vozum..spousta lidi si to koupi jen protoze to ma nekdo jinej z virtu tak aby nebyl pozadu.. ale nakonec stejne vetsina skonci u bezneho serioveho civilniho auta a skodovka mu skonci nekde na srotaku a nebo nekde doma ve stodole s tim ze s tim obcas nekam vyjede.. protoze mu je lito tech penez a prace jen tak vyhodit.. taky jsem mel skodovku a mel sem ji rad, ale za kazdou etapou tlusta cara a konec a nebudu si namlouvat a ani ostatnim ze sebelip upravena skodovka muze dneska necemu konkurovat jak cenou (po zapocteni vsech tech castek ktere z toho udelaji auto) tak vykonem spotrebou ani jizdnima vlastnostma.. ted jsem mozna pichnul do vosiho hnizda nebot tady jsou lidi kteri to vidi uplne jinak a nebo nejsou schopni rozpoznat realitu..takove lidi nechapu a vetsinou dopadnou tak jak pisu mnohdy s haldou utopenejch penez bud nekde v dilech ve skrini cekajici na zazrak a nebo nekde ve vraku ve stodole, na parkovisti atd cekajici na milost zvanou srotiste ..nicmene pak je tady podle me druha skupinka lidi ktera to dela pro radost a tady rikam proc ne.. nekdo to prochlasta druhej nakoupi blbosti treti narve do auta.. vse je to ztrata penez ale je to na kazdem.. tot muj nazor..
23:32:43
19.08.2008
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
už se poprali 74 40
12:50:03
19.08.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
-> aDAm: Sem si ani nevsim 6
12:41:48
19.08.2008
aDAm
-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: kua sem chtel napsat zlatej misto zlatech ;)
12:32:01
19.08.2008
-> aDAm: 47
12:29:08
19.08.2008
aDAm
-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: zapoměl si dodat zlatech techweb ;)
10:46:08
19.08.2008
-> David29 - písař: To nejsou jen skodovky, vzpomente na ty kotouce z feldy co sem tu ukazoval 6

Jinak vlecka LA je serie nebo ne? 40 Sice zavodni podvozek... ale pro to seriovej ne? 6
10:27:38
19.08.2008
David29
Konečně se tady něco po dlouhý době děje 3

Já teda na sérii jezdim, a problémy nezaznamenávám... a to nemluvim o tom, že jeden tlumič je urvanej, nebrzdí to... na silnicích jezdí stovky, možná tisíce neudržovanejch škodovek (neměněný oleje, destičky, kotouče...) a ted mi řekněte, kolik lidí bylo kvůli tomu zraněno či usmrceno...
21:39:34
18.08.2008
Syny
-> Tuner#2: honziku, tys to ale opet spatne pochopil... To co sem spal o tom ohrozovani nebylo mysleno tka ze ze serii neohrozujes a s upravenym autem ano. Ale tak, ze to vase smerovani, ze serie je pomalu hrich, ze se s tim neda jezit a je to nebezpecny (ted schvalne nadsazuju) neni pravda. Ze na tom jezdim uz dlouho a nikdy sem s tim nemel problem. Nehledej prosimte ve vsem co napisu utoky, zadnej prispevak co sem psal nebyl myslenej utocne...
21:29:41
18.08.2008
VeTeV
nechapu neustale brojeni proti serii - kurnik to auto tak vylezlo z fabriky - taky ono to jezdilomax 140 a to jel malokdo ze... takze na nejaky jezdeni to stacilo

a je terba taky rozlisit mezi autem co jede parkrat doroka na sraz a autem skterym chce clovek jezdit - tam si myslim, ze je dulezitesni pocit z jizdy nez drkotani zubama 3
20:59:28
18.08.2008
rolls
-> Tuner#2: ups...som zo zle pochopil8 som myslel ze o tom ohrozovani hovoris o seriofke...uz som sa zlakol
20:56:01
18.08.2008
Tuner#2 - zrušená registrace
-> rolls: Já jsem někde tady něco takové napsal? Naopak mě bylo řečeno tohle o autech Eidyho, havlíka, TUNERa atd. že díky tvrdým pružinám ohrožují okolí i sebe. Já si to nemyslím a dle mě je to blbost, neb rameno na dorazu je podstatně horší zátěž.
20:52:02
18.08.2008
rolls
-> Tuner#2: takze seriova skodofka postrach ciest a ohrozuje druhych aj ked je komplet repasnuta?
20:49:20
18.08.2008
-> Syny: Neodbočil, psal si o sériových jízdních vlastnostech a to se sériovýma pružinama a tlumičema nikdy nebude dobré a nechápu proč bych měl ohrožovat ostatní včetně sebe... Ale je to Tvůj boj, dáme o tom raději řeč u piva4
20:40:32
18.08.2008
Syny
-> Tuner#2 18.08.08 20:28:41: To si ale trochu odbocil jinam nez co sem psal ne?
20:28:41
18.08.2008
-> Syny: Já nevidím důvod proč bych měl sebe ohrožovat, když TUNER má pružiny možná o 200 - 300% ? tvrdší a jezdí s těžkým motorem bez problému déle než já. A pokud je náprava na dorazech, tak to rameno dostává daleko větší mordy než s kdovíjak tuhou pružinou.

