Vip / šlechta na Virtu

prohledat
121 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 14.08.2008 do 15.08.2008, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Někteří členové neumí krotit svůj slovník a nechci, aby se to tu zvrhlo v hloupé nadávání.

Zastavil:Tuner#2 - zrušená registrace

řadit dle data
13:29:59
15.08.2008
Majkl
-> Tuner#2: on to nepsal tobe, neuvadel zadny nick ! 4
13:25:07
15.08.2008
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Syny: Já jsem Tě někdy řekl drž hubu, máš rozdělaný auto a nemáš do toho co kecat? Proč mě to neřekneš do očí, když jsme na pivu? Máš strach, že bych Tě zavřel do žaláře? Když jsem ta šlechta a bydlím na hradě? Tohle mě fakt štve.

Pokud Tě to udělal někdo jiný, tak to klidně napiš s dotyčným si to vyříkáte (třeba to myslel tehdy úplně jinak něž jsi to pochopil viz. to co psal gabo0000 o problémech web komunikace a budeš mít a i on klid)

Ale proč to píšeš mě? Zatím jsem v tom díky tomu, že nick tady uvedl nepřímo jen Fén sám a jestliže Tebe silně sere to co jsi napsal, tak mě ještě víc štve, že mě někdo označuje za nějakého nadčlověka bo co...
12:45:44
15.08.2008
Syny
jinak souhlasim s Vetevkou... V dnesni dobe upravenou a udelanou 120tku oceni jen minimum lidi... Pro drtivou vetsinu je to sracka a auto pro socky a kdyz je v tom nacpany 6ti mistny cislo penez, tak je majitel automaticky magor, kterej cpe do auta zbytechny prachy... Na jednu stranu je to pravda na druhou, je sem v tej mensine ktera to chape, ale vidim to i ze strany druhy celkem realisticky.
12:43:46
15.08.2008
Fén
-> Syny: Pěkně řečeno. :o)
12:41:41
15.08.2008
Fén
-> Tuner#2: Příběh s inviziblem neznám tak nebudu komentovat.
12:39:26
15.08.2008
Syny
To je asi jako ten kdo tu ma pekne udelany auto tak je kral a nikdo jinej nesmi nic rict... A je to tak... Ne ve vsech pripadech, ale sam sem se o tom presvedcil hned od nekolika nejmenovanych lidi. Kdyz sem si dovolil neco rict, hned sem zchytal nazpatek reakce, at se podivma na svoje auto, ze oni neco dokazali. Takze vlastne ten kdo tu nema dokonaly auto, tak musi drzet hubu a krok a nesmi si dovolit nic skritizovat, protoze proste neni ten kdo si to muze dovolit, protoze to tak sam taky nema. Tohle me tady opravdu dost silne sere! To ze nemam skvely auto snad neznamena ze si nemuzu dovolit nekomu kdo ho ma uz hotovy neco vytknout. A pokud ano, reknete mi to hned, at se vam tady na to muzu vykaslat rovnou...
11:22:06
15.08.2008
-> VeTëV: Neřeš Majkla, ten tam nepatří, neboť ho nikdo zatím neuvedl. Jediné jméno tady napsal Fén a to jsem byl já a já chci vědět proč tam dle Tebe patřím a v čem jsem teda výš než Ty? Já jsem se někdy nad Tebe povyšoval? OK, příště až mě o něco poprosíš, tak na Tebe z vysoka neb šlechta se s podaným nebaví a pokud tam patřím a povyšuju se, tak ať máte konečně pádný důvod mě tam řadit!
11:16:16
15.08.2008
VeTeV
-> Tuner#2: viz majkl 4

jak rikam je em to putna vyjadril jsem svuj nazor a co takhle obcas slzchavam nic vic...osobne je me to nejak u ...4
11:12:56
15.08.2008
-> VeTëV 15.08.08 10:48:34: Kdy já jsem tady mluvil o prachách? Ano, pokud se mě někdo zeptá kolik mám v autě nebo o tom vidím diskuzi, tak tam uvedu kolik, ale nikdy jsem se neoháněl tím, že já mám v autě xxx tisíc a "Ty" máš jen šunku jako spotřebák a s Tebou já se bavit nebudu. takhle to na mě působí, že tohle mě předsouváš prozměnu Ty.

