skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Detaily, ale jen a jen k dobru...
prohledat
79 příspěvků (zobrazeno 51 až 79) od 20.11.2007 do 17.12.2007, založil/a Bagrr- máma mele Emu
co to je platiaci clenovia aneb co?
Mě se líbí to nový černý schéma..good!
chalani? pls preco si niektore mena v zozname online podciarknute????????
-> Yombie: to samé jsem chtěl taky napsat...dobrá připomínka..
Trocha zvětšení (aby se nemuselo rolovat) by neškodila
Trocha zvětšení (aby se nemuselo rolovat) by neškodila

neslo by tu ID kartu nejak zvacsit? na moj vkus sa tam musi prilis rollovat dole..

-> FORM: to by teda chtelo to oddelit to mas pravdu

-> Ad@m: jo tak...

-> Pavel P.: U-Geen psal že nejspíš tu ID kartu na jakou jsme všichni zvyklí asi zruší...
jenom, teda pořád nechápu proč je pod nickem ID a vedle ID karta....
a jedno se otvírá v novem okně a druhé v tom stávajícím

-> kaprik faster:

-> Pavel P.: víš jaký mají brejle výhody?? Až budeš patlat podvozek tlumexem, nebude ti kapat do očí

-> kaprik faster: tak fajn... budu na to čumět z 10cm a za chvíli si pujdu pro první brejle

třeba dvě okénka zvlášť přijaté a zvlášť odeslané
Me velice potesilo, ze se zobrazujou v SZ i odeslane zpravy. Akorat by to chtelo jeste nak graficky oddelit prijate a deslane a supr

-> Bagrr: ako som uz pisal...nase neaj je to ze mame dobrych adminov ktory sa snazia pre nas spravit vsetko aby sme sa tu dobre citili
-> Pavel P.: tak nečum do monitoru z metru

-> petr s: ajo už to vidim v rohu, ale stejně je to divný... když jsem metr od monitoru tak to co je v ID kartě nepřečtu

-> Pavel P.: Zmáčkni do pravého rohu a jde to zavřít
-> Pavel P.: no jo, co naděláš... 

-> Ad@m: no kurva to je diskriminace těch co maj šedivej podklad...

-> Pavel P.: no to máš řect, Iris, tak si dej modré téma a hned to nbudeš mít líp čitělné
Hele...

-> Pavel P.: já tam mám bílé písmo na modrém pozadí a zavírá se to vpravo nahoře tlačítkem "zavřít kartu" 

-> kaprik faster: akorát u toho novýho provedení id karty by to chtělo světlejší podklad nebo písmenka, pač to neni skoro k přečtení... a ani nevidim čim se zavírá to okno..

Taky si všímám
Ta položka "online" "offline" není špatná
Dočkali jsme se odchozích zpráv v PM (jen bych ještě vylepšil přehlednost)
A líbí se mi nové políčko "id karta" které se načítá s současném okně...to je fajn

Dočkali jsme se odchozích zpráv v PM (jen bych ještě vylepšil přehlednost)
A líbí se mi nové políčko "id karta" které se načítá s současném okně...to je fajn

-> Matsoft: u inzerce nevim jestli eště je nebo byla jen chvíli volitelná diskuze akorát to nefungovalo

-> Matsoft: Tak jasný že se nemůže zavděčit kažýmu ale mě to vyhovuje tak jak to je... A inzerci bych nevytahoval, už se to alespoň drobátko uklidnilo

-> Bagrr: ano mas pravdu... objevilo se par uzitecnych detailu.
Jen ta inzerce je uz takova nudna... doufejme ze Ugeen vyslysi prani a udela diskuzi u inzerce volitelnou nebo tak neco.
Stejne tak u oblibenych by to chtelo mit volitelne zobrazeni, tak jak je to ted je to strasna nudle.
Jsou tu veci velmi pozitivni, neutralni i negativni...
Pro kazdeho neco
Jen ta inzerce je uz takova nudna... doufejme ze Ugeen vyslysi prani a udela diskuzi u inzerce volitelnou nebo tak neco.
Stejne tak u oblibenych by to chtelo mit volitelne zobrazeni, tak jak je to ted je to strasna nudle.
Jsou tu veci velmi pozitivni, neutralni i negativni...
Pro kazdeho neco

Možná že si toho lidi nevšímají, ale za poslední dobu se tady na stránkách objevilo spousta detailů který rapidně zlepšují orientaci a přispívají tak k lepčímu užívání stránek:o) Díky za to adminům... Jinak ať si kdo chce co chce říká stránky jako takové za poslední dobu jen a jen vzkvétají, to že osazenstvo se neumí chovat je věc druhá....