Vip / šlechta na Virtu 2

prohledat
158 příspěvků (zobrazeno 151 až 158) od 15.08.2008 do 22.08.2008, založil/a DuriQ
řadit dle data
21:50:15
15.08.2008
myschaak AZNP K.Hora
opět píšu pakud jde o Very Imbecil People tak se přidávám1 běžte už s tim dopr....
21:49:15
15.08.2008
Nwkt
-> DuriQ 15.08.08 21:42:37: A já už myslel, že jsi na mě zapomněl 3
21:48:04
15.08.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Pavel P.: Kdyz sem videl nazev tematu nahore v rychly nabidce... tak sem si rikal kterej hnup zalozil pokracovani zamknutyho tematumu a bleskl mi hlavou Durik... Pak kliknu sjedu na prvni kyd a kdo ho napsal? 3
21:47:48
15.08.2008
Syny
-> DuriQ: A proc myslis, ze sem v nejakej slechte? To by me fakt zajimalo... Chovam se snad nejak nadrazene? Pokud ano, rad si poslecnu jak...
21:45:26
15.08.2008
Pavel P..
souhlasim...... s poslední větou!3
21:44:17
15.08.2008
suri
-> DuriQ: ja si nemyslim ze si curak...v vecsine veci mas pravdu len to poviestym svojim stylom a nechape to nikto
21:42:37
15.08.2008
DuriQ
mno este do slachty musim zaradit Nwkt ten mi tam chyba ako pest na oko 3

a posilnim rady sedej eminencie o dalsieho clena adam6666 1

to len ako novelizacia 3
21:34:37
15.08.2008
DuriQ
rozhodol som sa pre pokracovanie prvej casti, ale v druhej nakolko som uz nestihol reagovat v tej prvej 3

kedze tu nema na virte asi nikto gule tak ja si ich teda najdem k tej pozadovanej slachte vseumnelcu :)

do zoznamu patria: Tuner#2, Matthes z TechWebu, Syny, Saky, myschaak, rolls, suri, gabooo, Kapřík faster, TTomas, Peklo-Evo-Luboš, Bedřich, Borin, petr s, Majklsto, Labros, Mr.Lumpy, David29 a dalsi ma zatial nenapadli. : )

Hmm aby som trochu otocil vahy takze ludia mne aspon trochu podobny a co sa neboja si presadzovat svoj nazor oproti slachte... nazvem nas seda eminencia: ja :)), sep, doolitle, pilot 105, milos, chooki, gemini, karel, vrba, fen, gabriel, pistaa, alchstuip, kubina mno a ostatnych som zabudol jak v jednej tak v druhej grupe...

dalsia reakcia:

hmm co sa tyka zavidenia... mno ja vam a ani vy mne nemate co zavidet je to asi dost vystizne a trefne, neviem co mam komu zavidet, ja som si robil auto pre seba z radosti a pre radost predovsetkym seba sameho nezavidim nikomu nic... co sa tyka toho ako som tu dlho tak som tu odvtedy co bol virt v plienkach, pred tymto nickom som mal nick Bayer... ale to je tiez uplne sajgon jedno kto je tu ako dlho... ale cim som tu dlhsie tym viac stracam zaujem a som tu fakt sporadicky, ne jak saky ten o tom pise uz asi 1000krat ze je tu sporadicky 1 ale nej len je 4

tuner#2: ty si fakt zakomplexovany sulin.... moj nazor ti dokladne vylicil VETEV 100% a do bodky sa s nim zhodujem a nemusim sa snad opakovat 4 mno este dotaz ... k tomu ze tu niekto nema auto ako ja alebo SEP, otazka znie naco ho tu mam mat ? ono je pre mna cennejsie ked o mojom aute vie len uzky okruh ludi tak to chcem a tak mi to vyhovuje, mozno to tak vyhovuje aj SEPovy nesom jeho tlmocnik, ale urcite ma nato svoje dvovody... este dodam ze ja z mojim pekacom nechodim moc na zrazy, ked tak len na urcite druhy zrazov... madarsko som chcel ist aj tento rok, ale nie kvoly vystavovaniu sa ale kvoli slalomu, ale ani na ten zrejme nepojdem, lebo minulorocny stal za.... ale zase z havlikom, kubinom a spol sme sa super zabavili...

ono ja posobim na webe ako curak : )) ako to beru ty co ma poznaju osobne to uz neham na nich, ale prax hovori o tom, ze som si zatial s kazdym vysiel len v dobrom 4 snad to tak ostane ale na webe budem vzdy curak 3
Extreme Tyres