-> Fén: Za zády? Já jim klidně všem rozešlu SZ, že se tu o nich bavíme, to není problém4 Dle jeho příspěvků je to víc než zřejmé, pokud mě přesvědčí o opaku, tak se omluvím. Jinak si stojím za tím co jsem psal. jak to bylo s inviziblem? Ten taky přišel, dělal machra a když zjistil že na to nemá, tak se zklidnil a já mu nedávno něco radil a normálně lidsky jsme pokecali. já s tím nemám problém, on taky ne, ale prostě ze začátku, když dělá machry a nemá na to, tak ano, občas to napíšu ostřeji, ale to se zas dostáváme k hodnocení mě a ne k věci. Já jsem chtěl vědět, v čem jsem jako ta šlechta a v čem jsem nad ostatníma a to mě zatím nikdo neřekl. Myslím že příběh s inviziblem, pokud jsi ho sledoval naznačuje, že nemáte pravdu. Kdybych byl totiž povýšenej, tak bych si řekl, on pohanil moje auto, zpochybnil moje znalosti, tak s ním se už bavit nebudu a natož mu radit. Opak je pravdou.
11:11:02
15.08.2008
VeTeV
-> Tuner#2: treba prave proto ze z tech reakci tady ma prapodivnej pocit...
11:04:30
15.08.2008
-> VeTëV: OK, je zajímavý, že Němec neřekně, je to prostě starý 1čkový Golf, je to střep byť je udělaný sebelíp... Na tohle mám silně jiný názor, ale to jsme se dostali úplně někam jinam.

Ještě jinak, když teda je to socka auto, tak proč se k nám někdo bojí přijít na něco zeptat? S tím jsem teda nikdy problém neměl, třeba M@rtina jsem neznal a teď jsme dobří kamarádi. Nechápu v čem bych měl bejt jinež než je třeba on a nebo Ty a to mě fakt mrzí, že i Ty si to myslíš.
10:54:36
15.08.2008
Fén
-> Tuner#2: A co to potom je? Říkat, že tomu rozumím víc než někdo druhý a toho dotyčného ani neznat je u mě povyšování. To jako že je rasista automaticky znamená, že tomu nemůže rozumět víc než ty?

To že mě bereš za sraba když nechci uvést další jména tak klidně ber, ale nebudu tu mluvit o někom za jeho zády.
10:48:34
15.08.2008
VeTeV
-> Tuner#2: nevidim mezi nama rozdil - jen me obcas serou ty vase reakce se zavisti kecama o prachach apod... to em hlava nebere....
10:46:27
15.08.2008
VeTeV
me spis obcas prijde ze mate v hlave nejakej sprajc a myslite si ze kazdej vam v okoli jen zavidi, pomlouva vas a kdyz rekne neco proti proudu je hned zavistivec a kdovico jeste...
10:29:55
15.08.2008
VeTeV
-> Tuner#2: to je realita - konstatovani ze dneska se ze skodovky nikdo na prdel nepostavi.... jsi v cechach a 120 ma proste status socko auta * byt sebelepe udelana...

-> Majkl: tak ja to vidim tak ze si ty lidi spis o tobe myslej ze ses totalni debil ze si do toho toliko narval...osobne si to o sobe myslim taky...

kurnik ja opravdu nemam pocit vyjimecnosti Skody 120-136 v roce 2008 byt je udelana sebevic - proste je to 120ca
10:24:40
15.08.2008
Majkl
-> VeTëV: ja si nemyslim, ze nekdo zavidi me moje auto :) (a kdyz tak to je par lidi z virtu, stejne jako ja jsem tehdy zavidel auta Honzovi a Lubosovi) vic dela zavist toho, ze lidi vedi, kolik kdo do auta narval a zavidi ty penize kolem toho.. to je muj nazor..
10:23:54
15.08.2008
-> Fén: To je povyšování? Podívej se na koho to byla reakce, ten člověk tady napadnul slováky a dosti nevybíravě se do nich pustil a nezlob se na mě, ale na slovensku mám hodně dobrých kamarádů a mě se to dotklo. Navíc radil v sekci opět stylem slyšel jsem Sony, je nejlěpší, ale nic jiného přitom neslyšel. Tak takové rady tady chcete? To nebylo povyšování, ale fakt. A je vidět, že napsat sem konkrétní lidi kdo tam patří, na to jsi srab, ale vytahovat věty z kontextu, na to jsi machr.4
10:02:24
15.08.2008
Fén
Tuner#2 15.08.08 09:14:57 napsal: ...se nad nikoho nepovyšuju...