-> VeTëV: Neboj, po Maďarsku bude vše jinak, těším se na ralax a pak mám něco v plánu.
20:08:46
18.08.2008
rolls
-> DuriQ: ta vitaj v klube...jeden sa nestaci divit3 3
19:13:52
18.08.2008
DuriQ
ale neee pokracujte ja sa tak dobre bavim 333
14:45:19
18.08.2008
VeTeV
-> Tuner#2: Honzo projdi se trikrat po obejvaku a sedni si... kurva posledni dobou tady resite totalni kraviny, jak neco nekde rekne tak hned je zle a porad tady nadhazujete nejaky smyslene pohadky a dohady...

kurva dejte uz s tim pokoj
13:02:56
18.08.2008
Syny
-> Tuner#2: Mno je videt, ze s tebou je diskue o tomhle taky zbytecna... Chces snad rict, ze to co sem napsal neni pravda?
12:51:53
18.08.2008
-> Syny: LOL.

-> sep: Já jsem nezaložil tohle téma, aby mě dal někdo za pravdu, ale protože, že jsem nechápal to rozčlenění, které nebylo z mojí hlavy ale zaznívá tady dost často a je to nesmysl. Víc nemám co dodat, jdu balit.
12:48:12
18.08.2008
sep
-> Tuner#2: :čteme oba stejný virt?Kde a prosím přesně ukaž kde zesměšňuju Eidyho vývoj podvozkových dílů a chci mou citaci a ne Tvoje dojmy a pojmy,to že nerozumíš nadsázce když si ji přečteš,no stane se ale že dokonce ani když podruhé napíšu doslovně že je to nadsázka tak pak je to těžká věc,to jsem mohl napsat dobrý den a dopadlo by to stejně.

Aha,takže tím že jsem Ti odpověděl na Tvůj příspěvek neustále dokazuji že mám pravdu já?Já se vyjadřuji k sakra málo věcem a v podstatě je mi fuk co tu je nebo není ale když je to už moc velký blábol a týká se mne tak reaguju,to mi přijde jako normální,až budu zakládat témata vždy když mi někdo nedá zapravdu tak to bude o něčem jném.Podívej na tohle nemám ani čas ani náladu,je vidět že při standardní diskuzi nahrazuješ argumenty výplody fantazie a jelikož jako vždy musíš mít poslední slovo nebude tomu jinak ani teď,končím tuto debatu o ničem.
12:45:04
18.08.2008
Syny
-> minno: 3 3 3

-> Tuner#2: "Serie neni lepsi", je spatne formulovany - "serie nema moc dobry jizdni vlastnosti", to uz zni lip. Ale i na serii se da v pohode jezdit! A nikoho neohrozujes - ani sebe. To by si tu melo par lidi uvedomit 4
12:32:48
18.08.2008
minno
HESLO TÝŽDŇA: To nie ja, to on.8
12:28:14
18.08.2008
-> sep: A nepíšeš, když zpochybňuješ Eidyho vývoj podvozkových dílů a zesměšňuješ to? Pak se opravdu může stát, že si každý řekne, že série je lepší. A tohle: "že si to tu občas lidé hodně čitelně pletou s tabulí cti a z virtu si dělají personální inkubátor vlastního ega" sna duž ani není třeba raději komentovat. Je vidět, že i na tebe sedí krásně poslední věta co jsi sám napsal akorát, že to téma nezakládáš, ale napíšeš to jako příspěvek.4
11:36:18
18.08.2008
DuriQ
gabo00000: tiez mam ten nazor, ze jak dobre 4
09:27:04
18.08.2008
sep
-> Tuner#2: :no tak jsem si přelouskal vlákno I a nestačím se divit,tak jdem na to,můžeš mi prosím doložit tohle Tvoje tvrzení:"...ale pak tady píše zavádějící informace?" ...a prosím citaci kde jsem co psal zavádějícího......." a řekne, sakra ten Sep má pravdu, nechám tam sérii? "-totéž jako předchozí případ.