Tuner#2 08.08.08 18:44:40 napsal: ...To možná tam bylo důležitý...

Si to nějak odporuje, ne?
09:57:25
15.08.2008
-> VeTëV: Mimochodem co jiného to teda je, když napíšeš, že mám škopek a každý kdo ho vidí si klepe na hlavu? Tak mě tuhle reakci vysvětli jinak, když to teda není závist a pravda to dle mě taky není, když v Německu se s ničím takovým nesetkáš?
09:56:36
15.08.2008
VeTeV
-> Tuner#2: mozna je to prave todle co lidi dost sere - ja v tom zase vidim neco jinyho

/ ziju v roce 2008, jsem realista a uprimne beru dneska 120 jako auto pro prdel, konicka, silenost apod... nemam potrebu se s nekym merit, srovnavat, psat tady jak jsem vyndal sroubek B polestil a nandal zpet...delam si to jak chci a seru na okoli...nezajimaj me proto ani srazy a podobne pro me cinnosti rovnajici se ztrate casu / radsi si zajedu na hrad, zamek, na hory - a proto Skodku delam - nostalgie apod...ale sam uz koukam po aute a Skutru si necham jen na obcasne vylety apod...

takze ono pak je tezke tady neco psat kdyz vase reakce obvykle konci u zavisti apod... spousta lidi se pak boji na cokoliv zeptat neb budou zprazeni, na srazu se cejtej odstrceni neb se drzite kolem sebe a proste ne kazdej je tak otrlej ze nekam prijde a rekne cau ja sem ten a ten...

a co se tyce sepa tak to je ejden z mala kteremu fakt rozumim vyborne a jsem s nim v nazorech vcelku zajedno

3
09:54:55
15.08.2008
-> VeTëV: Ano opravdu si to mylím, když si němec co přijede novým Pašíkem na sraz dokáže sednout na prdel z jedničkovýho Golfa a obcházet ho půl hodiny, tak to dokáže i čech a lidi na srazu co mě osloví byť mě neznají jsou toho důkazem. Je fakt vidět, že česká mentalita je v tomhle pořád někde jinde a je to škoda... Proč teda cpeš takový prachy do karkuly, nový plechy všude, nový lak od profíka, vždyť na sever by druhrkala i zrezlá a kdyby tam klekla, tak jí tam necháš, vyřízneš čísla a jedeš dom. A za ušetřené peníze jsi můžeš koupit těch 90% aut co mají lepší podvozek, výbavu atd...

Neodpověděl jsi mě ale na první část věty v čem jsem jinej proti Tobě a včem jsem nad Tebou? Nezajímá mě co slýcháš, ale chci to vědět od Tebe.
09:48:21
15.08.2008
VeTeV
-> Tuner#2: a jsme zase u toho / doprdele jakou kurva zavist? mas dojem ze zavidim nekomu jeho skodu 120 byt po upravach? tak to fakt ne - proste rikam jak to cejtim a co obcas slysim / neni to narazka, yavist a podobne nesmysle - proste konstatovani toho co se me obcas donese...

a co se tyce te vety kolem toho ze si nikdo nesedne na prdel - Honzo uprimne si myslis, ze dneska bude nekdo odvarenej ze 120 byt upravene? Kurva kde zijete? je to dobrej konicek, prdel apod. ale ciste pro par blaznu ....
09:14:57
15.08.2008
-> VeTëV: Tak taky zcela upřímě. Docela mě Tvůj názor zarazil, sám dobře víš, že se nad nikoho nepovyšuju, rád jsem s Tebou vždy na srazu pokecal, nedávno jsem neváhal utratit pár drobných abych pro tebe něco zjistil a pak se tady dočtu, že jsem jako jinej než Ty? To jsi mě fakt nas*al... Ano jsme každý trochu jiný, beru, že máš na to svůj názor, ale proč bych sakra měl být nadřazený nad tebou to fakt nevím. Navíc tahle věta: "osobne bych rad videl cloveka kterej si pri pohledu na ty nase skopky neklepe na hlavu" fakt totálně smrdí závistí nebo nevím čím, ale normální to teda rozhodně není! Ještě nikdy jsem nezažil to, že by si nějaký němec klepal na hlavu nad dobře udržovaným, zrestaurovaným, nebo upraveným broukem ať už má motor sériový a nebo třeba z Porsche a to samé platí o Golfech apod. Jen tady v čechách je to jinak a nezlob se na mě, ale zrovna z téhle věty ta závit na mě přímo čiší... Sepa znám sice dost dlouho, ale je to jeden z lidí v kterých se ani po tak dlouhé době nevyznám a jeho nedávná narážka na fotky pohárů taky čišela alespoň pro mě závistí a nebyl to jen můj názor 4
09:04:29
15.08.2008
-> Adam6666 14.08.08 23:18:07: OK nechceš říct, nutit tě nebudu, ale pokud myslíš to, jak někdo někoho papouškuje, tak to ale není o nějaké skupině přece? Tohle je bohužel zcela běžné všude na netu a hlavně ty co na fóru začínají to mají v oblibě papouškovat někoho znalého. Pak si časem vytvoří svůj vlastní názor, poberou svoje zkušenosti a je to v pohodě. Ale to že tady existuje nějaká šlechta, nebo že je někdo víc, to fakt nechápu. Ano i třeba na autohifiklubu je takzvané zdravé jádro. Jsou to lidi, kteří začli chodit na stránky jako první, jako první se poznali a díky tomu, že to je třeba už 8 let, tak jsou z nás přátelé, ale nikdy, nikdy se mě nestalo, že by se tam někdo otáčel z nováčků na tom, že jsou to nadlidi a že snad mají nějaké pravomoce navíc. Fakt by chtělo se nad tím trochu zamyslet, já beru fórum jako občasný relax, ale tohle mě docela mrzí, že si někteří jedinci myslí.
06:59:25
15.08.2008
VeTeV
-> Tuner#2: Honzo zcela uprimne - to ze se to tady drobi na kamarady z mokre ctvrti a ty ostatni citi pomerne dost lidi - neni to o zadne zavisti jak porad ty majkl a podobni tvrdite {osobne bych rad videl cloveka kterej si pri pohledu na ty nase skopky neklepe na hlavu}, ale proste o tom, ze to tak vyzniva zejmena pro radu lidi co Vas neznaj ... nevim jak to popsat, ale cejtim to podobne a takove ty kecy my z druhe strany co mame uspech na srazech apod co tu uz probehly tomu jen nahravaj...

dalsi reakce treba k Sepovi - kurva copak ho znas mesic? Sep je naprosto uzasnej clovek co tydle vazne/nevazne mineny pripominky pouziva pomerne casto a velice trefne a ty ses hned nakopnul jak motorka... a ze sem neda auto - ma na to narok a nedivim se

holt spousta lidi neni ten kamarad ze srazu kde se uzavrete mezi sebe a tam si klafate mezi sebou...
23:18:07
14.08.2008
Adam6666 - zrušená registrace
Saky 14.08.08 21:58:19 napsal: -> Tuner#2: spoustu lidi kteri obraceli nazory podle toho co rekl nekdo konkretni.. a bylo uplne jedno jestli dotycny mel nebo nemel pravdu.. proste papouskovali jeho nazory pripadne rikali totez a vydavali to za sve.. ted myslim treba svoje nazory v sekci motor a podvozek.. at jsem rekl cokoliv spoustu lidi se pretocilo ke me.. presne tohle mam na mysli4
23:03:41
14.08.2008
gabo000000 - zrušená registrace
Tuner#2 14.08.08 20:39:22 napsal:

-> gabo00000: JJ to je pravda, kolikrát to taky myslím jinak, než si to dotyčný vyloží.