A tohle:"jeho nedávná narážka na fotky pohárů taky čišela alespoň pro mě závistí a nebyl to jen můj názor ",to jsi opravdu myslel vážně?Z věku kdy jsem někomu záviděl auto jsem vyrostl cca před 20 lety a můžu Tě ujistit že ani tenkrát to nebyla škodovka a pro mne osobně je ta představa velmi legrační.Já jsem tenkrát narážel na to že si to tu občas lidé hodně čitelně pletou s tabulí cti a z virtu si dělají personální inkubátor vlastního ega,co přijde zajímavé mně tak ačkoliv já píšu povětšinou neadresně tak se vždycky ozveš Ty,ale už jsem si všimnul že poměrně často zakládáš témata ve kterých hodláš řešit věci které by spravilo maximálně pár PM a veřejně chceš dokázat že právě Tvůj názor je ten správný.
00:50:21
18.08.2008
gabo000000 - zrušená registrace
jak dobre ze ho virt nezaujma3

-> Tuner#2: aj ja som sa pobavil3
00:06:55
18.08.2008
DuriQ
Tuner#2: ja si myslim opak, ale to je jedno a je to uplne nepodstatne...
21:38:31
17.08.2008
-> DuriQ: Tak po laku tady bylo si myslím dost dlouho, takže těch lidí bude asi hodně - kdo nezná mohu poskytnou foto ze svého PC 1 Jinak souhlas, je to každého věc a nikoho k tomu nejde přemlouvat.
21:19:30
17.08.2008
DuriQ
Tuner#2: hmm a ako som mal reagovat na tvoj prispevok v prvej casti ? 1 hmm kolko ludi pozna este moje auto po prelakovani ? mno mam pocit, ze vela ich teda nebude... ale aj keby ich bolo vela a keby som ho odtialto zmazal aj 1000x tak mi je to jedno, proste auto tu mat vystavene nechcem a ani nebudem nakolko ho uz nemam, nech si ho sem vycapy novy majitel co viem tak noveho majitela virt vobec nezaujima 4
21:06:15
17.08.2008
spartra
-> rolls: ale jen trošičku
20:35:46
17.08.2008
rolls
-> spartra: aby som dostal cez drzku? dik netreba4 2 2 2
20:34:58
17.08.2008
spartra
tak my vás teda zvem na pravou jihočeskou5
20:05:00
17.08.2008
-> DuriQ: Čekal jsem, že založíš nové téma, pobavil jsem se a hlavně jsi mě rozesmál tím, že Tvoje auto zná jen úzký kruh lidí. Po tom co jsi ho tady asi 4 x měl a smazal a celkově tu bylo min. rok je to odvážné tvrzení.3
19:55:34
17.08.2008
aceboss
Kluci bez rozdílu původu a krve UŽ TO PRROSÍM NEHULTE1 3 2
19:22:52
17.08.2008
myschaak AZNP K.Hora
-> David29 - písař: 3 3 3
18:33:23
17.08.2008
rolls
-> pistaa: no skus...si zoberem hasak a mozme zacat2 2 2
17:15:12
17.08.2008
pistaa
-> All: Viem sa Bit, Hadat a Plut.. bude suboj?????? chcem to skusit vyuzit ci to viem poriadne.. NEHEHEHEEEHH
17:14:45
17.08.2008
Kapřík
člověk se vrátí po 4 dnech z dovolené a tady je rozhádanej celej virt3 3 3 a ještě se dozvím, že patřím do šlechtického stavu

To all: neberte to tak vážně blázni....1 1 1
16:15:03
17.08.2008
David29
Sranda... ale vůbec nevim o co de...

btw: kdo je DuriQ? 3
10:28:11
17.08.2008
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> DuriQ: králem je Tuner2 a ty seš ten co bojuju proti němu - asi by sis měl dát k přezdívce Dart Vader 3

Tohle se může dít jedině na virtu, v tomhle je to tady unikátní... virt 4ever 3
Extreme Tyres