-> minno: Ve všem souhlas a ten druhý odstavec je napsaný moc hezky. Zrovna v tom druhém tématu je alespoň dle mě ze slov toho kluka cítit závist, že jsem něco dokázal a znám se tady s hodně lidma osobně. To mě ale přece neřadí někam výš a nad ostatní? Nebo snad ano? Fakt tomu nerozumím.

-> Fén: OK, tak jmenuj, ať se Ty osoby můžou nad sebou zamyslet. Myslím to vážně, chci nicky.

ja viem..neraz sa mi to uz stalo
22:06:21
14.08.2008
myschaak AZNP K.Hora
tak já se teda dobrovnolně hlásim do VIP...(pokud se teda jedná o Very Imbecil People)3 neřešte p*čoviny klucí...
21:58:19
14.08.2008
Saky
-> Tuner#2: vzpomen si na nejakem srazu vsechny se tam porezejte a kdo bude mit modrou krev je slechta-) jestli muzu rict svuj nazor tak netusim kdo je slechta nebot uz to tady v podstate az na par vyjimek nectu a uz sem ani moc nepisu, protoze uz me to tady nepripada moc k veci.. vetsina temat se zvrhne v urazky odtoci se od tematu k nejakejm kravinam a nakonec se lidi hadaj kdo je vetsi vul.... ale z dob kdy jsem psal pravidelne tak sem si vsiml ze tady bylo spoustu lidi kteri obraceli nazory podle toho co rekl nekdo konkretni.. a bylo uplne jedno jestli dotycny mel nebo nemel pravdu.. proste papouskovali jeho nazory pripadne rikali totez a vydavali to za sve.. ted myslim treba svoje nazory v sekci motor a podvozek.. at jsem rekl cokoliv spoustu lidi se pretocilo ke me..
21:32:59
14.08.2008
-> Tuner#2: nene3
21:20:50
14.08.2008
-> Adam6666: OK, tak pokud existuje a jsi chlap, tak si tady zítra chci přečíst nicky. Díky.

-> spartra: Fakt netuším o co Vám jde a kam mě chcete nasměrovat, na mě se musí po lopatě (jako to naznačil třeba Fén) v podstatě mám stejný dotaz jako na Adama.
21:18:13
14.08.2008
spartra
-> Tuner#2: nu nepochopil jsi mě ani adama koukám5
21:15:12
14.08.2008
-> Tuner#2: na nejake radary ti kaslu resim to co napsal o te te "šlechtě" na virtu6
21:11:22
14.08.2008
-> Adam6666: Jenže problém je v tom, že DuriQ pravdu neměl, potvrdilo to další asi 5 lidí. Pokud jednou napíše, že GPS kecá a používá jakýsi GPS přepočet a v zápětí pak napíše, že GPS mu ukazovala přesně to co několik radarů u silnice, tak asi bude někde chyba, když já kolem takových radarů jezdím podstatně častěji a každý si ukazuje jinak.
21:08:45
14.08.2008
-> Tuner#2: kdybych chtel jmenovat tak uz sem to davno udelal4 no tak uz ten prvni prispevek je jen o tobe jak ty pises, rikas, delas takze podle toho soudim ze si myslis ze to jsi zrovna ty...... jsme presne u toho zastal jsem se clena (DuriQ) ktery ma proste pravdu umi rict svuj nazor a nedrzi hubu jak ostatni a uz je semnou problem co? sem zavistivy.. atd. smesne3
21:04:02
14.08.2008
-> Fén: Diskuze o audiu. OK, takže já, kdo další? Fakt mě to zajímá.
21:00:17
14.08.2008
Fén
-> Tuner#2: Tak třeba pro příklad: "To možná tam bylo důležitý". Věřím, že poznáš o koho jde.
20:59:33
14.08.2008
-> spartra: Sice jsem to nepobral, ale budiž 1

-> Adam6666: Já jsem to snad někde psal, že jsem to já? Já to právě chci zjistit, kdo podle Tebe tam patří? Já to nevím, nebo respektive tuším, koho tam vidíš, ale rád bych si to ujistil tím, že je tady vyjmenuješ. Nebo na to nemáš dostatek odvahy a umíš jen naznačovat?
20:54:56
14.08.2008
-> Tuner#2: jsi slepy blby nebo jaky? pisu nekde snad neco o tobe? by ses mel dat prvni dohromady. a svest to na nejakou zavist je asi nejjednodusi ze?3 uz ti to rikam podruhe, kdyz si myslis ze zrovny ty si ten polobuh jako ze myslis tak to je tvuj problem..3
20:39:22
14.08.2008
-> gabo00000: JJ to je pravda, kolikrát to taky myslím jinak, než si to dotyčný vyloží.

-> minno: Ve všem souhlas a ten druhý odstavec je napsaný moc hezky. Zrovna v tom druhém tématu je alespoň dle mě ze slov toho kluka cítit závist, že jsem něco dokázal a znám se tady s hodně lidma osobně. To mě ale přece neřadí někam výš a nad ostatní? Nebo snad ano? Fakt tomu nerozumím.

-> Fén: OK, tak jmenuj, ať se Ty osoby můžou nad sebou zamyslet. Myslím to vážně, chci nicky.
20:28:39
14.08.2008
Fén
-> Tuner#2: A od kdy platí, že admin má vždy pravdu. Btw. Nepsal náhodou, že tu fotku ani neviděl?

A k Tvé otázce. Už delší dobu mám pocit, že je tu pár osob, kteřé by si měli krotit své ego.
20:26:19
14.08.2008
minno
-> Tuner#2: áno, a to je niekedy práve to....niekedy nezainteresovaní nevedia, čo sa skrýva za pozadím a prečo ten na toho reaguje tak a tak...

Ja som napísal len svoj názor, ako niekedy na mňa pôsobia tvoje reakcie. Súhlasím, asi nikdy som nečítal od teba žiadne agresívne vyhrážania, nadávky a podobné podľudské správanie sa voči ostatným, vždy sú tie reakcie spôsobom vyjadrenia sa "v norme".

Vždy je to len o komunikácii a hlavne o tolerancii toho druhého. Vraví sa, že nikdy nemáš právo hodnotiť činy toho druhého, pokiaľ neprejdeš aspoň pár krokov v jeho topánkach, jeho životom v jeho situácii.....

Agresora naštve a vyhubuje ti aj maličkosť, treba sa však v komunite vedieť správať...

No a čo sa týka tej "šľachty", nechce sa mi čítať celú debatu hlavne z tej témy o maximálnych otáčkach motora, ale môj názor je taký, že je to vždy len o hlúpej závisti a pod. Myslím, že väčšina z nás sa na tých našich autách dosť natrápila a keď ma niekto pekne porobené auto, málokedy sa mu to zrobilo samo, skôr bolo tomu potrebné venovať dosť veľa času a nervov, kým sa niečo také dalo vôbec dokopy, a nie je na tom čo závidiť, všetci sme na jednej lodi, a podľa mňa si každý z nás zaslúži obdiv už len za to, že sa o niečo snaží, snaží sa niečo vlastnoručne vybudovať....
20:18:00
14.08.2008
gabo000000 - zrušená registrace
minno 14.08.08 19:20:44 napsal:

-> Tuner#2: len to tak proste na mňa zapôsobilo, akoby si sa tam do sepa tak trochu navážal, pričom sa ani tak nejednalo

toto je velka chyba webu..proste nevies ako to iny myslia a to nenapravis....s tym som uz aj ja mal problemi8
20:05:41
14.08.2008
-> spartra: OK a kdo tam dle Tebe patří a jak konkrétně se to negativně projevuje na jiných členech a na fóru?
20:03:59
14.08.2008
spartra
takkuci neříkejte, že alespoň trošičku to tu není28 14
19:55:11
14.08.2008
19:50:09
14.08.2008
-> minno: Super, konečně někdo, ale vzal jsi to taky za jiný konec než jsem chtěl, nechtěl jsem tu hodnotit sebe samotného, ale řešit, kdo je tady ta šlechta, kdo je tady ta skupina, jak dnes proběhlo ve dvou vláknech? Asi dám na obě odraz aby bylo jasné, na co reaguji. Co se týče mojí reakce na Sepa, tak o kolik byla "agresivnější" než včera havlíkovo na Kapříka fastra v té samé diskuzi? A to se za havlíka klidně postavím, sám bych to napsal podobně a nebo stejně. Ano, občas si slova nevybírám a občas se pochopíme každý jinak, ale zrovna ze strany Sepa jsem to necítil jako ze srandy, ale jako cílenou provokaci. Když mu něco napíšu, že by třeba mohl konečně dát auto sem, tak se ani neobtěžuje mě odpovědět, ale pak tady píše zavádějící informace? Co když si to někdo přečtě a řekne, sakra ten Sep má pravdu, nechám tam sérii? To je to samé, jak jsem dal příklas s tím reproduktorem od Sony. K čemu je mě názor člověka, který nikdy nic jiného neslyšel a napíše, že Sony je dobré? Takový názor je úplně k ho*nu a je strašně zavádějící a stejně na mě působilo těch pár příspěvků v tématu vydrží to náprava. Ano odnesl to Sep, protože to byla ta poslední kapka do ohně. Ale ohně toho netového a jestli si myslíte, že si kvůli tomu trhám žíly, tak jste na omylu. Mám úplně jiné starosti, např. teď jsem ještě v práci a diskuze na netu mě nechává zcela chladným. Podívej se schválně kolikrát jsem tady někoho nazval někdy blbcem, kreténem, hovadem apod. zatímco jiní se v tom vyžívají. Pak by to šlo hodnotit, že jsem nasranej a že jsem vybouchnul, ale na Sepa to byla dle mě normální reakce na nesmyslný příspěvek, byť ho možná myslel ze srandy, ale zrovna u něj nikdy nevím...
19:38:03
14.08.2008
-> Fén: Mám vypisovat lidi? Myslím, že je to zbytečné, sám dobře víš, že byli zastánci na obou stranách a i admin je na opačné, než byl Tvůj názor a názor ostatních. Pořád jsi mě ale neodpověděl na mou otázku, nechtěl jsem tu řešit to co tady řešít Ty.
19:20:44
14.08.2008
minno
-> Tuner#2: ok, tak ja sa vyjadrím k téme. Konkrétne posledný prípad, ktorý som postrehol, bol tvoj "protinázor" na sepa vo vlákne "Vydrží to náprava?". Ako nezávislý pozorovateľ si myslím, že tie sepove príspevky boli len také zo srandy napísané "rypnutia" s nadsadením na prebiehajúcu debatu. Kdežto ty si naňho okamžite "tvrdo" a vážne zareagoval - myslím, že to, čo si tam napísal - čo sa týka technických vecí, je pravda, len to tak proste na mňa zapôsobilo, akoby si sa tam do sepa tak trochu navážal, pričom sa ani tak nejednalo konkrétne o sepove reakcie, ako o to, že sepov príspevok ťa "vyburcoval" aby si napísal "tvrdú" reakciu na to čo písali aj ostatní, a sep si to "zlízol" za všetkých, pritom to čo písal nemyslel tak celkom vážne.

Nemyslím, že tá tvoja reakcia bola nejakou hrozbou, alebo že si bol naštvatý, alebo niečo podobné - len to proste tak trochu na mňa zapôsobilo.

Problém je podľa mňa teda hlavne v tom, že niekedy "emotívne" celkom nepochopíš príspevok druhého člena a reaguješ emotívne opačne ako to daný myslel. Čiže niekto niekedy niečo myslí len zo srandy, a ty na neho reaguješ vážne....už som si to všimol viac krát....

Jasné, nič a nikto nie je dokonalé(ý) a problém písaného prejavu sú práve tie emócie, nikdy nevieme ako sa ten druhý na opačnom konci práve tvári a nedá sa vyčítať z tváre ako to myslí....

4
19:14:51
14.08.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
Kde jsem podle vas ja? 40

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Někteří členové neumí krotit svůj slovník a nechci, aby se to tu zvrhlo v hloupé nadávání.

Zastavil:Tuner#2 - zrušená registrace

Extreme Tyres